GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddeww

Sunucu sahibinin gereksiz tavırları ve egoist davranışları yanı sıra "paragöz" olmanın kattığı eksilikler illaki olacaktır. Umarım ki bir daha **MIT** veyahutta benzeri oluşum tarzı şeyleri satmazsın milletin hakkına girmezsin tekrardan umarım, ve söylemem gereken tek önemli husus hiç bir zaman eski VATAN ROLEPLAY'da yaptığın a5 den a6'ya para verip çıkma v.b şeyleri tekrarlama ve son önemli bir şey eklemek istiyorum **(önceden senin yanında olanları sonradan olanlara tercih etme.)** dediğimi anlamayabilirsiniz biraz daha derine inersen ve detaylı okursan anlarsın, artık ben bu Camiâ'da yokum ama bunları bilin.

Bunlar sizlere zarar yaratabilecek hususlar bunlar düzelmediği sürece bunların arkası gelmeye devam eder yani kısacası emeğinizin boşa suya karışmasına izin vermeyin.

Sayın, Goddew.

Anka

Alıntı yapılan: kellyy - 02 Eylül 2019, 19:50:38
Eski ortamları yakalayacağınızdan eminim.
İstediğiniz yerlere, istediğiniz seviyelere..

Yorumunuz için teşekkür ederim sizleri de en kısa zaman içerisinde sunucumuza bekliyor olacağız.

Alıntı yapılan: Alphalead - 03 Eylül 2019, 01:54:30
Sunucu sahibinin gereksiz tavırları ve egoist davranışları yanı sıra "paragöz" olmanın kattığı eksilikler illaki olacaktır. Umarım ki bir daha **MIT** veyahutta benzeri oluşum tarzı şeyleri satmazsın milletin hakkına girmezsin tekrardan umarım, ve söylemem gereken tek önemli husus hiç bir zaman eski VATAN ROLEPLAY'da yaptığın a5 den a6'ya para verip çıkma v.b şeyleri tekrarlama ve son önemli bir şey eklemek istiyorum **(önceden senin yanında olanları sonradan olanlara tercih etme.)** dediğimi anlamayabilirsiniz biraz daha derine inersen ve detaylı okursan anlarsın, artık ben bu Camiâ'da yokum ama bunları bilin.

Bunlar sizlere zarar yaratabilecek hususlar bunlar düzelmediği sürece bunların arkası gelmeye devam eder yani kısacası emeğinizin boşa suya karışmasına izin vermeyin.

Sayın, Goddew.

Nazik bir tutumla yorumunu hoşgörüyle karşılıyorum belki bir şeylerin üzerini çizmek gerekecek bu konustuklariniz mazide kaldı ama şunu unutmayalım böyle tutarlı yorum yapabilmek için herkes elini taşın altına koymasını bilecek ki gün gelip bumerang gibi bu sözler kimseyi geri vurmasin eğer tanıtım konumuzu okuduysaniz zaten bu konuda açıklama getirdik böyle bu tarz eleştiriyi şuan haketmedigimizi çok iyi biliyorsunuz milleti uyarmayip da siz de geri samp camiasına dönüş yapmayı planlarsaniz bekleriz. Şartlar ne olursa olsun herkes ikinci şansı hakeder ben kimlere ne 2ler ne 3ler verdim ki şuan o kişiler bana sağolsun sadık bir şekilde yanimdalar. Saygılarımla ;) 🙋🏻‍♂️

santiagocss

Anka

Alıntı yapılan: Prank - 03 Eylül 2019, 14:59:08
99999 Kere açtınız sunucuyu, kapatmayın artık?
Bu sefer su akar yolunu bulur diyeceğiz bakalım hayırlısı İnşallah kapatma gibi sorunla karşılaşmayacağız.

Anka

Herkese Selamlar Gtamulti Halkı;
Biliyorsunuz aksaklıklardan dolayı sunucumuz baya bir gecikti fakat artık tüm aksaklıkları atlattık ve bizler sizleri ağırlamak için hazırız diyoruz. Saat 16:00'da Forum adresimizi ve Teamspeak adresimizi sizlerin hizmetine sokacağız. Ayrıca Yarın yani 05/09/2019'da saat 18:00'da sizleri daha fazla bekletmeden sunucumuzu açıyoruz. Tabiki bunlarla kalmadık. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Forum adresimizde Oyun çekilişi yapıyoruz sizlerinde katılmanızı bekliyor olacağız.
                                                                                                                       Saygılarımızla
Vatan RoleplayEkibi

Dipnot: Yetkili Alımlarımız Aktiftir!

Son düzenlenme: 04 Eylül 2019, 03:12:30 Anka

C.L

Aytuğ

Anka

Alıntı yapılan: C.L - 04 Eylül 2019, 15:29:11
Başarılı, bu sv de oynanır.
Yorumunuz için Teşekkür Ederiz

Alıntı yapılan: Aytuğ - 04 Eylül 2019, 15:49:54
Başarılar.

Yorumunuz için Teşekkür Ederiz

Forum Adresimiz aktif edili.
www.vatan-roleplay.com

Alıntı

Son düzenlenme: 04 Eylül 2019, 19:10:46 Anka Sebep: Yeni Tanıtımı Eklendi

!Adrogos

pag

Can Demir

Başarılar,sunucunun sürümü kaç olacak 0.3.7'de ise hiç açmayın çünki orada Türk oyuncu kalmadı 0.3DL sürümünde açmanızı öneririm.

Anka

Alıntı yapılan: !Adrogos - 04 Eylül 2019, 19:07:03
Başarılar, yarın uğrayacağım

Yorumunuz için Teşekkür ederiz. Bekliyor olacağız.

Alıntı yapılan: Vanquish - 04 Eylül 2019, 19:19:06
Hâla benden izler taşıyor sunucu :D

Zamanında (Yavuzdan Önce @Silver ) modumu editleyen bir admindin sanırım senden tek değil bir çok kişiden iz kalması mümkün. Bunu belirtirken karaktersizliğinide galiba belirtiyorsun suan bu yorum tek karalamak gibi bir şey sen dün söv bugün gel konuma yorum yap Ne güzel dünya be :) Neyse Hadi kolay gelsin.

Alıntı yapılan: DARK. - 04 Eylül 2019, 19:50:09
Başarılar,sunucunun sürümü kaç olacak 0.3.7'de ise hiç açmayın çünki orada Türk oyuncu kalmadı 0.3DL sürümünde açmanızı öneririm.

0.3 dl R1 sürümü ile yarın akşam 18:00'da aktif olacağız.

NikolaiS

Acil olarak bir grafiker bulmalısınız aynı şekilde bir web developerda lazım, her şey karman çorman diyebilirim.
Bir çok kez açıldı ve Vatan Roleplay ismi artık kötülendi, sonucun değişeceğini sanmıyorum.