GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Alıntı yapılan: Jarveus - 05 Eylül 2017, 12:44:05

Alıntı yapılan: Anka - 05 Eylül 2017, 14:04:00

Eski ortağımdır. TSsine laf ettirmem çıraklık eserimdir. :)
Kardeşimle aynı projede bulunup sunucumda görmek isterdim farklı yol çizmiş başarılar demek düşer.

Eyvallah :)
Jarveus (Atalay)kardeşim sende benim yanımda sunucu açma çıraklığını bitirdin :) eyvallah :)

Çıraklığımı kendi kendime , TS3 üzerinde bitirdim. Sunucu açmak için ustaya ihtiyacım hiç olmadı :)

Anka

Sunucumuz 15 kitlelik bir kadro ile açılmıştır aktif olmuştur. Hayırlı uğurlu olsun.

samp.vt-gaming.com
ts.vt-gaming.com
www.vt-gaming.com
www.vt-gaming.com/forum

Anka

Sunucuya ilk kayıt olan iki kişi (Hediye ve Nicknameleri)
Kristen_Mchardy - (Ev) Son Tarih: 06.09.2017 24:00
Andrew_Garcia - (Ev) Son Tarih: 06.09.2017 24:00

Sunucuda 3-4-5 Numaralı oyuncular. (Hediye ve Nicknameleri)
David_Watson - (Araba) Son Tarih: 06.09.2017 24:00
Damian_Arkwood - (Araba) Son Tarih: 06.09.2017 24:00
Rodney_Fernandes - (Araba) Son Tarih: 06.09.2017 24:00

Bu kişiler Temspeak adresinde A5+ Yetkili beklesin.
Dipnot: 62 Adet oyuncu kayıtı bulunmaktadır.
.

Dr.Dodo

İbrahim kadrodaysa iyidir.İbrahim sağlamdır :D Başarılar.

Anka

Alıntı yapılan: DoğancanG. - 06 Eylül 2017, 13:58:36

İbrahim kadrodaysa iyidir.İbrahim sağlamdır :D Başarılar.

İbrahim Yok maalesefki :)

Anka

Teamspeak Hizmetimiz
SAMP Server Hizmetimiz
Website Hizmetimiz
07.09.2017 Bakıma alınıp buglar fixlenip düzenlemeler yapılmaktadır. Sevgiler saygılar.
Bakım Saati: 01:00 & 06:00 Arası olacaktır sevgiler ve saygılar.

ReaT

Ahh bide hilelere 30 dakika sonra ban atmasanız

Anka

Yeni Güncelleme Hakkında Bilgilendirme Buraya Tıklayınız Güncelleme Bilgileri için.
Son düzenlenme: 07 Eylül 2017, 05:35:44 Anka

orkuntercan10

Başarılı sunucu üstünden geleceğini düşünüyorum başarılar dostum.

Braoth

Haha ap yok denilen sunucuya bak :D 20 kişinin 3 tanesi 1. seviye kalan 17si en az 15. seviyeden yüksek.Bu konuların roleplay bilgisi olan oyuncular adına ilerde sorun çıkaracağına inanıyorum.Bu şekilde gideceğini de düşünmüyorum..

Anka

Alıntı yapılan: Braoth - 08 Eylül 2017, 14:12:28

Haha ap yok denilen sunucuya bak :D 20 kişinin 3 tanesi 1. seviye kalan 17si en az 15. seviyeden yüksek.Bu konuların roleplay bilgisi olan oyuncular adına ilerde sorun çıkaracağına inanıyorum.Bu şekilde gideceğini de düşünmüyorum..

Öncelikle merhabalar;
Dostum karakter aktarımı var forum adresimize baksan anlarsın :) Sırf sadece yorum atmak için yorum atma veya sunucuyu kötülemek için yorum atma biz burada kimseye ama kimseye kendi karakterinden başka bir şey vermedik.

ReaT

Sunucuya sıfır başlıyacakların çok sıkıntı çekeceğini düşünüyorum hesap aktarımı değişik geliyor açıkçası başarılar

Anka

Alıntı yapılan: OmerCan - 09 Eylül 2017, 03:36:45

Sunucuya sıfır başlıyacakların çok sıkıntı çekeceğini düşünüyorum hesap aktarımı değişik geliyor açıkçası başarılar

Zamanında gelen oyuncular gibi gelselerdi daha iyi olacaktı fakat başta yaptığımız kural ve politika böyledir, saygılarımla.

orkuntercan10

Chakiclar sunucudan gitti artık adam gibi rol dönüyor sunucu 40 kişi çekerse şaşırmam :)

ArMy

İsmini vermek istemediğim bir sunucunun userleri ile ayakta duruyorsunuz, malvarlığı aktarımı yaparak birşey olduğunu sanmayın, kısa müddet sonra patlak lastik gibi fıss ediceksiniz. Birçok kere açılıp kapanmış sunucu, güven vermiyor. Tavsiye'de etmem.