GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aytuğ

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 27 Kasım 2017, 23:41:43

Sunucunuza son iki haftada birseyler olmaya basladi surekli forumunuz veya sunucunuz hackleniyor sebebi nedir?

Hackleniyormu? Yok #sessizcenöbetteyiz iki gereksiz oyuna girip hile açıyor sonra server hacklendi ohh ne ala memleket.

Anka

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 27 Kasım 2017, 23:51:21

Alıntı yapılan: Anka - 27 Kasım 2017, 23:43:27

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 27 Kasım 2017, 23:41:43

Sunucunuza son iki haftada birseyler olmaya basladi surekli forumunuz veya sunucunuz hackleniyor sebebi nedir?

Siz ve sizin gibi haysiyetsizler, kendilerine verilen imkanı hak etmeyince böyle oluyor.

Alıntı yapılan: Jarveus - 27 Kasım 2017, 19:07:41

Alıntı yapılan: Panars - 27 Kasım 2017, 16:59:58

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 23 Kasım 2017, 13:31:28

Alıntı yapılan: Jarveus - 21 Kasım 2017, 21:41:45

Güzel bir AR-GE ekibi (admin,helper veya user) bolca düzen ve profesyonel grafik ile bir eksik olmaz.Birde rol ortamına azıcık çeki düzen..Rol veya senaryo ekibi şart! Güzel bir ortam eskiden A8'i olduğum bir sunucu ama objektif bir bakışla net sululuk var..ciddiye alınmıyor hiç bir şey.
- godofectasy comeback.

Haklısınız,sunucuda oynuyordum son iki üç haftadır millet trollemeye ve ciddiyetini kaybetmeye başladı.

Bunu sunucunun developerimi söylüyor?, pardon kişiliksiz olan developer. Hala yüzsüz yüzsüz yorum yazmaktasın, Yorum kasmayı kes artık.

Sunucunun developeri değilim , orada hiç bir görevim yok şuan eskiden A8'dim lafını anlayamacak kadar önyargılı birisi :)

Sunucumuzun developeri olarak bilinen haysiyetsiz şahıstır, Jarveus developerimiz değil eski adminimizdir.

Pardon anlamadim durduk yere neden bana hakaret ettiniz?

Hak edene hak ettiği verilir. Saygısız ve ahlaksız kişilerin hakkına kötek düşer. Değersiz yorumun için seni kınıyorum.

raptores16

Sunucu ekonomisi düzenlenirse iyi olur.

WantedAlone

Alıntı yapılan: raptores16 - 28 Kasım 2017, 17:04:44

Sunucu ekonomisi düzenlenirse iyi olur.

Düzenli zaten, niye böyle yazdın ki?

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Anka

19.11.2017 - Bilgilendirme

Bazı kıskançların, evet kıskançların. Artık bu kelimeleri kullanıyorum o kendini iyi bilir. Tanıtım konumuzu, benim hesabıma erişip silmeye kalktı. Kalktığı gibi oturdu çünkü biz zaten olayı yetkililere bildirdik. Sağolsun ki onlar da yardımcı oldu.

-Tanıtım konusu tekrardan düzenlenip, eklendi.
Son düzenlenme: 29 Kasım 2017, 18:20:13 Anka

Kiproo

Bol şans böyle giderse büyük kayıp yaşıyacaksınız fakat ben ve diğer oynayan arkadaşlar Bırakmayı düşünmüyoruz.

Anka

Alıntı yapılan: Xravy - 29 Kasım 2017, 18:16:27

Bol şans böyle giderse büyük kayıp yaşıyacaksınız fakat ben ve diğer oynayan arkadaşlar Bırakmayı düşünmüyoruz.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Çabamız sizler için, sizlere daha iyi oynanabilir bir sunucu tasarlamak, ortaya çıkartmak istiyoruz. Bunu kıskanıp, sabote etmeye çalışanlar var. Biz yılmadık, yılmayacağız da.

yali

Güzel bir server, umarım oyuncu sayısı artar  :helal:

pag

Alıntı yapılan: YusufAli - 29 Kasım 2017, 19:02:02

Güzel bir server, umarım oyuncu sayısı artar  :helal:

Sanmiyorum bu saatten sonra yinede basarilar diliyorum arkadaslara.

Aytuğ

GokayA99

Anka

Alıntı yapılan: GokayA99 - 29 Kasım 2017, 21:43:58

Ben oynuyorum cidden çok güzel

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

pag

Alıntı yapılan: GokayA99 - 30 Kasım 2017, 20:20:49

Çok güzel roller dönüyor Herkezi bekliyorum rol yapalmı

Tamam anladik sunucu güzel,konuyu aktif tutmak ve post kasmak icin yorum yapiyorsun uzak dur.

Leture

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 30 Kasım 2017, 20:22:55

Tamam anladik sunucu güzel,konuyu aktif tutmak ve post kasmak icin yorum yapiyorsun uzak dur.

anlamıyorum, neden sürekli buraya kin kusuyorsun?

pag

Alıntı yapılan: Leture - 30 Kasım 2017, 21:24:23

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 30 Kasım 2017, 20:22:55

anlamıyorum, neden sürekli buraya kin kusuyorsun?

Dostum sunucuyla alakasi yok baska bir tanitim konusuna yapsa yine tepkim ayni olurdu.