GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

WantedAlone

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 30 Kasım 2017, 21:25:37

Alıntı yapılan: Leture - 30 Kasım 2017, 21:24:23

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 30 Kasım 2017, 20:22:55

Alıntı yapılan: GokayA99 - 30 Kasım 2017, 20:20:49

Çok güzel roller dönüyor Herkezi bekliyorum rol yapalmı

Tamam anladik sunucu güzel,konuyu aktif tutmak ve post kasmak icin yorum yapiyorsun uzak dur.

anlamıyorum, neden sürekli buraya kin kusuyorsun?

Dostum sunucuyla alakasi yok baska bir tanitim konusuna yapsa yine tepkim ayni olurdu.

Mehmetcan, Bu kadar kıskanma. Sen sandın ki ben gidersem sunucu kapanır. Yok öyle bir şey. Kendini de fazla büyütme ne olduğunu herkes biliyor artık. Kuzenin cuma denen şahsiyetsizi de al, kıskançlığına bi son ver. Bu arada saldırdım zannettiğin olaya devam et, sen her zannettiğinde ben yeni bir şey öğreniyorum.
Son düzenlenme: 01 Aralık 2017, 07:55:51 WantedAlone
Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Anka

Alıntı yapılan: WantedAlone - 01 Aralık 2017, 07:51:23

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 30 Kasım 2017, 21:25:37

Alıntı yapılan: Leture - 30 Kasım 2017, 21:24:23

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 30 Kasım 2017, 20:22:55

Alıntı yapılan: GokayA99 - 30 Kasım 2017, 20:20:49

Çok güzel roller dönüyor Herkezi bekliyorum rol yapalmı

Tamam anladik sunucu güzel,konuyu aktif tutmak ve post kasmak icin yorum yapiyorsun uzak dur.

anlamıyorum, neden sürekli buraya kin kusuyorsun?

Dostum sunucuyla alakasi yok baska bir tanitim konusuna yapsa yine tepkim ayni olurdu.

Mehmetcan, Bu kadar kıskanma. Sen sandın ki ben gidersem sunucu kapanır. Yok öyle bir şey. Kendini de fazla büyütme ne olduğunu herkes biliyor artık. Kuzenin cuma denen şahsiyetsizi de al, kıskançlığına bi son ver. Bu arada saldırdım zannettiğin olaya devam et, sen her zannettiğinde ben yeni bir şey öğreniyorum.

Değerli - Değersiz yorumlarınız için teşekkür ederiz. Lütfen tartışma çıkartıcak yorumlar atmayınız.

GokayA99

Leture

pag

yali

GokayA99

Leture

yali

Ya çok güzel bir sw ama keşke haftada 2 kere güncelleme gelse :D

Anka

Herkese tekrardan Merhabalar!

Uzun süredir araştırmalar yaptığımız, bu araştırmalar sonucunda öğrendiğimiz bir sistemi sizlerin huzuruna sunmak için hazırlanıyoruz. Dediğim gibi bir oylama olacağı için, kabul edilebilir ya da edilmeyebilir, buna siz karar vereceksiniz. Bizim için iki karar da uygun, kabul edilirse yapacağız ama kabul edilmez ise yapmayacağız farklı bir güncelleme üzerine çalışacağız.
Tüm sunucumuzun değerli oyuncularını ankette bize destek olması için bekliyoruz!

Ankete katılmak için, buraya tıklayınız!

gangunit

Oynanabilecek bir yer hiç bir sıkıntısı yok, biraz admin kadrosu zayıf olabilir.

Matite

RolePlay Sunucunda Başarılar kardeşim.

https://sampmobile.com
179.61.147.180:7777

Anka

Alıntı yapılan: Diedbloed - 04 Aralık 2017, 19:01:39

Oynanabilecek bir yer hiç bir sıkıntısı yok, biraz admin kadrosu zayıf olabilir.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, eğer bir kusurumuz olduysa affola.
Alıntı yapılan: Matite - 04 Aralık 2017, 19:04:40

RolePlay Sunucunda Başarılar kardeşim.

Teşekkürler, size de başarılar dileriz.

WantedAlone

Yeni gelecek güncelleme efsane olucak, spoiler vereyim de :)

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Leture

Alıntı yapılan: WantedAlone - 06 Aralık 2017, 17:24:02

Yeni gelecek güncelleme efsane olucak, spoiler vereyim de :)

Developer benim oğlum