GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pag

Şubatta açacağız diyordunuz,açtınız,geçen seferki olanlardan ders çıkarırsanız iyi yerlere gelebilirsiniz,birde veritabanındaki bazı karakterlerde açıklar var bilen bir kişi sunucuya zarar verebilir.BAŞARILAR.

Anka

SUNUCUMUZ 16.02.2018 TARİHİNDE 19:00'DA TEKRARDAN AKTİF HALE GELECEKTİR... KARAKTERLER DE HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMAMISTIR, HEPİNİZİ BEKLİYORUZ SAYGILAR...

FORUM. https://vt-gaming.com/
SAMP.  samp.vt-gaming.com
TS. ts.vt-gaming.com
Son düzenlenme: 15 Şubat 2018, 21:12:27 Anka

!Adrogos

Alıntı yapılan: Anka - 15 Şubat 2018, 21:09:00

SUNUCUMUZ 16.02.2018 TARİHİNDE 19:00'DA TEKRARDAN AKTİF HALE GELECEKTİR... KARAKTERLER DE HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMAMISTIR, HEPİNİZİ BEKLİYORUZ SAYGILAR...

FORUM. https://vt-gaming.com/
SAMP.  samp.vt-gaming.com
TS. ts.vt-gaming.com

Cuma günü yapmanız iyi oldu , inşallah bu sefer daha sağlam olursunuz , birde en son benim karakterimdeki herşey gitmişdi verilicekmi geri param vs. ??
Son düzenlenme: 15 Şubat 2018, 21:25:00 !Adrogos

trabzon

Sqlite ve php açığınız mevcut. Kısa sürede düzeltmeniz gerekli, niyeti bozuk kişiler tarafınca sunucunuz da hasar oluşabilir, kayıp yaşayabilirsiniz.

Başarılar.
Son düzenlenme: 16 Şubat 2018, 02:00:19 Silver

Shalute1

Web : www.alliance-hp.com (Açık)
İP : samp.alliance-hp.com (Açık)
TS : ts.alliance-hp.com:9185 (Açık)

Shalute1

mtb

Çetem ve araçlarımın hepsi gitmiş gitti.Param da öyle sanırım nedense levelim ve silahlarım duruyor hatırlıyorum da cephanelik gibiymişim.MP5 mi dersin AK47 mi dersin Deagle mı dersin :D -Mucahid_Talha_Begit

2017-2025

mtb

2017-2025

Jetta

sunucuya göz attım eskisi gibisiniz. bug dolu hiç yenilik yok. sunucu çöküyor karakter sıfırlama işleri falan olmuyor. başarılar bakalım

Shalute1

Alıntı yapılan: Jetta - 16 Şubat 2018, 20:49:27

sunucuya göz attım eskisi gibisiniz. bug dolu hiç yenilik yok. sunucu çöküyor karakter sıfırlama işleri falan olmuyor. başarılar bakalım

Hiç bir yerde herşey dört dörtlük değil elbette eksik ve olmayacak şeyler olacaktır.

Sunucu daha yeni açıldı değişik kadro değişik sistemler farklılığı getiriyor,

Kusura bakmayın ama biz gölde yüzüyoruz şuan okyanustan başlamadık yüzme öğrenmeye :)

Gogh

Alıntı yapılan: Hayrettin. - 16 Şubat 2018, 20:52:30

Hiç bir yerde herşey dört dörtlük değil elbette eksik ve olmayacak şeyler olacaktır.

Kusura bakmayın ama biz gölde yüzüyoruz şuan okyanustan başlamadık yüzme öğrenmeye :)

Sunucu 2014 de açılmış ve hala devam ediyor.Hala okyanusda yüzmeyi öğrenememeniz üzücü bir durum.

Shalute1

Alıntı yapılan: Hawk - 16 Şubat 2018, 20:53:40

Alıntı yapılan: Hayrettin. - 16 Şubat 2018, 20:52:30

Sunucu 2014 de açılmış ve hala devam ediyor.Hala okyanusda yüzmeyi öğrenememeniz üzücü bir durum.

Eleştirilere açığız.

2 yılda bir şeylerden ders alınmıştır emin ol şimdi hayata geçiriliyor

Okyanusta yüzemememizin sebebi ise oyuncuların bizim kafamızdan tutup boğmasıdır

Anlatmak istediğim şu oyuncuların gerekli desteği vermemesi ön yargılarını kırıp bir sunucuya göz atmaları tek isteğim bu rol ortamı tecrübeli insanlar tarafından oluşturulmakta sunucuyu yöneten sadece biz yönetim ekibi değil oyuncularda burda rol üstlenmekte onun farkına vararak oynarlarsa seviniriz :)

Paddon34

Batuhan diye o çocuğu bir admin vardı eğer o hala duruyorsa bir daha oynamam eğer gittiyse geliyorum

Jetta

Alıntı yapılan: Paddon34 - 16 Şubat 2018, 21:11:27

Batuhan diye o çocuğu bir admin vardı eğer o hala duruyorsa bir daha oynamam eğer gittiyse geliyorum

LAN
ELWQEİWQKÖSAŞLFOAELEWŞİŞÖASİDLSAŞİGKARELSAİ,YTKLWAÜĞDSALŞĞPAPĞDASŞÜ,DSAL