GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zoxy

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

[R]ussell_Savrinn

mtb

2017-2025

Aytuğ

silver ben değilim ben normal aytuğ nick kullanmam ben yanlış anlaşılma olmasın

[R]ussell_Savrinn

Hwang

Tartışma içerikli iletiler silindi. Devamında cezalar dağıtılacaktır, lütfen devam etmeyin.

ArMy

Desteklemiyorum -1 zaten Medium sunuculara gerek yok ilk giren kisiye evmis sanki gercekte hayata baslayan ilk kisiye ev hediye edilmis.

Christian

Alıntı yapılan: -Poseidon- - 24 Mart 2018, 21:38:21

Mükemmel Helper Yönetim Aytuğ bey(@Silver) iş başında :D

ünlemden sonra nokta koymuşusunuz siteyi kuran kimse :D

Tell your men they work for me now, this is my city!

Rollowex

Alıntı yapılan: ArMy - 03 Nisan 2018, 15:17:35

Desteklemiyorum -1 zaten Medium sunuculara gerek yok ilk giren kisiye evmis sanki gercekte hayata baslayan ilk kisiye ev hediye edilmis.

İlk giren kişiye veyahut çekilişle ev verme vaatimiz hiçbir zaman olmadı lütfen eleştirdiğiniz konuyu iyice gözlemleyin sonra yorum yapın ;)

Aytuğ

Alıntı yapılan: ArMy - 03 Nisan 2018, 15:17:35

Öyle realistik düşüneceksen bu konu bitmezki ozaman örneğin gerçek hayatta sana ev vermezler doğru ama ona bakarsan SAMP'Daki Roleplay %100 gerçeğe uyumlu değilki.

Anka

Alıntı yapılan: Aytuğ - 06 Nisan 2018, 20:01:16

Alıntı yapılan: TheLife - 06 Nisan 2018, 11:34:12

Gerçekten bu kadar düştünüz mü?

Yazık.

Ben yaklaşık 1 aydır aktif değilim arada bir girip çıkıyorum bu reklamın kimin yaptığını tespit edebiliyorsanız sizden ricam bana pm yolu ile bildirmenizi rica ediyorum gerekli işlemi ben yapacağım. - Vatan

TheLife

Alıntı yapılan: Silver - 07 Nisan 2018, 13:08:55

Böyle bir şeyi herkes yapabilir biraz mantıklı düşünürseniz, mesela bende başka bir sunucunun reklamını yapıp screen shot çekip o sunucuya reklam yaptınız amacın da bir post atabilirim, ama sizin kendi seviyenizdir, kadromuzda böyle bir şeye yer verilmediğini herkes bilmekte. Seviyenize saygı duyarım, iyi forumlar.  :sigara:

Silver, ben böyle birşey yapmam zaten yapmak istesem bunu 3 4 kere yapardım 3'tür tekrarlanıyor sonuncusunda bir bilgilendirme amaçlı sizin yaptığınızı veya yapmadığınızı da bilmiyorum ama sunucunuzdakileride bu konuda uyarırsanız sevinirim.

Leeroy