GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

WantedAlone

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

FireFox

Başarılar bir aralar ekibim ile oynuyordum baya iyi eğleniyorduk 2015 zamanlarıydı yanlış hatırlamıyorsam RolePlayı bu serverde sevdim

TurkOglu

Anka

İnşallah hepmize hayırlı olacak yorumlarınız için ve destekleriniz için şimdiden hepinize tek tek teşekkür ederim admin kadrosunu daha yeni yavaş yavaş yapilandiriyorum en kısa zamanda teaser videomuz ve gerekli bilgiler gelecek. Daha sağlam ve emin adımlarla düzgün adamlarla ve beraber başaracağız. Beni ve sunucumu şartlar ne olursa olsun yanlız bırakmayan eski arkadaşlarım (adminlerle vs.) hepsine yeniden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
Son düzenlenme: 03 Şubat 2019, 19:42:49 Anka

Darly

Atlas RPG

Alıntı yapılan: Anka - 03 Şubat 2019, 19:41:28

İnşallah hepmize hayırlı olacak yorumlarınız için ve destekleriniz için şimdiden hepinize tek tek teşekkür ederim admin kadrosunu daha yeni yavaş yavaş yapilandiriyorum en kısa zamanda teaser videomuz ve gerekli bilgiler gelecek. Daha sağlam ve emin adımlarla düzgün adamlarla ve beraber başaracağız. Beni ve sunucumu şartlar ne olursa olsun yanlız bırakmayan eski arkadaşlarım (adminlerle vs.) hepsine yeniden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

Teamspeak veya discord adresiniz varsa eklermisiniz ?

kellyy

Alıntı yapılan: Darly - 03 Şubat 2019, 20:25:09

Özlemiştim, iyi oluyor. :)

Alıntı yapılan: Kingslew - 03 Şubat 2019, 22:36:10

+1

Sanki bu Admin  kadrosuyla daha önceden bir sunucu daha açılmıştı, Rivere miydi rivero muydu hatırlamıyorum ilk gün 8 çekip 29 gün boyunca boş yere açık kalıp kapanmıştı diye hatırlıyorum. inşallah tutar, istediğiniz yerlere...
Son düzenlenme: 03 Şubat 2019, 23:30:04 kellyy

Darly

Alıntı yapılan: kellyy - 03 Şubat 2019, 23:26:03

Alıntı yapılan: Kingslew - 03 Şubat 2019, 22:36:10

+1

Sanki bu Admin  kadrosuyla daha önceden bir sunucu daha açılmıştı, Rivere miydi rivero muydu hatırlamıyorum ilk gün 8 çekip 29 gün boyunca boş yere açık kalıp kapanmıştı diye hatırlıyorum. inşallah tutar, istediğiniz yerlere...

Yok kanka onlar biz değildik.

Anka

Kelly yorumun için teşekkür ederim fakat admin kadrosunu yeniden yapılandırıyorum.

Sunucu Hakkında Alınan Kararlar 03.02.2019

*Sunucu Konsepti TR olacaktır.
*Sunucu da ben yokken en yetkili 3 kişi belirlenmiştir. Yetkileri (KURUCU) olacaktır.
*@Hestia - Kenan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2017 Yılı Sunucu Adminim
*@Darly - Batuhan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2016 Yılı Sunucu Adminim
*---------- (Eski Yüksek Yönetim Adminim) - Kişi ile görüşme aşamasındayız.

Saygılarım ve Sevgilerimle Pawnoturk Halkı kendinize iyi bakın.
Son düzenlenme: 03 Şubat 2019, 23:41:24 Anka

Jizzy

Tekrardan başarılar Yusuf  :helal: umarım güzel bir proje ile samp'a damga vurman dileğiyle.
Son düzenlenme: 04 Şubat 2019, 00:16:56 OmerReis

Leeroy

Alıntı yapılan: Anka - 03 Şubat 2019, 23:37:22

Kelly yorumun için teşekkür ederim fakat admin kadrosunu yeniden yapılandırıyorum.

*Sunucu da ben yokken en yetkili 3 kişi belirlenmiştir. Yetkileri (KURUCU) olacaktır.

tr konsept hiç bir zaman tutmaz. yine yüz üstü kalıcaksınız

kutsi

Alıntı yapılan: Ahmet - 04 Şubat 2019, 17:23:32

Zoru denemek daha iyidir ve eğlencelidir. Alışılmışın dışında olması daha iyi. Herkes yabancı açıyor ama TR konsepti Türkiye platformunda az bulunuyor ve tutan sunucu çok az.

Anka

Bu yorumu galiba şaşırdın yanlış konuya yazdın varsayıyorum Türkiye'de TR Konseptin adı düzgün yokken suanki aktif bir kaç TR konsept sunucularından birini kastediyorum onlar ortada yokken bizim sunucumuz aktifti zamanında eski admin kadrolarında bulunan karaktersiz insanlar olmasaydı onların kadrosunda (hilen ve cebren yollara başvurulmasaydı) şuan hala Vatan Roleplay TR Konsept ile aktifti dostum.  Bunu da 2014 Yılından beri belki daha önceden beri şu SAMP RP Konseptinde oynuyanların bir çoğu iyi bilir. İyi forumlar dilerim. Şu atacağım video en düşük user sayımızdı bu arada user sayısı bizi bağlamaz ben 0 kişi çekerken bile kapatmadım beni o konuda da çok iyi tanıyanlar var. (Şimdi soracak olanlar var peki niye kapadın önceki sayfada belirttim değerli dostum.) Tekrardan iyi forumlar - VATAN (YUSUF)

Son düzenlenme: 04 Şubat 2019, 19:56:37 Anka

kutsi

Gerçekten bu sunucu ve sahibi ile her projesinde bulundum. Yaptığımız tüm projelerde ne kadar yenilik olmasada yaptığımız işten zevk aldık ve buralara kadar geldik. Şimdi onlara başarılar diliyorum. Yolları açık olsun, istedikleri yerlere inşallah gelirler. Yanlarında olacağım. Bu sunucu ve yönetim bu yorumları haketmiyor.

Leeroy

Alıntı yapılan: Anka - 04 Şubat 2019, 19:54:28

Bu yorumu galiba şaşırdın yanlış konuya yazdın varsayıyorum Türkiye'de TR Konseptin adı düzgün yokken suanki aktif bir kaç TR konsept sunucularından birini kastediyorum onlar ortada yokken bizim sunucumuz aktifti zamanında eski admin kadrolarında bulunan karaktersiz insanlar olmasaydı onların kadrosunda (hilen ve cebren yollara başvurulmasaydı) şuan hala Vatan Roleplay TR Konsept ile aktifti dostum.  Bunu da 2014 Yılından beri belki daha önceden beri şu SAMP RP Konseptinde oynuyanların bir çoğu iyi bilir. İyi forumlar dilerim. Şu atacağım video en düşük user sayımızdı bu arada user sayısı bizi bağlamaz ben 0 kişi çekerken bile kapatmadım beni o konuda da çok iyi tanıyanlar var. (Şimdi soracak olanlar var peki niye kapadın önceki sayfada belirttim değerli dostum.) Tekrardan iyi forumlar - VATAN (YUSUF)

Bu cevaba uygun bir cevabım vardı fakat yetkililer tarafından silinmiş. Her neyse o videoda ben de varım. Hatta sunucunuzun eski yetkilisiyim(A5-HSA-GBY-HY). İnan bana o etkinlikteki herkesin amacı paradan ziyade eğlence/troll ortamıydı. O ortamı kurup ortadan yok oldular. O 35 kişiyi sonradan göremedik. Ben, ailevi sebeplerimden dolayı sunucunuzdan 'emekli yetkili' olarak ayrıldım. Arada girip oynama şansım oldu. Ben oynarken sunucunun başında hep "Yavuz/Silver" vardı. Sunucuda çok DM vardı ve millet TR konseptin çöp olduğunu bilip tüm kural ihlallerini yapıp birbirine sövüyorlardı. Fakat Yavuz gelince, ortada bir hiyerarşi oluşmuştu. Kural ihlallerini göremez olmuştuk. Sunucu hep düşüşte olsada, çok çaba gösterdi fakat VDS süresi bittiğinden ve geri açılamadığından tüm emekler heba edildi. Aytuğ gibi yetkililerin emeğide heba oldu. Ayrıca ben sunucuda A4'ken sunucu TR konseptteyken ING konsepte dönme kararı alınmıştı fakat sonradan iptal edilmişti. Sebebi ise 0 kişiden hiç yükselme yoktu. Ayrıca sunucuyada çok saldırı olmuştu. Bunun sebebi ise eski yetkililerdi. Ayrıca bu devirde 35 kişiyle övünme, nicelerini görelim. 50-60-70 veya 100 görelim ben lafımı geri alıp senden özür dileyeceğim. Dediğim gibi bu devirde TR konsept ile şansınızı denemeyin. O elit kesme/kısma hitap edemiyorsunuz. Selametle, tartışmak istersen alıntı yapabilirsin. Haksız olduğumuda düşünmüyorum. Bunlar hep yaşanan şeylerdi.
Son düzenlenme: 04 Şubat 2019, 20:49:09 Ahmet