GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victory Roleplay l Firsts are good.. [GÜNCEL]

Başlatan ArMy, 03 Temmuz 2017, 11:29:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArMy

ArMy

Yeni Sistemler Eklendi Arkadaslar Konu Guncellendi.

Mafik

Son zamanlarda konuştuğum ve bir server sunucusu arkadaşlığı kazandığım bir arkadaş umarım bu yolda başarılı olursunuz  :helal:

Leture

ArMy

Alıntı yapılan: Mafik - 20 Temmuz 2017, 00:22:07

Son zamanlarda konuştuğum ve bir server sunucusu arkadaşlığı kazandığım bir arkadaş umarım bu yolda başarılı olursunuz  :helal:

Sagol  :helal:

ArMy

Merhabalar Victory Roleplay Yarin Ddos Korumasi Ile Aciliyor Acilis Saati 14:30 Herkezi Bekleriz.

TESİSATÇI

Durup dururken kimsenin sunucusuna vuracak kadar çocuk değiliz bunu sende biliyorsun fakat gelip bizim sunucumuzda reklam yaparsan bedelini en ağır şekilde ödersin umarım başarılı olursunuz USER ÇALMADAN.

ArMy

:) Bana Bak Birsey Hatirlatirmak istedim Bizim Sunucuda User Fazla iken Hatirliyorumki tam 5,6 user sizin
sunucuda ozaman 5,6 user vardi bizim sunucuya 5,6 user geldi reklam yaptilar Artemis diye hepsini banladik.
Yani Simdi Sen Burda Bana Kafa tutma ok USER CALMA Diye,Hakkimizla Oynuyoruz Biz Sizin Gibi Her Sunucu Doldugunda DDOS Atmiyoruz.

J0K3R

Tesisatçı;
Kardeş, ts3 geldiniz adam gibi karşıladık cevabını verdik, adamları çağırdınız dediniz, adamlara beraber sorduk çağırmadılar pawnoturk.com dan gördük dediler, durduk yere diorsun bu sizin bahaneniz, daha dün e kadar dost olalım sıkıntı olmasın diordunuz şimdi havalara girmişsiniz, çok istiorsan samp alemine video nu atalım?

LargeBoy

ArMy

ArMy

Kronos

Adminleri çok saçma, LSPD önüne ışınlanıp araç çekiyorlar aktif rol ortamında falan filan. ben rapor atınca aracımı çekermisiniz diye araç çekmiyoruz, ap yasak. :D

ArMy