GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victory Roleplay l Firsts are good.. [GÜNCEL]

Başlatan ArMy, 03 Temmuz 2017, 11:29:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AhmetEfe

ArMy

Kardeş, senin kafa gidik herhalde hortlattın yorumu :D

ArMy

Kiproo

Fazla güncelleme gelmemiş ve hiç güncelleme resmide yok Tutmaz :)

Lé Spîke

ArMy

Biz varolan sistemleri ekledik deyip eklemiyoruz :) ve'de ismimizi başkaların'dan almıyoruz küçük kardeşim tamam'mı?
Alıntı yapılan: DeliOqlan - 22 Ağustos 2017, 23:30:40

:pcyumruk: başarılar ne diyim
Teşekkürler kardeşim.
Son düzenlenme: 24 Ağustos 2017, 11:52:47 ArMy

Kronos

ArMy

Bir kaç bug&hata daha kaldı, biz'de en az sizler kadar sabırsızlanıyoruz bakım bitiş'ini görmek için. Sabrınız dan ötürü teşekkür ederiz.

ArMy

Değerli PawnoTurk ailesi, açılış tarihimiz, 30/08/2017 13.00 olarak belirlenmiştir. Herkezi bekliyoruz :)

laéx

Anka

Army'nin neden bu kadar bizim konu üzerinde kötü yorumlar yapması biraz ilgimi çekmişti fakat bir baktımki bizim adminlerden biri yakalamış... Çok iyisiniz çookkkkkkk ne diyeyim Aslanlar.

ArMy

Alıntı yapılan: VolkanGGTR - 10 Eylül 2017, 10:06:27

Başarılarım dilerim :helal:

Teşekkürler kardeşim.
Alıntı yapılan: Anka - 10 Eylül 2017, 18:57:42

Army'nin neden bu kadar bizim konu üzerinde kötü yorumlar yapması biraz ilgimi çekmişti fakat bir baktımki bizim adminlerden biri yakalamış... Çok iyisiniz çookkkkkkk ne diyeyim Aslanlar.

Demekki sevenimiz çok kardeşim :) şahsen ne ben, ne de ekibimden birisi yapmadı, yapmasına'da asla izin vermem. Böyle çamurlar atmanıza hiç gerek yok. Lafımın arkasındayım ne ben, ne de ekibimden birisi yapmadı.

Kiproo

Alıntı yapılan: ArMy - 24 Ağustos 2017, 11:50:10

Biz varolan sistemleri ekledik deyip eklemiyoruz :) ve'de ismimizi başkaların'dan almıyoruz küçük kardeşim tamam'mı?

Adamım bak bu yorumlardan sıkıldım artık ben o kişiyi Tanımıyorum bu ismi lakabı SA:MP Modlarının paylaşıldığı kapanmış bir siteden duydum bilen bilir samp-scripts.com, Ayrıca bana küçük diyorsunda Senin yaşını ve büründüğün o kıyafetin altındaki kişiliği aktarmayayım Tamammı ABİCİM ?

Kraus

Konuda belirtilen site ve sunucu kapalı gözüküyor. Tanıtım konusunda sunucu durumları bildirilmediği için pasiflik nedeniyle konu kilit.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Aytuğ