GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 13:05:45

Konu Kilit

Başlatan darkshadow, 20 Mayıs 2018, 14:42:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

darkshadow

HytReX

darkshadow

Yeni Developer alındı güzel sistemler sizleri bekliyor!!

juqi

onuv

Sunucu uğraş verirse güzel yerlere gelebilir.İlk olarak yönetim bunu okur mu bilmiyorum ama Leopar adminden şikayetciyim hocam.Adam gelmiş rolde yanımıza ışınlanıyor,çatışmada izleden adamı bulup öyle vuruyor,istediğini yapmıyoruz role uymuyorsun diyor.Daha baron rolünü bilmeyen bir adamı baron yapmışınız
bu adam serveri geriye götürmekten başka birşey yapmaz size.

Brujah

Sunucuya girmedim girmeyide düşünmüyorum fakat yönetim ekibi oldukça genç kardeşlerimizden oluşuyor sanırım ilk projeleri elbet hataları eksikleri olacak giren oyuncular mazur görebilirse hevesleri kırılmayacaktır ileride daha sistemli ve bilinçli projeler yapacaktırlar.Başarılar.

darkshadow

Alıntı yapılan: Brujah - 21 Mayıs 2018, 12:38:44

Sunucuya girmedim girmeyide düşünmüyorum fakat yönetim ekibi oldukça genç kardeşlerimizden oluşuyor sanırım ilk projeleri elbet hataları eksikleri olacak giren oyuncular mazur görebilirse hevesleri kırılmayacaktır ileride daha sistemli ve bilinçli projeler yapacaktırlar.Başarılar.

Yorumunuz için teşekkür ederiz PawnoTürk'teki bazı kişiler sizin gibi yorum yapsa. Developer'ımız yeni sistemler için çalışıyor Unutmayın kapanmıyacağız!

darkshadow

Myth

theNMVAU Company Roleplay'da A3 olarak görev yapmakta değil mi.Burda da Developer.İki sunucuda görev yapması mantıksız.

darkshadow

Alıntı yapılan: Myth - 26 Mayıs 2018, 14:24:24

theNMVAU Company Roleplay'da A3 olarak görev yapmakta değil mi.Burda da Developer.İki sunucuda görev yapması mantıksız.

Bana bahsetti sadece bizim sunucuda görev yapıcaktı.

Myth

Alıntı yapılan: Leopar. - 26 Mayıs 2018, 14:25:53

Alıntı yapılan: Myth - 26 Mayıs 2018, 14:24:24

Bana bahsetti sadece bizim sunucuda görev yapıcaktı.

Bir fikrim yok şuan Company Roleplay TS'sinde ONLİNE.Yakında da açılacak sunucu.
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2018, 16:43:52 Myth

volitina

NMVAU

Neden Screenshot'un tamamını atmıyorsun ha? Kin duyman gereksiz ve mantıksız.

volitina

Alıntı yapılan: theNMVAU - 26 Mayıs 2018, 16:45:01

o ts3ün ipisini verirmisin? iconlarım (ç)alınmışta.

NMVAU

Alıntı yapılan: VolitifeR - 26 Mayıs 2018, 16:46:57

Alıntı yapılan: theNMVAU - 26 Mayıs 2018, 16:45:01

o ts3ün ipisini verirmisin? iconlarım (ç)alınmışta.

iconların falan çalınmadı, bu iconları ibrahim ayarladı, ayarlarken orada olduğu için biliyorum.