GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Airdrop System - v1.2 - Güncellendi

Başlatan cngznNN, 03 Temmuz 2018, 00:07:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cngznNN

Merhaba PawnoTürk ailesi

Bugün Airdrop sistemi ile karşınızdayım. Sistemi laf olarak değilde görüntü olarak göstermek istiyorum. Lafı uzatmadan hemen görüntülere geçelim.

Link: https://github.com/cngznNN/airdrop
MapAndreas Link: https://www.dropbox.com/s/t30vzy6mbpwev57/MapAndreas1.2.1.zip?dl=0
Güncellemeleri github hesabımdan takip edebilirsiniz.

Video: https://youtu.be/3SP8PUnLGVM

Proje beta sürümdedir isteğe göre geliştirilecektir...
Son düzenlenme: 04 Temmuz 2018, 03:50:55 cngznNN
Developer
Ücretli script.

Amper

software engineer

cngznNN

Developer
Ücretli script.

Lork

değişik :D :D , eline sağlık.

cngznNN

Developer
Ücretli script.

BullTerrier

cngznNN

Developer
Ücretli script.

Tunahan

Reis iyi güzel hoş yapmışsın, sana öneri yazmak isterim bir kullanıcı olarak. Silahlar, sağlık çelik yelek skin vb. olmasın. Direkt olarak bir sayfada gözüksün bence.

Ayrıca bir sorum olacak, airdrop random mu düşüyor yoksa belirli bir yeri mi var?

Kolay gelsin beğendim.

cngznNN

Alıntı yapılan: Tunahann - 03 Temmuz 2018, 01:03:48

Reis iyi güzel hoş yapmışsın, sana öneri yazmak isterim bir kullanıcı olarak. Silahlar, sağlık çelik yelek skin vb. olmasın. Direkt olarak bir sayfada gözüksün bence.

Ayrıca bir sorum olacak, airdrop random mu düşüyor yoksa belirli bir yeri mi var?

Kolay gelsin beğendim.

Yerini pawnodan ayarlıyabiliyorsunuz, ( Random düşüyor ). Dediğim gibi istek gelirse en gerçekçi hale getireceğim.

Developer
Ücretli script.

Tunahan

Alıntı yapılan: cngznNN - 03 Temmuz 2018, 01:04:56

Kolay gelsin beğendim.

Yerini pawnodan ayarlıyabiliyorsunuz, ( Random düşüyor ). Dediğim gibi istek gelirse en gerçekçi hale getireceğim.

Geliştirirsen arkadaşlar ile ortak projemize eklemek isterim. Projemizdeki oyunculara çok az da olsa katkısı olacaktır. Takip içerisinde kalacağım.

Lork

Sana bir öneri vereyim v1.1de envanter görünümü olsun dialog yapma envanter olsun ustune basınca alınsın filn.

cngznNN

Alıntı yapılan: Tunahann - 03 Temmuz 2018, 01:07:52

Alıntı yapılan: cngznNN - 03 Temmuz 2018, 01:04:56

Kolay gelsin beğendim.

Geliştirirsen arkadaşlar ile ortak projemize eklemek isterim. Projemizdeki oyunculara çok az da olsa katkısı olacaktır. Takip içerisinde kalacağım.

Alıntı yapılan: Lork - 03 Temmuz 2018, 02:14:21

Sana bir öneri vereyim v1.1de envanter görünümü olsun dialog yapma envanter olsun ustune basınca alınsın filn.

Biraz daha istek olursa yakın bir zamanda geliştireceğim.

Developer
Ücretli script.

Tyranus

cngznNN

Developer
Ücretli script.

Nithral

Başarılı, eline sağlık.