GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[KONU GÜNCELLENDİ] Virtual Roleplay v1.0.0 ~ www.virtualrpg.net [MTA 1.5.6]

Başlatan #virtual, 02 Mart 2019, 12:57:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#virtual

Virtual Roleplay, 21 Aralık 2018 halinde temellerini atmış bir sunucudur. 21 Aralık 2018 tarihinden beri sizler için uğraşan bir ekibimiz var. Ana hedefimiz her zaman roleplay kavramını herkese en iyi şekilde en keyifli şekilde anlatmak, yaşatmaktır. İlgili, samimi ve adaletli admin kadrosu ile sizlere başka hiç bir yerde bulamadağınız, yaşayamadığınız roleplay zevkini yaşatmaya çalışıyoruz.

Bu projenin bir oyun olduğunu unutmamanızı istiyoruz çünkü gelişen bir sunucuda insanları kaybetmek yerine karşılıklı eğlenmek daha doğru olacaktır diye düşünüyoruz. Roleplay dediğiniz şey bir mal varlığı kazanmak, araç almak, rol dışı saygınlık kazanmak asla değildir. Rol yapma oyunudur. Yaptığınız rollerden zevk almak sizlerin elinizde. Öncelikle hedeflerimizden biri sizlere bu zevki sonuna kadar en iyi şekilde yaşatmaktır. Sizler bizlere destek olduğunuz sürece biz ilerlemeye devam edeceğiz.

Virtual Roleplay - Kumar Sistemi

Virtual Roleplay - Şemsiye Sistemi

Virtual Roleplay - Çadır Sistemi

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 20 Mart 2019, 20:46:26 #virtual

#virtual

#virtual

Virtual Roleplay - Şemsiye Sistemi

[divbox]

#virtual

DracDonix

Başarılar MTA rolplay serverlerini seviyorum  :helal: ama oynamıyorum eheheh :D

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Enkei

Sistemler güzel görünüyor. Başarılar dilerim.

#virtual

Codes.

#virtual

yali

#virtual

#virtual

Discord: https://discord.gg/v4hyqSM

[Virtual Roleplay - Kapalı BETA Bildirimi]

Kapalı Beta Hk.
     Öncelikle sunucumuzu duyurduğumuz günden bu yana bizleri destekleyen siz değerli oyuncularımıza teşekkür ederiz. Sunucu açılışı öncesi sizleri tam manasıyla memnun edebilmek, oluşabilecek sorunları önceden öngörebilmek adına kapalı beta adı altında 2 günlük süreçte belirtilen saat aralıklarında sunucu hizmetini aktif etmeye karar verdik.

Kapalı beta nedir? Neden yapılır?
     Biraz daha açıklayıcı olmak gerekir ise yönetim ekibinin gözünden kaçmış olabilecek ufak çaplı bug vb durumların kullanıcılar tarafından tespiti, kullanıcıların oyun modunu görebilmesi, barındırma hizmeti alınan makinelerin durumunun tespiti için sunucu modu oynanabilir olarak hizmete sunulmadan önce, kullanıcıların sunucuya giriş yapabileceği dönem diyebiliriz.

Kimler bu süreçte testlere katılabilir? Katılanların bir ayrıcalığı olacak mıdır?
     Kapalı betada maksimum oyuncu limiti 30 olarak belirlenmiştir, değişmesi yönetim inisiyatifindedir. Yönetim ekibi tarafından karakteri onaylanan her oyuncu kapalı betaya katılabilir, sunucu modunu görebilir, bug avcılığına başlayabilir.

Kapalı Beta ne zaman yapılacak?

Tarih
06/04/2019 Cuma => 20.00 - 21.00 Arası (Şifre: Kapalibeta1)
07/04/2019 Cumartesi => 20.00 - 21.00 Arası (Şifre: Kapalibeta2)

#virtual

AnadoluGaming

gelişmiş sistemleriniz bulunmakta başarılar dilerim.

#virtual