GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
26 Nisan 2026, 14:49:52

Cyberpunk 2077 NO-DRM Olarak Çıkacak!

Başlatan Razor02, 24 Eylül 2020, 09:59:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Razor02

Cyberpunk 2077 NO-DRM hiçbir koruması olmadan çıkacak yani çıktığı an torrente düşecek. sizce CD PROJEKT RED'in bunu yapmasının sebebi nedir? oyunun Crack versiyonunda Crack indirenleri kötü bir sürpriz bekliyor olabilir mi? düşüncelerinizi bekliyorum :)

Son düzenlenme: 24 Eylül 2020, 10:04:46 Razor02

BORACRAFT

güzel bir oyuna benziyor ben olsam oynardım yani

Old but (G)old

KamilPanpa37

Cd Projeckt Red 8,3 milyarlık dev bir bütçeyle avrupa'nın en değerli şirketi konumunda ilerliyor, ve artık dünyada çok tanınan bir oyun şirketi oldu. Oyunun daha trent olması ve çok gündemde kalması için DRM sistemi kullanmıyor olabilirler. Tabi içinde olumsuz sürprizlerde olabilir, ''en kötüsü ne olabilir ?'' derseniz, envai çeşit mekaniksel glitch'ler ve optimizasyon sorunları olabileceğini düşünüyorum, tabi  orjinal alacağım için ve sistemim 1080P'de çalıştıracağı için bunları kafama takmıyorum, korsan oynayacak kişiler bunları göz önünde bulundurup 70 küsür Gb öyle indiririrler artık.  :D

Heleina

Bu işte kesin bir dalavere var. Muhtemelen korsan oynayacak olanları güzel sürprizler bekliyor. :şeytan:

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

Razor02

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 25 Eylül 2020, 14:36:00
Cd Projeckt Red 8,3 milyarlık dev bir bütçeyle avrupa'nın en değerli şirketi konumunda ilerliyor, ve artık dünyada çok tanınan bir oyun şirketi oldu. Oyunun daha trent olması ve çok gündemde kalması için DRM sistemi kullanmıyor olabilirler. Tabi içinde olumsuz sürprizlerde olabilir, ''en kötüsü ne olabilir ?'' derseniz, envai çeşit mekaniksel glitch'ler ve optimizasyon sorunları olabileceğini düşünüyorum, tabi  orjinal alacağım için ve sistemim 1080P'de çalıştıracağı için bunları kafama takmıyorum, korsan oynayacak kişiler bunları göz önünde bulundurup 70 küsür Gb öyle indiririrler artık.  :D

Oyun bir anda Minecraft'a bile dönüşebilir ben her şeyi bekliyorum :D

Aspera

Cyberpunk'un yapımcı firması daha önceden oyun crackleyen/korsan oyun dağıtımı yapan bir şirket olduğu için bilerek N0-DRM yayınlayacak olabilirler.

[A]krep

İstedikleri kadar crack sürümüne sürpriz koysunlar, warez grupları güncellemeler ile halleder bunları. Witcher 3'de NO-DRM, çıktı, ne bir glitch ne de bir optimizasyon sorunu var. Orijinal alacaklar "kesin bir şeyler olur" diyerek kendini avutmasın, korsan oynayacakların hevesini kaçırmasın.
Son düzenlenme: 26 Eylül 2020, 13:02:58 [A]krep
You have to love yourself a fire.

4Justice$

Abi kesinlikle oynanması gerek oyun fakat bilgisayarım kaldırmıyor :(

Alıntı yapılan: Razor02 - 26 Eylül 2020, 11:30:39
Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 25 Eylül 2020, 14:36:00

Oyun bir anda Minecraft'a bile dönüşebilir ben her şeyi bekliyorum :D
as.çmadasdösöasçamas Katılıyorum sana
Son düzenlenme: 28 Eylül 2020, 15:06:19 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

Jate

Oyun içerisinde hatalar ardı ardını kesmez bence :D