(https://i.imgyukle.com/2021/03/02/Nosh2y.png)
İyi çalışmalar/satışlar.
UDP Unicorn ile düşme garantisi mevcut mu
Güzel Gözüküyor , eğer bir Server'i kurmak istersem düşünürüm :helal:
Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 31 Aralık 2020, 17:03:08Güzel Gözüküyor , eğer bir Server'i kurmak istersem düşünürüm :helal:
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz :)
Kolay gelsin kanka, inşallah istediğin yere varırsın.
Çok iyi
Karalama ve kavga içerikli iletiler temizlenmiştir. İyi forumlar.
.
Hayırlı satışlar, başarılar.
Alıntı yapılan: Alp. - 31 Aralık 2020, 18:20:03Vergi levhası sorgulandı, şahıs TC Kimlik üzerine vergilendirilmektedir. Böyle olduğu sürece tüm firmalar baş tacımızdır. Güzel satışlar ve başarılar dileriz. :)
Uzlaşabildiğimize sevindim teşekkür ederiz. :)
Alıntı yapılan: DracDonix - 31 Aralık 2020, 01:09:48İyi çalışmalar/satışlar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. :)
Alıntı yapılan: Zeynel - 31 Aralık 2020, 17:22:14Kolay gelsin kanka, inşallah istediğin yere varırsın.
Yılbaşına özel çekilişimiz sürmektedir , katılmak için discord sunucumuza gelmeniz ve çekiliş kanalından emojiye basmanız yeterlidir bütün gtamulti üyelerinin yeni yılını kutlarız , nice mutlu yıllara :)
Kurumsal bilgilerimiz kısmındaki grafikleri editleyen arkadaş dışına kaçırmış beyaza boyarken dikkatli boyasın biraz :)) Başarılar.
Stoklarımız yenileniyor , x5670 işlemcilerle karşınızda olacağız :helal:
Alıntı yapılan: Gaviria - 31 Aralık 2020, 18:30:31Hayırlı satışlar, başarılar.
Alıntı yapılan: Katya - 31 Aralık 2020, 23:10:32Kurumsal bilgilerimiz kısmındaki grafikleri editleyen arkadaş dışına kaçırmış beyaza boyarken dikkatli boyasın biraz :)) Başarılar.
Önerinizi dikkate alıcağız , değerli yorumunuz için teşekkürler. :)
Alıntı yapılan: Zeynel - 31 Aralık 2020, 17:22:14Kolay gelsin kanka, inşallah istediğin yere varırsın.
Başarılar, iyi çalışmalar.
İyi Çalışmalar/Satışlar,Bir Server Açmayı Düşünürsem Size Geleceğim Başarılar...
Alıntı yapılan: Efsun - 01 Ocak 2021, 11:13:48Alıntı yapılan: Zeynel - 31 Aralık 2020, 17:22:14Kolay gelsin kanka, inşallah istediğin yere varırsın.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz , sizlerin desteği ile büyüyoruz :)
Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 01 Ocak 2021, 11:34:10Başarılar, iyi çalışmalar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. :)
Alıntı yapılan: BEYSPANDA - 01 Ocak 2021, 12:40:23İyi Çalışmalar/Satışlar,Bir Server Açmayı Düşünürsem Size Geleceğim Başarılar...
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz , sizlere en uygun fiyata en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz :)
Yılbaşı çekilişimiz bitmiştir.
Uygun fiyat kaliteli hizmet veriyorlar , başarılar dilerim :helal:
nice
Alıntı yapılan: Atakan34 - 01 Ocak 2021, 19:09:32Uygun fiyat kaliteli hizmet veriyorlar , başarılar dilerim :helal:
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz , sizlere en uygun fiyata en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz :)
Alıntı yapılan: SuloBey - 01 Ocak 2021, 20:31:29nice
Değerli yorumunuz için teşekkürler :helal:
İyi satışlar alperenciğim. <3
Alıntı yapılan: Furkanulas - 02 Ocak 2021, 00:13:44İyi satışlar alperenciğim. <3
Başarılar.
Alıntı yapılan: Caner K. - 07 Ocak 2021, 17:28:43Başarılar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. :helal:
Konu Güncellenmiştir.
Kurumsal işler çıkarmayı planlıyor ve hedefliyorsanız, discord üzerinden satış yapmayın. Web site üzerinden paytr & shopier başvurusu yapın ve ödemelerinizi web site üzerinden alın... Discord'dan satış yapmak kurumsallığı kaçırıyor, bunlar benim görüşlerim.
Ayrıca discord sunucusuna girer girmez banlamanız hiç hoş bir davranış değil, sizlere kurumsal olmanız adına fikirler sunuyorum. Ama yaptığınız şey çocukca şeyler. :) Bu davranışlardan kurtulursanız güzel işler yapmaya başlayabilirsiniz.
Alıntı yapılan: Daxy - 29 Ocak 2021, 10:29:19Kurumsal işler çıkarmayı planlıyor ve hedefliyorsanız, discord üzerinden satış yapmayın. Web site üzerinden paytr & shopier başvurusu yapın ve ödemelerinizi web site üzerinden alın... Discord'dan satış yapmak kurumsallığı kaçırıyor, bunlar benim görüşlerim.
Ayrıca discord sunucusuna girer girmez banlamanız hiç hoş bir davranış değil, sizlere kurumsal olmanız adına fikirler sunuyorum. Ama yaptığınız şey çocukca şeyler. :) Bu davranışlardan kurtulursanız güzel işler yapmaya başlayabilirsiniz.
Merhabalar önerinizi dikkate alacağız shopier onayımız mevcuttur çok yakın bir zamanda web siteden satın alımları aktif edeceğiz WHMCS lisanslarını ayarlıyoruz , discord sunucusundan banınız açılmıştır , değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
Hayırlı satışlar Alperen.
Alıntı yapılan: kaan. - 09 Şubat 2021, 17:57:03Hayırlı satışlar Alperen.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
+Ref zamanında çalıştığım bir firma.
Alıntı yapılan: Efsun - 12 Şubat 2021, 08:39:48+Ref zamanında çalıştığım bir firma.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz
Sadece sunucular için üretilen ve performans optimizesi yapılan performans ustası x5670 ve NVME M.2 SSD Diskler çok yakında stoklarda olacaktır.
Buralar değerlenecek, şimdiden yerimizi alalım. :kro:
Konu Güncellendi.
x5670 işlemciler sipariş edildi.
Hoş, güzel çalışmalar yapmanızı dilerdim. Fakat, görüyorum ki bir şirket kurmadan önce "KARALAMA" kampanyalarınızı yitirmeniz gerekecek. Resmi işlere girişmesi gereken insanların, fiilen görülen, muhtemenelen doğru olmayan soyadınız gibi "OLGUN" olması gerekmektedir. Çocukça hareketler yapmaktan sakınıp umarım kendi işinize odaklanır, birilerini karalayıp " makinesine saldırı " gerçekleştirmeye çalışıp tarafınıza çekmeye çalışmazsınız. Üyelerinizin paylaştığınız gizli bilgileri ve tarzında birçok olayla karşı karşıya olduğunuzu görüyor, duyuyoruz. Umarım sağlıklı bir zihinle çalışmaya başlar, hoş zamanlar geçirir ve başarılı olursunuz. Allah düşmanın bile karakterlisini, ekmeğini kazanmaya çalışan herkes için en iyisini vermesini nasip etsin. İyi geceler, hayırlı günler.
Alıntı yapılan: #FEK - 16 Şubat 2021, 21:59:10Hoş, güzel çalışmalar yapmanızı dilerdim. Fakat, görüyorum ki bir şirket kurmadan önce "KARALAMA" kampanyalarınızı yitirmeniz gerekecek. Resmi işlere girişmesi gereken insanların, fiilen görülen, muhtemenelen doğru olmayan soyadınız gibi "OLGUN" olması gerekmektedir. Çocukça hareketler yapmaktan sakınıp umarım kendi işinize odaklanır, birilerini karalayıp " makinesine saldırı " gerçekleştirmeye çalışıp tarafınıza çekmeye çalışmazsınız. Üyelerinizin paylaştığınız gizli bilgileri ve tarzında birçok olayla karşı karşıya olduğunuzu görüyor, duyuyoruz. Umarım sağlıklı bir zihinle çalışmaya başlar, hoş zamanlar geçirir ve başarılı olursunuz. Allah düşmanın bile karakterlisini, ekmeğini kazanmaya çalışan herkes için en iyisini vermesini nasip etsin. İyi geceler, hayırlı günler.
Merhabalar değerli eleştiriniz için teşekkür ederiz konunun kişisel meseleden ibaret olduğunu bildirmek isterim bahsettiğiniz saldırıyı hiçbir şekilde tarafımca gerçekleştirilmemiştir , iyi forumlar dilerim
Wisecp lisansı alınmıştır yarın 15.00 sonrası sitemiz erişime açılacaktır.
başarılı arkandayım.
:)
Alıntı yapılan: Sulozzy - 16 Şubat 2021, 22:37:08başarılı arkandayım.
:)
Merhaba özgür GTAMulti, öncelikle sizlere teşekkür ederim, sayenizde doğruyu yanlışı görmemi sağladınız, hizmet almadan önce dolandırılmaktan döndüm, yukarıdaki mesajları atan arkadaşlara çok teşekkür ederiz.
Ben yukarıdaki ekran görüntülerini ve arkadaşın cevaplarını inceleyince hiç normal bir firma sahibi ve bilişim göremiyorum.
Anladığım kadarıyla firmanın sahibi En küçük antlaşmazlıkta müşterilerinin adres ve telefon numarasını dört bir tarafdan paylaşabilen,
sırf kendi çağlar bilişim dediği firma müşteri çeksin diye diğer bilişimlerin temasını çalıp forum imzasında paylaşabilen, gözünü
kırpmadan diğer bilişimlerdeki müşterilerin oyun sunucularına ddos saldırısı yapmaya çalışan ve günlerce deneyen birisiymiş.
https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular-92/(dehost-com-tr)-web-site-temasi-(ucretsiz)/
https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular-83/(hostingdunyam-com-tr)-hosting-web-sitesi-temasi-(ucretsiz)/
Bunlar ne ya? Birisi bana açıklayabilir mi bir bilişim neden diğer bilişimlerin temasını alır ve onlara ddos saldırısı yapabilmek için mücadele eder? Çok üzücü çok....
@Alperen Olgun
Konudaki kavga çıkartabilecek ve karalama kampanyası başlatabilecek iletiler silinmiştir. Konu içerisinde bulunan görüntülerin herkese açık olacak şekilde paylaşıldığı tespit edildiği için müdahale edilmemiştir. İyi forumlar.
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 16 Şubat 2021, 22:07:14Alıntı yapılan: #FEK - 16 Şubat 2021, 21:59:10Hoş, güzel çalışmalar yapmanızı dilerdim. Fakat, görüyorum ki bir şirket kurmadan önce "KARALAMA" kampanyalarınızı yitirmeniz gerekecek. Resmi işlere girişmesi gereken insanların, fiilen görülen, muhtemenelen doğru olmayan soyadınız gibi "OLGUN" olması gerekmektedir. Çocukça hareketler yapmaktan sakınıp umarım kendi işinize odaklanır, birilerini karalayıp " makinesine saldırı " gerçekleştirmeye çalışıp tarafınıza çekmeye çalışmazsınız. Üyelerinizin paylaştığınız gizli bilgileri ve tarzında birçok olayla karşı karşıya olduğunuzu görüyor, duyuyoruz. Umarım sağlıklı bir zihinle çalışmaya başlar, hoş zamanlar geçirir ve başarılı olursunuz. Allah düşmanın bile karakterlisini, ekmeğini kazanmaya çalışan herkes için en iyisini vermesini nasip etsin. İyi geceler, hayırlı günler.
Merhabalar değerli eleştiriniz için teşekkür ederiz konunun kişisel meseleden ibaret olduğunu bildirmek isterim bahsettiğiniz saldırıyı hiçbir şekilde tarafımca gerçekleştirilmemiştir , iyi forumlar dilerim
Wisecp lisansı alınmıştır yarın 15.00 sonrası sitemiz erişime açılacaktır.
Ben ikna olmadım, elimdeki görüntüler hoş değil.
Yapılan son yorumlar asılsız iddialardan ibarettir firmamız bu konuda kendileriyle tartışmaya girmeyecektir kendileri tek tek forum görevlilerine şikayet edilmektedir yazılan yazılar hakkında bir açıklamada bulunmak istiyorum burada bir arkadaş vardı müşteri bilgilerimi paylaştı diyen ödeme dekontu veya siteye kayıt tarihi iletsin bakalım size şöyle anlatıyım firmamızın sitesi 3 aydır bakım sürecinde "www.caglar-bilisim.com" ve "www.caglarhosting.com" adresinden teyit gerçekleştirebilirsiniz bilgiler yiğit can bodur adlı arkadaşımızın hizmet satın aldığı awmbilişim adlı firmadan alınmıştır, ortada saldırı durumu yoktur kendileriyle zaten eskiden kalma kişisel husumetim var ancak eleştirileriniz için teşekkür ederim ki bazıları eleştiri değil karalama yapmak için yorum yapmış , iyi forumlar dilerim.
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 17 Şubat 2021, 00:13:03Yapılan son yorumlar asılsız iddialardan ibarettir firmamız bu konuda kendileriyle tartışmaya girmeyecektir kendileri tek tek forum görevlilerine şikayet edilmektedir yazılan yazılar hakkında bir açıklamada bulunmak istiyorum burada bir arkadaş vardı müşteri bilgilerimi paylaştı diyen ödeme dekontu veya siteye kayıt tarihi iletsin bakalım size şöyle anlatıyım firmamızın sitesi 3 aydır bakım sürecinde "www.caglar-bilisim.com" ve "www.caglarhost.com" adresinden teyit gerçekleştirebilirsiniz bilgiler yiğit can bodur adlı arkadaşımızın hizmet satın aldığı awmbilişim adlı firmadan alınmıştır , saldırı konusuna gelirsek bir arkadaş down ettin sunucumu halbu ki kendi kendine discorduma mesaj yazmış geri dönüş yaptığım mesajları F12 kodlarından düzenlemiş kendi kendine sunucuyu kapatmış olay bundan ibaret ortada saldırı durumu yoktur kendileriyle zaten eskiden kalma kişisel husumetim var ancak eleştirileriniz için teşekkür ederim ki bazıları eleştiri değil karalama yapmak için yorum yapmış , iyi forumlar dilerim.
FlashTV izliyor gibiyim şuan, peki sonra Salih bey gelip olayları düzeltti mi?
Alıntı yapılan: Mert. - 16 Şubat 2021, 23:11:17Merhaba özgür GTAMulti, öncelikle sizlere teşekkür ederim, sayenizde doğruyu yanlışı görmemi sağladınız, hizmet almadan önce dolandırılmaktan döndüm, yukarıdaki mesajları atan arkadaşlara çok teşekkür ederiz.
Ben yukarıdaki ekran görüntülerini ve arkadaşın cevaplarını inceleyince hiç normal bir firma sahibi ve bilişim göremiyorum.
Anladığım kadarıyla firmanın sahibi En küçük antlaşmazlıkta müşterilerinin adres ve telefon numarasını dört bir tarafdan paylaşabilen,
sırf kendi çağlar bilişim dediği firma müşteri çeksin diye diğer bilişimlerin temasını çalıp forum imzasında paylaşabilen, gözünü
kırpmadan diğer bilişimlerdeki müşterilerin oyun sunucularına ddos saldırısı yapmaya çalışan ve günlerce deneyen birisiymiş.
https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular-92/(dehost-com-tr)-web-site-temasi-(ucretsiz)/
https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular-83/(hostingdunyam-com-tr)-hosting-web-sitesi-temasi-(ucretsiz)/
Bunlar ne ya? Birisi bana açıklayabilir mi bir bilişim neden diğer bilişimlerin temasını alır ve onlara ddos saldırısı yapabilmek için mücadele eder? Çok üzücü çok....
@Alperen Olgun
Merhaba özgür bey sizi tanımamamıza ragmen böyle yorumları yapmanıza şaşıyorum en başta lütfen uslubunuzu ve terbiyenizi koruyarak konuşma sergileyin burada yaptığınız şey eleştiriden çok karalama ve ifşa amacıyla yapılmış asılsız iddialardan ibarettir , firmamız her zaman kurumsal kimliğini korumuştur, müşteri bilgilerini paylaşma durumu asılsız bir iddiadır arkadaşımız hiçbir zaman bizden satın alım gerçekleştirmedi kendisinin nasıl bir karakter yapısına sahip olduğunu az çok anladık, tema kopyalama olayına gelirsek bu firma kurulmadan önce internet üzerinden bu temalar ücretli bir şekilde satışa çıkarıldı satışta alınan temalar burada paylaşıldı. Asılsız iddialarınızdan bıktık firmamız hiçbir zaman saldırı yapmadı veyahut müşteri bilgisi paylaşmadı her zaman eleştiriye açık bir firmayız her zamanda açık olacağız ancak yaptığınız yorumlar eleştiri türevlerinden ayrıdır bu yaptığınız yorumlar karalama amaçlı paylaşılmış içerikler kategorisine girmektedir eğer ki şahıs ısrarla müşteriyim ve bilgilerim paylaşıldı diyorsa sikayetvar.com veyahut r10.net adresinden şikayet açabilir (kanıtlarla birlikte) değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz , iyi forumlar dileriz.
Başarılar alperenciğim <3
Hayırlı olsun./Satışlar.
Özel mesaj paylaşımı, kavga içerikli ve konudan bağımsız iletiler silinmiştir.
Alıntı yapılan: Furkanulas - 17 Şubat 2021, 00:52:51Başarılar alperenciğim <3
Hayırlı olsun./Satışlar.
Stoklarımız yenilenmiştir, minimum %99.98 ddos koruması vaat etmekteyiz detaylı bilgiyi discord sunucumuz üzerinden alabilirsiniz, herkese iyi forumlar.
Hayırlı satışlar.
Şubat Ayı Güncellemesi
- Yeni Sunuculara Geçiş Sağlandı
- x5670 İşlemci İçin Gerekli Adımlar Atıldı
- Web Site Temamız Düzenlendi
- Kimlik Doğrulama Sistemi Getirildi
- Tüm Sunucular Performans İçin Optimize Edildi
- AutoVM Kaldırıldı
- Müşteri Paneli Teması Değiştirildi
- Comnet Veri Merkezine Geçiş İçin İşlemler Başlatıldı
(https://media.discordapp.net/attachments/812034977411760198/814250108136587294/caglar3.png?width=334&height=473)
Detaylı Bilgi İçin Discord Sunucumuzu Ziyaret Edebilirsiniz...
(https://media.discordapp.net/attachments/750371272596389928/816920186895728680/image_1.jpg)
Sizlere kusursuz bir altyapı vaat ediyoruz...
Discord adresi var mı?
Alıntı yapılan: Efsun - 12 Mart 2021, 11:51:58Discord adresi var mı?
Merhabalar, aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak discord sunucumuza katılabilirsiniz...
Discord (https://discord.gg/XBE9v2K)
Orta, iyi satışlar.
Alıntı yapılan: Krozfayer - 12 Mart 2021, 21:18:08Orta, iyi satışlar.
0(850) Destek hattımız ve Whatsapp destek hattımız açılmıştır, 7/24 hizmete devam ediyoruz...
(https://i.imgyukle.com/2021/04/17/OYceoh.png)
Şey ya, zamanında crack whmcs lisansı ile açmaya çalışmıştınız galiba, bak çok garip aklımada bir an Adonis diye bir sunucu geldi ordanda siteye girip ctrl+s yapıp bütün sayfaları .html diye kaydedip forum teması diye paylaşan alperen olmalı evet, ben şahsen arkadaşın web üzerinde hiç bir bilgisi olmadığını düşünerek acemi insanlardan zor durumda kalmadığınız sürece alışveriş yapmamanızı öneririm, alperen resmi olmaya çalışıyorda yapamıyor, ayrıca vergilendirildiğiniz tür yanlış, hatırlamıyorsam potansiyel kişi üzerinden vergilendiriliyorsunuz yaptığınız yanlış insanlara kendi adınız üzerinden değilde, site üzerinden kesmelisiniz büyük şirketlerin gördüğüm vergi levhaların hepsi site üzerine alınmış sizde böyle bir şey yok, yine aklımda deli sorular canlandı dediğim gibi acemi insanlarla çalışmaya gerek yok kolay gelsin.
Alıntı yapılan: frostylimpid - 18 Nisan 2021, 10:24:57Şey ya, zamanında crack whmcs lisansı ile açmaya çalışmıştınız galiba, bak çok garip aklımada bir an Adonis diye bir sunucu geldi ordanda siteye girip ctrl+s yapıp bütün sayfaları .html diye kaydedip forum teması diye paylaşan alperen olmalı evet, ben şahsen arkadaşın web üzerinde hiç bir bilgisi olmadığını düşünerek acemi insanlardan zor durumda kalmadığınız sürece alışveriş yapmamanızı öneririm, alperen resmi olmaya çalışıyorda yapamıyor, ayrıca vergilendirildiğiniz tür yanlış, hatırlamıyorsam potansiyel kişi üzerinden vergilendiriliyorsunuz yaptığınız yanlış insanlara kendi adınız üzerinden değilde, site üzerinden kesmelisiniz büyük şirketlerin gördüğüm vergi levhaların hepsi site üzerine alınmış sizde böyle bir şey yok, yine aklımda deli sorular canlandı dediğim gibi acemi insanlarla çalışmaya gerek yok kolay gelsin.
Merhabalar,
Öncellikle nasıl bir yanıt vermemi beklediğinizi bilmiyorum yani vergi levhamız olupta buna mı salça olmanız yoksa web konusunda bilgimi mi eleştirmeniz anlam veremedim en azından biz hazır sistem alıp sıfır diye göstermiyoruz, web sitemizin teması hazır bir temadan alt yapı alınarak yapıldı ve şuana kadar tek geliştiricisi benim tamamen temayı kendim geliştirmekteyim (discord üzerinden iletişime geçersen temayı göstermek istiyorum) hiçbir şekilde ek bir geliştirici bulunmamakta bunun dışında vergi kimlik numarasını interaktif vergi dairesinden çıkardığım için T.C. kimlik numarama göre vergilendirilmekteyim, eğer ki dediğiniz gibi potansiyel mükellefin siteden satış için izni olmasaydı şuana dek ne bir site açabilirdik ne de bir yer sağlayıcı belgesi başvurusunda bulunabilirdik ek olarak 0(850) numara tahsisi bile gerçekleştiremezdik biliyorsunuzdur numaralar btk aracılığıyla tahsis ediliyor ve tahsis sağlayan firmalar çok sıkı denetimde bulunuyorlar istedikleri belgeler şunlardır; kimlik fotokopisi, vergi levhası (pdf), imza sirküsü (pdf), yerleşim yeri belgesi (pdf) ve imza sirküsü ile imzalanmış sözleşme istenilmektedir. Buna rağmen eleştiri kategorisine sokamadığımız ve daha çok karalama amacıyla paylaşım sergilediğiniz mesajınıza yanıt vererek sizlere acemi olmadığımızı ikna etmeye çalışıyoruz ancak anlattıklarımız bir kulağınızdan girip öbür kulağınızdan çıkıyor ne diyebilirim ki, whmcs konusuna gelirsek lisanssız değil yine whmcs alt yapısını kullanarak whmcs kendimiz geliştirmekteyiz o yüzden lisansa gerek duymuyoruz.
Saygılarımla...