...
...
Rez
merhaba
nexor yapıyor bu işi
güzelmiş, başarılar dilerim
hoş, sade ve tatlı duruyor. başarılar.
Nexor kardeşimi sosunaa kadar desteklerim iyi bir insandır emek vererek başaramayacağı hiçbirşey yoktur. Hayırlı olsun. RP severlere kesinlikle öneririm 2 yıldır kodlamakta sunucusunu.
Beklediğim sunucu açılmış :serefe:
başarılar dilerim
Hepimize hayırlı olsun Allah utandırmasın.
Rezervasyon
İşte gerçek bir sunucu.
Rezervasyon
Rezervasyon
Başarılar dilerim.
Uzun zamandır piyasada yoktun dönmene sevindim, başarılar dilerim reis.
Yorumlarınız ve destekleriniz için teşekkürler, karakter oluşturma videosu yayında.
Hayırlı olsun cümleten
Harika bir proje olacağı konuyu açan NexoR isminden belli. Şimdiden muhteşem, anısı olacak dakikaları hayal edebiliyorum. Başarılar dilerim Burak. :helal:
Efsaneler son kozlarını oynuyor. ;)
başarılar, gayet iyi görünüyor.
Başarılar.
gümbür gümbür
Alıntı yapılan: DracDonix - 10 Temmuz 2021, 00:52:23Harika bir proje olacağı konuyu açan NexoR isminden belli. Şimdiden muhteşem, anısı olacak dakikaları hayal edebiliyorum. Başarılar dilerim Burak. :helal:
Başarılar
@NexoR varsa tutar.
Başarılar nexor:)
Başarılar yolunuz açık olsun.
Başarılar.
aşırı iyi tutar
Başarılar.
Başarılar, platform ölü sadece sen canlandırırsın ama Gine mod dağılmaz inşallah
bş..
çok iyi
Başarılar.
Alıntı yapılan: Xeagle - 09 Temmuz 2021, 22:16:02Rezzz
Alıntı yapılan: eggy9 - 09 Temmuz 2021, 22:16:19merhaba
Alıntı yapılan: xshadow - 09 Temmuz 2021, 22:18:25nexor yapıyor bu işi
Alıntı yapılan: zawkinus - 09 Temmuz 2021, 22:22:59güzelmiş, başarılar dilerim
Alıntı yapılan: verdant - 09 Temmuz 2021, 22:28:13hoş, sade ve tatlı duruyor. başarılar.
Alıntı yapılan: HELLBOY - 09 Temmuz 2021, 22:39:12Nexor kardeşimi sosunaa kadar desteklerim iyi bir insandır emek vererek başaramayacağı hiçbirşey yoktur. Hayırlı olsun. RP severlere kesinlikle öneririm 2 yıldır kodlamakta sunucusunu.
Alıntı yapılan: Asilberkk - 09 Temmuz 2021, 22:53:34Beklediğim sunucu açılmış :serefe:
Alıntı yapılan: EseLLoN - 09 Temmuz 2021, 22:56:53başarılar dilerim
Alıntı yapılan: XeoN - 09 Temmuz 2021, 23:00:27Hepimize hayırlı olsun Allah utandırmasın.
Alıntı yapılan: Dostoyevskii - 09 Temmuz 2021, 23:11:58Rezervasyon
Alıntı yapılan: Insomnia - 09 Temmuz 2021, 23:13:38İşte gerçek bir sunucu.
Alıntı yapılan: Gorkem. - 09 Temmuz 2021, 23:15:44Rezervasyon
Alıntı yapılan: SwindLer. - 09 Temmuz 2021, 23:25:29Rezervasyon
Alıntı yapılan: HeartlesS - 09 Temmuz 2021, 23:42:57Başarılar dilerim.
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 10 Temmuz 2021, 00:00:21Uzun zamandır piyasada yoktun dönmene sevindim, başarılar dilerim reis.
Alıntı yapılan: Elo - 10 Temmuz 2021, 00:06:54Hayırlı olsun cümleten
Alıntı yapılan: DracDonix - 10 Temmuz 2021, 00:52:23Harika bir proje olacağı konuyu açan NexoR isminden belli. Şimdiden muhteşem, anısı olacak dakikaları hayal edebiliyorum. Başarılar dilerim Burak. :helal:
Alıntı yapılan: Onite - 10 Temmuz 2021, 01:23:53başarılar, gayet iyi görünüyor.
Alıntı yapılan: ibrahimkk - 10 Temmuz 2021, 01:25:25Başarılar.
Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 10 Temmuz 2021, 02:00:55gümbür gümbür
Alıntı yapılan: rR00t - 10 Temmuz 2021, 03:32:04Alıntı yapılan: DracDonix - 10 Temmuz 2021, 00:52:23Harika bir proje olacağı konuyu açan NexoR isminden belli. Şimdiden muhteşem, anısı olacak dakikaları hayal edebiliyorum. Başarılar dilerim Burak. :helal:
Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 10 Temmuz 2021, 14:16:38Başarılar @NexoR varsa tutar.
Alıntı yapılan: Sulozzy - 10 Temmuz 2021, 15:35:32Başarılar nexor:)
Alıntı yapılan: Krozfayer - 10 Temmuz 2021, 16:05:40Başarılar yolunuz açık olsun.
Alıntı yapılan: Furkanulas - 10 Temmuz 2021, 18:08:30Başarılar.
Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 10 Temmuz 2021, 18:39:50aşırı iyi tutar
Alıntı yapılan: SpawN1 - 10 Temmuz 2021, 18:40:44Başarılar.
Alıntı yapılan: xDahdal - 10 Temmuz 2021, 19:24:39Başarılar, platform ölü sadece sen canlandırırsın ama Gine mod dağılmaz inşallah
Alıntı yapılan: sharax - 10 Temmuz 2021, 19:40:03çok iyi
Alıntı yapılan: goodenjoy - 10 Temmuz 2021, 23:29:54Başarılar.
Yorumlarınız ve destekleriniz için teşekkürler. Konuya sunucudan küçük bir kare eklenmiştir.
Kumarhane sistemlerinden Shuffle ve Jackpot sizlerle. Gelişmelerden anında haberdar olmak için discord (https://discord.gg/sssmtqABWT) adresimize katılmayı unutmayın!
Of Of hırsız polise güzel günler yaşatan ekip rp de 😱🥵
Hera düşünsün...
Alıntı yapılan: Insomnia - 11 Temmuz 2021, 21:57:51Hera düşünsün...
Düşünecek pek bir şey kalmadı be olan oluyor .d
(500m .d)
d-dostum ne yani samprp tekrar mı canlanıyor??
Başarılar
Rezervasyon, hakkınızda hayırlısı olsun başarılar.
Güzel olacak gibi gözüküyor, başarılar
Başarılar..
Nexor varsa tutar.
Alıntı yapılan: Dostoyevskii - 09 Temmuz 2021, 23:11:58Rezervasyon
Ağam boş yer varsa masada bu garibanda takılsın oralarda, #REZ NexoR'un kötü bir sistemini hiç görmedim desem yeridir.
#Rez
Yorumlarınız ve destekleriniz için teşekkür ederiz. Araç sistemi şu anda yayında!
Başarılar diliyorum. Bol şans.
Büyük umutlar, büyük fikirler.
Başarilar
Bu foruma geri dönmenin zamanı gelmiş, yakında twitch yayınlarınada başliyicaktım güzel oldu bu konuyu görmem. Başarılar Nexor. En yakın zamanda senden güzel haberler bekliyoruz 10 günlük bir tatil sürecim var geldiğimde lütfen sunucuyu görelimde yayınlarımda samp kültürünü birazda olsa canlandıralım, O zaman twitch ve samp platformu bekleyin Nexoru.
oha lan Tüm Anadolu Admin üye burada :D
Alıntı yapılan: Impeccable - 15 Temmuz 2021, 10:42:22Başarılar diliyorum. Bol şans.
Alıntı yapılan: kiko - 15 Temmuz 2021, 15:20:24Büyük umutlar, büyük fikirler.
Alıntı yapılan: Ghost Killer - 15 Temmuz 2021, 15:25:17Başarilar
Alıntı yapılan: berfaytunga - 15 Temmuz 2021, 16:29:37Bu foruma geri dönmenin zamanı gelmiş, yakında twitch yayınlarınada başliyicaktım güzel oldu bu konuyu görmem. Başarılar Nexor. En yakın zamanda senden güzel haberler bekliyoruz 10 günlük bir tatil sürecim var geldiğimde lütfen sunucuyu görelimde yayınlarımda samp kültürünü birazda olsa canlandıralım, O zaman twitch ve samp platformu bekleyin Nexoru.
Sunucuyu elimizden geldiği kadar hızlıca yapmaya çalışıyoruz. Desteğiniz için teşekkürler.
Alıntı yapılan: Fester.27 - 15 Temmuz 2021, 21:35:57oha lan Tüm Anadolu Admin üye burada :D
Yorumlarınız ve destekleriniz için teşekkürler. Araç modifiye sistemi şu anda yayında!
Gelişmelerden haber olmak istiyorsanız discord adresimize katılmayı unutmayın!
(https://i.hizliresim.com/cnu4thn.png) (https://discord.gg/sssmtqABWT)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/862781300322074658/865927675460714556/SPOILER_sa-mp-273.png)
808 Roleplay Telefon sisteminden bir SPOILER, çok yakında sizlerle.
Gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız discord adresimize katılmayı unutmayın!(https://i.hizliresim.com/cnu4thn.png) (https://discord.gg/sssmtqABWT)
Sağlam bir mod ve ekip. Keşke 2 yıl önce açılsaydı bu sunucu.
Emeği geçenlerin eline sağlık güzel bir proje ortaya çıkarmışlar.
:kral: :)
Başarılar :)
Başarılar dilerim, gönlünüzce olsun.
Telefon sistemimiz yayında, discord (https://discord.gg/sssmtqABWT) sunucumuza katılarak yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.
Galiba SA-MP'da ilk kez sistemlerde textden başka bir şey görüyorum, başarılar.
İki sene sonra sistemsel açıdan Rina'nın alternatifi bir sürü sunucu olması ne güzel.
Genel olarak incelediğim zaman her açıdan kalite barındıran bir sunucu. Başarılar.
Alıntı yapılan: sweezy - 26 Temmuz 2021, 09:42:13İki sene sonra sistemsel açıdan Rina'nın alternatifi bir sürü sunucu olması ne güzel.
Genel olarak incelediğim zaman her açıdan kalite barındıran bir sunucu. Başarılar.
Merhaba, belirttiğiniz sunucunun alternatifi olma gibi bir hedefimiz asla olmadı. Bu şekilde bir yorum yapmanız bizi derinden üzdü, politikalarımız yayımlandığı zaman okuduğunuzda fikirlerinizin değişeceğini temenni ederim.
Alıntı yapılan: eggy9 - 31 Temmuz 2021, 22:25:12Alıntı yapılan: sweezy - 26 Temmuz 2021, 09:42:13İki sene sonra sistemsel açıdan Rina'nın alternatifi bir sürü sunucu olması ne güzel.
Merhaba, belirttiğiniz sunucunun alternatifi olma gibi bir hedefimiz asla olmadı. Bu şekilde bir yorum yapmanız bizi derinden üzdü, politikalarımız yayımlandığı zaman okuduğunuzda fikirlerinizin değişeceğini temenni ederim.
sistemsel açıdan
Alıntı yapılan: sharax - 01 Ağustos 2021, 00:34:08sistemsel açıdan
Hangi açıdan olursa olsun bu sunucunun rina'dan daha kaliteli olacağı kesindir :)
Alıntı yapılan: Tyranus - 01 Ağustos 2021, 02:05:17Alıntı yapılan: sharax - 01 Ağustos 2021, 00:34:08sistemsel açıdan
Hangi açıdan olursa olsun bu sunucunun rina'dan daha kaliteli olacağı kesindir :)
doğrudur, rinanın artık bana göre hiçbir kalitesi kalmadı
Alıntı yapılan: eggy9 - 31 Temmuz 2021, 22:25:12Alıntı yapılan: sweezy - 26 Temmuz 2021, 09:42:13İki sene sonra sistemsel açıdan Rina'nın alternatifi bir sürü sunucu olması ne güzel.
Üzülmenizin sebebi "sistemsel açıdan alternatif" cümlesini anlamadığınız için olabilir. Aslında orada sizi övdüm fakat siz anlamamışsınız.
TDK'ye göre alternatif: Seçenek, başka bir seçenek.
Bundan 3 sene önce sistemsel açıdan Rina'ya kafa tutan ve Rina ile rekabet eden başka bir sunucu ben hatırlamıyorum. Varsa da çok azdı. Adam akıllı UCP sistemi olan, düzgün bir forum teması olan sunucu bile bir elin parmağını geçmiyordu. Fakat yıllar geçtikçe bu durum da değişmeye başladı. Sizi inceledim ve sistem açısından Rina ile kafa kafaya olduğunuzu düşünüyorum. Bu da Rina yerine sistemsel açıdan güzel olan bir sunucu olarak sizi başka bir seçenek yapar.
Yani ben size Rina'nın kopyası falan demedim. Yanlış anlaşılmasın.
Tekrardan başarılar.
Beni bir
@sharax anlamış sanırsam.
Alıntı yapılan: sweezy - 01 Ağustos 2021, 12:41:21Alıntı yapılan: eggy9 - 31 Temmuz 2021, 22:25:12Alıntı yapılan: sweezy - 26 Temmuz 2021, 09:42:13İki sene sonra sistemsel açıdan Rina'nın alternatifi bir sürü sunucu olması ne güzel.
Üzülmenizin sebebi "sistemsel açıdan alternatif" cümlesini anlamadığınız için olabilir. Aslında orada sizi övdüm fakat siz anlamamışsınız.
TDK'ye göre alternatif: Seçenek, başka bir seçenek.
Bundan 3 sene önce sistemsel açıdan Rina'ya kafa tutan ve Rina ile rekabet eden başka bir sunucu ben hatırlamıyorum. Varsa da çok azdı. Adam akıllı UCP sistemi olan, düzgün bir forum teması olan sunucu bile bir elin parmağını geçmiyordu. Fakat yıllar geçtikçe bu durum da değişmeye başladı. Sizi inceledim ve sistem açısından Rina ile kafa kafaya olduğunuzu düşünüyorum. Bu da Rina yerine sistemsel açıdan güzel olan bir sunucu olarak sizi başka bir seçenek yapar.
Yani ben size Rina'nın kopyası falan demedim. Yanlış anlaşılmasın.
Tekrardan başarılar.
Beni bir @sharax anlamış sanırsam.
Merhaba, tam olarak ne demek istediğinizi şimdi daha iyi anladım, sizi yanlış anladığım için kusura bakmayın lütfen. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Trucker Mesleği şu anda yayında, discord (https://discord.gg/sssmtqABWT) sunucumuza katılarak yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.
SAMP TR'ye gerçekten katkısı olan sayılı kişilerden, umarım tutar sunucu. Başarılar dilerim..
SA:MP Roleplay Platformuna ses getirecek bi sunucu rez alın derim, başarılar.
Kenarda köşede boş masa sandalye kaldıysa bizde alalım yerimizi önlerden... #rez
Başarılar dilerim,sistemleriniz ve tanıtımınız hoş duruyor. :elsalla:
Güzel yerlere gelecek bi sunucu gibi duruyor,başarılar. :)
mis
Destekleriniz için teşekkürler, balıkçılık mesleği yayında.
Güzel sunucu olacağını düşünüyorum ve başarılar.
Ev Sistemi videomuz yayında!
Alıntı yapılan: sharax - 01 Eylül 2021, 21:02:35Alıntı yapılan: NexoR - 01 Eylül 2021, 20:27:13Ev Sistemi videomuz yayında!
lan bu ne?
Adamlar çalıp çırpmadan, kendi emekleriyle bir şey yapmış. Absürt bir cevap yerine "Elinize sağlık." "Çok güzel olmuş" gibi cümleleri tercih edersen daha iyi olur Çınar.
iyi iyi.
Basarilar canim
basarilr canim
Alıntı yapılan: Tektabanca - 24 Ekim 2021, 19:00:14Bu sunucudami rafa kalktı @NexoR @Dostoyevski @XeoFrag @SwindLer.
Umarım öyle bir durum yoktur. Üstüne çok emek verilmiş çoğu kişi tarafından beklenilen bir sunucu. Sistemleri,yönetim ekibi ve tanıtım olarak kalitesini gösteriyor. Umarım yolunuzda taş varsa kaldırıp, uzun ve lider sunucu olup ilerlersiniz.
Alıntı yapılan: Tektabanca - 24 Ekim 2021, 19:00:14Bu sunucudami rafa kalktı @NexoR @Dostoyevski @XeoFrag @SwindLer.
Alıntı yapılan: Sensiall - 24 Ekim 2021, 23:16:21Alıntı yapılan: Tektabanca - 24 Ekim 2021, 19:00:14Bu sunucudami rafa kalktı @NexoR @Dostoyevski @XeoFrag @SwindLer.
Umarım öyle bir durum yoktur. Üstüne çok emek verilmiş çoğu kişi tarafından beklenilen bir sunucu. Sistemleri,yönetim ekibi ve tanıtım olarak kalitesini gösteriyor. Umarım yolunuzda taş varsa kaldırıp, uzun ve lider sunucu olup ilerlersiniz.
Rafa kaldırılmadı, oyun modu bitmek üzere 1 - 2 sistemi kaldı sayılır. Şu anlık sistem videoları paylaşamıyoruz o kadar.
Sunucu sistem tanıtımlarından anladığım kadarıyla oldukça emek verilmiş ve haritaları da oldukça muazzam ağzımın suyu aktı resmen fevkalade bir rol deneyimi yaşatacağa benziyor. Hard bir konsept işleyeceksiniz videolardan anladığım kadarıyla. 4 Senedir roleplay camiasındayım ne MTA üzerinde böyle sistemler gördüm ne de samp üzerinde :gtavc: roleplay oyuncusu olarak söylüyorum açılır açılmaz buraya geçeceğim böyle sunucular community tarafından sunucu yönetimlerinden sistemsel beklentilerin artmasına sebep oluyor Gerçekten emeğinizin karşılığınızı alacağınızı umaraktan başarılar diliyorum. Yazmaya kelime bulamadım :helal:
Alıntı yapılan: Batuhan337tr - 25 Ekim 2021, 00:38:12Sunucu sistem tanıtımlarından anladığım kadarıyla oldukça emek verilmiş ve haritaları da oldukça muazzam ağzımın suyu aktı resmen fevkalade bir rol deneyimi yaşatacağa benziyor. Hard bir konsept işleyeceksiniz videolardan anladığım kadarıyla. 4 Senedir roleplay camiasındayım ne MTA üzerinde böyle sistemler gördüm ne de samp üzerinde :gtavc: roleplay oyuncusu olarak söylüyorum açılır açılmaz buraya geçeceğim böyle sunucular community tarafından sunucu yönetimlerinden sistemsel beklentilerin artmasına sebep oluyor Gerçekten emeğinizin karşılığınızı alacağınızı umaraktan başarılar diliyorum. Yazmaya kelime bulamadım :helal:
Çok uzun zamandır bu proje için uğraşıyoruz. Umarım istediğimiz yerlere geliriz. Yorumunuz için teşekkürler.
Bence maalesef logo tasarımınız pek güzel olmamış. Değiştirmeniz dileğiyle.
Kaliteli görünüyor başarılar.
Devam ediyor mu be ya?