(https://media.discordapp.net/attachments/863476187161690112/864125701820907570/06772eb3b640e1c3c10ef6929a10d5c7.png)
Ön Söz
Highrise Roleplay temelleri 7.08.2021'de atılmış bir medium roleplay tabanlı, öz geçmişli bir roleplay sunucucusudur. Sadece roleplay olarak hizmet vermeyip gaming olarakda hizmet veren Highrise Roleplay asıl amaçlarından birisi dürüst ve adaletli olmaktır. Olgun yaş kitlesine sahip olan Highrise Roleplay Admin Power'ın olmaması için dikkatli ve özenli bir şekilde admin kadrosunu seçmekte. Sunucumuz Los Santos haritasında geçmektedi.
Kalıcık & Sizden Beklentilerimiz
Sunucu açılımında bir takım etkinlikler yapmayı planlıyoruz, fakat bu aktifliğe göre değişebilir. Sunucu açılımında sizlere bir takım çekilişimiz olacaktır. Üstelik olarak aktiflik sayısını elde tutabilirsek, sizlere sık sık çekiliş yapacağımızı belirtmek isteriz.
Yetkili ve Oyuncu İlişkileri Nasıl Olacak?
Highrise Roleplay yönetim ekibi'nin hedeflediği en büyük şeylerden birisi daha iyi ve düzenli bir roleplay ortamı kurmak ve, görevimizi en iyi derece icra etmeye çalışıyoruz. Adminlerimiz'in, Helper kadromuzun oyuncularımızdan hiç bir üstünlüğü olmadığını sizlere buradan belirtmek isterim. Herkes eşittir. Ayrı olarak gerek üst yönetim gerek yönenetim ekibi gerek helper ekibi egosuz, veya kalp kırıcı sözler kullanmamaya özen gösterecekler. Yönetim kadromuz yıllarca roleplay çatısında toplanarak tecrübelerini öne süren kişilerden oluşmaktadır. Sizlere en güzel roleplay ortamını sağlamak için buradayız. Admin Power'ı ortadan kaldırmak için sürekli olarak helper ve admin kadrosu üst yönetim tarafından gözetimlenecektir. Sizlere Admin Power yapılmayacağına söz verebiliriz, yapıldığı tespit edilirse kişileri yasaklayacağız.
Highrise Roleplayekibi tam olarak neyi amaçlıyor?
Hedeflediğimiz en önemli şeylerden birisi, sizlere adaletli ve düzgün bir rol ortamı sağlamak. İlk olarak Admin Power'ı en az'a sonrasında ise hiç olmayacak şekilde düzene sokacağız.
Sistemleri görebilir miyiz?
Şuanda maalesef ki sistemleri görmeniz mümkün değildir, fakat discord adresimiz üzerinden güncelleme kanallarından sık sık sistemlerden kesitler koyabiliriz, sizde bunları görebilirsiniz.
Forum (http://www.highrise-roleplay.net) | Discord (https://discord.gg/5Uz49dPcDx)
"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum."
(http://www.game-state.com/91.151.88.29:7777/560x95_FFFFFF_FF9900_000000_000000.png) (http://www.game-state.com/91.151.88.29:7777/)
Başarılar.
çöp tutmaz
Alıntı yapılan: sharax - 12 Temmuz 2021, 16:47:09çöp tutmaz
Dicord sunucusundan ban yiyince olan çınar gibi.
Hocam sürekli sunucu isim değişikliği yapmazsan, tanıtım konusuna gelen olumsuz yorum veya eleştirilere olgun bir şekilde düzgün bir şekilde cevap verirseniz. Kışkırtmalara aldırış etmezseniz, yolunuza bakarak başarılı olacağınıza inanıp ekininizi iyi seçerseniz belki bir ihtimal tutturma durumunuz olur, başarılar dilerim.
Duyuru : Web ve forum hizmetlerimizi sorunsuz şekilde aktif.
Duyuru : Web ve forum hizmetlerimize sorunsuz şekilde SSL bağlantısı sağladık.
Başarılar.
Highrise Roleplay temelleri 7.08.2021'de atılmış bir medium roleplay tabanlı, öz geçmişli bir roleplay sunucucusudur
OLMAYAN TARİHTE NASIL TEMELLERİ ATIYORSUNUZ BRUHHH DSAFKKSAD
Alıntı yapılan: Less - 14 Temmuz 2021, 12:45:10Highrise Roleplay temelleri 7.08.2021'de atılmış bir medium roleplay tabanlı, öz geçmişli bir roleplay sunucucusudur
Adam belki yanlış yazmış olabilir, Komik bir durum yok.
Alıntı yapılan: Less - 14 Temmuz 2021, 12:45:10Highrise Roleplay temelleri 7.08.2021'de atılmış bir medium roleplay tabanlı, öz geçmişli bir roleplay sunucucusudur
Yazık kuyruk acısı fazla galiba.
Başarilar :helal:
tekliyorum sunucuyu ya
Başarılar diliyorum arkadaşlar, bol şans.
Alıntı yapılan: sharax - 14 Temmuz 2021, 23:10:52küçük *sansr* başınıza *sansr* sadece açmanızı bekliyorum
tekledim yine sunucuyu ;)
Alıntı yapılan: sharax - 15 Temmuz 2021, 15:23:07tekledim yine sunucuyu ;)
Çok boş adamsın sunucuyu daha açmadılar tekledim filan boş yapma burda yallah başka konuya
Alıntı yapılan: sharax - 14 Temmuz 2021, 15:50:09tekliyorum sunucuyu ya
Sunucu daha açılmadı neyi bekliyorsun?
Herhalde test için aldığımız 1-1'lik sunucuyumu?
Güldüm.
Konu kapansın kişi ekipten ayrıldı
ya ne dedim ben kapanır demedim mi bari hevesiniz kaçmasın düzgün birileriyle açın.
@r00t , ekipten ayrıldıysanız konuyu kilitleyebilirsiniz.
Başarılar :serefe:
Başarılar.
SAMP eskisi kadar iyi değil, iyi bir sunucu ve iyi bir ortam yaratmak istiyorsanız MTA denemelisin.
Alıntı yapılan: Less - 21 Temmuz 2021, 12:13:11ya ne dedim ben kapanır demedim mi bari hevesiniz kaçmasın düzgün birileriyle açın.
Sunucu kapanmadı ki, ekipten ayrıldı adam ayrıca konu kapandığı taktide şahsıma ait bir konu açcağım.
otizm gang
otizm gang DDoS ne diye sorsak bilmicek sunucuyu tekledim diye ortalıkda geziyor bestieee
Proje kapanmadı, devam ediyor. Sadece bazı özel sebeplerden dolayı projeden ayrıldım. Konu kilitlendi, kenzy kendisi tanıtım açıyor. Sağlıcakla kalın!