GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Red Dead Redemption 2 Karakterler | Red Dead Redemption 2 Karakter Biyografileri

Başlatan Cruza, 14 Aralık 2019, 17:55:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cruza







Dutch van der Linde, idealist, anarşik, çok bilgili, iyi yaşamış ve biraz da karizmatik bir amca, ama gelişen modern dünyanın baskısı altında yavaş yavaş ezilmeye başlıyor.





Dutch'ın en yakın arkadaşı ve yirmi yıldan fazladır sağ kolu olan Hosea Matthews, usta bir dolandırıcı, hırsız ve centilmen. Gerçi dolandırıcı ve hırsız olurken aynı zamanda da centilmen olmak biraz garip tabi ki, ama yapacak bir şey yok. Zeki ve kıvrak zekalı olmasının yanı sıra, karşısındakinin kanına da kolaylıkla girebiliyor.





Dublin doğumlu olan Molly O'Shea, Dutch'ın ilgi odağı. En azından şimdilik... Sonradan ne olacağını söylemek zor tabi ki. Molly, sürekli kaçarak yaşanan bir hayat için fazlasıyla sinirli bir yapıya sahip ve görünen o ki, artık her şey kendisine zarar vermeye başlıyor.





Susan Grimshaw, karşı gelmeyi pek istemeyeceğiniz türden bir patron ve kamp içinde adaletin yargıcı. Söylenene göre, eğer Susan Grimshaw yetkili konumunda olmasa, çete yıllar önce dağılmış olabilirmiş. Azimli ve sağlam iradesiyle, her şeye karşı ayakta durabiliyor.





Pearson, kampın kasabı ve aşçısı olarak karşımıza çıkacak. Donanmada üzerine kısa bir süreliğine çalışmış, ama üzerine ayrıntılı bir konuşma yapmayı seviyor. Bir şekilde hayatındaki eğilime karşı çıkan, dejenere olmuş abartılı ve neşeli bir yapısı var.





Micah Bell, kariyer suçlusu ve tetikçi. Hiddetli ve hareketleri öngörülemez bir yapısı var, ama aksiyon için yaşıyor.





Çeteye yeni katılmış bir birey olan Charles Smith, sakin ve çekingen, ama yaptığı her şeyde oldukça usta ve kavgada neredeyse yenilmez. Ölümcül de olabilecek terbiyeli ve dürüst bir adam.





Bill Williamson, ordudan ihraç edilmiş eski bir asker. Muhtemelen de namussuz. Asabi bir yapıya sahip olan Bill, önce harekete geçip sonra düşünmeye meyilli, ama zorlu, kendisini işine adamış ve her zaman kavga etmeye hazır olarak yanımızda olacak.





Leopold Strauss, esasen Avusturyalı. Herr Strauss ise çetenin kitaplarını istiflemeden ve borç para vermeden sorumlu olacak. Ciddi, bir tefecinin ihtiyaç duyacağı her şeye sahip olan dalavereci ve duygusuz bir yapısı var.





Gelelim Red Dead Redemption oyununun unutulmaz ana karakteri John Marston ağabeyimize. Bir zamanlar yetim olan, ama sonradan on iki yaşına kadar Dutch'ın kanatları altında yaşamına sürdürmüş olan John Marston, her daim fikirleri ile yaşamıştır. Kurnaz, korkusuz ve güçlü iradesi ile Dutch'ın, Arthur ile birlikte en gurur duyduğu adamı.





Yetim olarak batıdaki meyhanelerde ve genelevler de yaşayarak beladan uzak bir yaşam sürerek büyüyen Abigail Roberts, hayatta birçok şey görmüş ve zorluklara karşı nasıl ayakta kalınacağını iyi bilen güçlü ve dobra dobra konuşan bir kadın olarak karşımıza çıkacak.





John Marston'ın oğlu olan Jack Marston, başta annesi Abigail olmak üzere herkesin onu daha kötü bir çevreden koruyabilmek için elinden gelenin en iyisini yapmış olsa da, Van der Linde çetesi ile büyüdü. Doğa ve dış yaşam ile ilgili her şeyi seven Jack, birçok halası ve amcası tarafından son derece iyi bir şekilde korunuyor.





Karen Jones, çetenin mükemmel bir dolandırıcılarından bir tanesi. Ayrıca herhangi bir şeye zemin hazırlayabilen ve herhangi biriyle gizli saklı bir şekilde fazlaca içebilir. Cesur ve eğlence dolu ve kanunsuz bir yaşamı da bir hayli sevdiğini söylemek gerek.





Javier Escuella, kötü şöhretli bir ödül avcısı ve Meksikalı bir ihtilalci. Dutch'ın idealleri ile doğrudan güçlü bir bağlantısı var. Aynı Bill Williamson gibi Javier Escuella da kendisini işine adamış, hırslı ve sadık bir çete üyesi.





On iki yaşından beri suçlu olan Tilly Jackson, Van der Linde çetesine katılmadan önce başka bir çete ile çalışıyordu. Becerikli, dirençli, güvenilir olan Tilly, kendi başının çaresine bakmaktan çok daha fazlasını yapabiliyor ve aklından geçeni söylemekten çekinmiyor.





Uncle, viskinin açıldığı yerde biten, ama yapılacak iş olduğunda anında arazi olan beleşçi ve iyi gün dostu bir çete üyesi. Biyografisine bakacak olursak, eğer eğlenceli bir yapısı olmasaymış, şimdiye çoktan nalları dikmişmiş.





Mary-Beth Gaskill, kendisini mükemmel bir suçlu haline getirebilecek iyi huylu ve nazik bir genç kadın. Herkes faka basmış olduğunu anladığı anda, Mary-Beth çoktan parayla birlikte eve dönüş yoluna girmişti bile...





Babasını öldüren adamların hakkından gelen Lenny Summers, on beş yaşından beri polisten kaçmaktaymış. Akıllı, eğitimli, işin ehli ve hırslı olan Lenny, her daim kendi üzerine düşeni yapmaya hazır.





Josiah Trelawny, gösterişli bir sihirbaz, hilekar ve fırıldakçı. Kendisi köşeye sıkıştırmak için oldukça zorlu bir adam, ama her zaman iyi liderler bulabilir.





Reverend Swanson, sefahatin içinde kaybolmuş eski bir papaz. Kendisi için belirlediği standartların çok altına düşmüş olan Swanson, eğer geçmişte Dutch'ın hayatını kurtarmamış olsa, çete kendisini bu zamana kadar çoktan ortadan kaldırmış olacaktı.





Suçlular ve siyasal muhaliflerle uzun bir geçmişi olan Sean Macguire, kendini beğenmiş İrlandalı bir hırsız ve silahlı soygun adamı. Her daim bir parça aksiyon istiyor ve kendisine belki de biraz fazla güveniyor.





Sadie Adler, çetenin kocasını öldürenlerden intikam almak için istekli olan dul bir kadın üyesi. Acımasız, hiçbir şeyden ve hiçbir kimseden korkusu yok. Bir diğer deyişle, hiç de ters düşmemeniz gereken bir kadın, ama sevdiklerine karşı son derece de sadıktır. En azından Rockstar Games öyle söylüyor.





Gelelim listedeki son karaktere... Ana karakterimiz, Arthur Morgan. Çocukluğundan beri Dutch'ın en güvendiği ve becerikli tatbiki. Yasa dışı yaşam, Arthur'un tek bildiği şey. Gözü açık, soğukkanlı ve insafsız, ama ne yaptığını iyi bilen bir adam olan Arthur, tam bir iş bitiricidir.
Son düzenlenme: 12 Aralık 2021, 12:07:37 lazlow
since 2008
graphic designer & front-end web developer

lazlow

RDR 2 ile çok ilgilenemediğimden bu konuyu yeni gördüm. Resim seçimlerin güzel. Ancak yazılara göre çok büyük kalıyorlar, biraz küçültebilirsin.
Son düzenlenme: 12 Aralık 2021, 12:04:46 lazlow

Enkei

Bilgilendirici bir konu. Teşekkürler.


Anxiety

Teşekkürler, oldukça bilgilendirici. Red Dead Redemption 2'yi zaten almak istiyordum. Şimdi konuyu inceleyince iyice hevesim arttı doğrusu. :helal:



Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Uzzy




zeroo


gtadelisi


[A]krep

Jack Marston, John Marston'ın kardeşi değil, oğlu. Orada yanlışlık var.

You have to love yourself a fire.



Impeccable