(https://cdn.discordapp.com/attachments/909202673302118420/923929310153285722/q1.png)
L O S S A N T O S W O R L D
-- forum.los-santos.world (http://forum.los-santos.world) --
-- discord.los-santos.world (http://discord.los-santos.world) --
ÖNSÖZ(https://cdn.discordapp.com/attachments/909202673302118420/922812907497074688/i4Zu2EN.png)
Los Santos World, San Andreas Multiplayer istemcisi içerisinde 15 Kasım 2021 tarihinde geliştirilmeye başlanan, Heavy-Text tabanlı bir rol yapma sunucusudur. Kuruluşunda yer alan en temel amaç, piyasada yer alan diğer sunucuların, kendi oyuncuları üstünde oldukça sıkı, katı ve bıktırıcı politikalar izlemesidir. Bu tür sunucular kurulma aşamasında vermiş olduğu vaatleri günler geçtikçe ve oyuncu sayıları arttıkça unutmuş, bir müddet sonra da amacından sapmışlardır. Günümüz sunucularında görünen en bariz değişim, sunucu işinin artık bir rol yaptırma ve eğlendirme mekanizması olmasından ziyade artık egonun ve kibrin hakim sürdüğü bu sunucuların gelir ve kazanç kaynağı olmuş olmasıdır.
Los Santos World markası da bu yozlaşmanın sonucu ortaya çıkmış, San Andreas Multiplayer istemcisi ile oyun oynayan herkese rol yapma deneyimini olabildiğince saçma kurallar ile kısıtlamadan, liyakatsiz ve kayırma yolu ile ekibe dahil edilmiş yöneticileri barındırmadan, sürekli gelişen ve geliştirilen bir sunucuda yaşatmayı amaçlar.
VİZYON
(https://cdn.discordapp.com/attachments/909202673302118420/922812798659080222/A2FPsrR.png)
LS:W markamızı oluşturmamızdaki vizyonumuz, San Andreas Multiplayer istemcisi içerisinde yer alan oyuncularımız ile birlikte sunucumuzu onların eli aracılığıyla şekillendirmeye dayanmaktadır. Herkesin tam anlamda memnun edilemeyeceğinin farkında olmakla birlikte, olabildiğince orta yolu bulabileceğimize ve herkesi memnun edebileceğimize olan inancımız tam.
PLANLAMA
(https://cdn.discordapp.com/attachments/909202673302118420/922812829881483284/FROoLFy.png)
Markamızı oluşturmak ve bizi tercih edecek her alandan oyuncularımıza prestijli bir deneyim yaşatmak adına uzun bir süreden bu yana planlama yapıyoruz. Oyun kurallarımızı, birlik yönetimini ve oyuna etki eden diğer bölümleri, alanında yetkin ve bilgili kişilere danışarak şekillendirdik. Başlangıç aşamasında bazı eksiklikler söz konusu olabilir fakat bu boşluğu en yakın süreçte, oyuncularımızın takdir, fikir ve düşünceleri ile kapatacağımıza inanıyoruz.
Günler geçtikçe, sizler emek verdiğiniz sunuculardan mal varlıklarınız ve oturmuş düzenleriniz sebebiyle kolayca ayrılamıyorsunuz. Her ne kadar o sunucuların yönetim ekipleri sizi bazı konularda kısıtlıyor olsa da, sizi haklıyken haksız durumda cezalandırıyorsa da bir şekilde orayı terk etmek istiyorsunuz ama terk edemiyorsunuz.
Los Santos World markası olarak bizler, size ekonomik açıdan sıkıntı yaşamayacağınız, sunucuya girdiğiniz andan itibaren meslek yapmak yerine rol yapmaya koşabileceğiniz bir atmosfer yaratıyoruz. Bu atmosferi hazırlarken kaynaklarımızı güncel veri ve bilgilerden alıyor, SA:MP oyun evrenimize aktarıp realist bir şekilde sizin önünüze sunuyoruz.
nevergonnabelikeothers
geliyor 👍
Başarılar dilerim, gönlünüzce olması dileğiyle.
başarılar
Post dizaynı ateş gibi :)
Başarılar.
Başarılar
Alıntı yapılan: 1337 - 24 Aralık 2021, 22:43:13Başarılar dilerim, gönlünüzce olması dileğiyle.
Başarılar
Başarılar.
Başarılar dilerim
Başarılar
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler! :elsalla:
Oyun modumuzda büyük bir sızıntı var ve bu sızıntı her gün Discord sunucumuzdaki #mod-sızıntısı kanalımıza akıyor. Bu sızıntının tahminen 14 Ocak 2022'ye kadar süreceği değerlendiriliyor. :anons:
Sızıntının ne denli büyük olduğunu görmek için:
LS:W | SA:MP Discord Sunucusu (https://discord.com/invite/zWyJwEP8j5)
Konu tasarımı sade ve hoş, başarılar dilerim...
Sistemleri gayet güzel başarılar
Sızıntılar adına güncel kalmak için Discord adresimize gelmeyi unutmayın! :anons:
(https://cdn.discordapp.com/attachments/922969525220159588/924356903348363264/lspd_hq.gif)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/922969525220159588/924394460299812914/central_traffic.gif)
Şahane gözüküyor, başarılar. Umarım fiyasko çıkmazz.
(https://cdn.discordapp.com/attachments/922969525220159588/924738959358181396/unity_station.gif)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/922969525220159588/924753691075031081/little_mexico.gif)
Başarılar, logo ve web sitesi için GTA World'ün (https://gta.world/) izni alındı mı?
(https://cdn.discordapp.com/attachments/922969525220159588/925078661806313532/elcorona.gif)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/922969525220159588/925094700644458576/willowfield.gif)
Yılbaşı özel çekilişi ile oyuncularımıza 1 kişiye 15'er günlük Gold, Silver, Bronze Donator ve 500 objeye kadar Özel Interior hakkı, 5 kişiye Sınırsız Özel Skin Hakkı ve 15 günlüğüne mülklerine ekletebileceği 10 Exterior Map objesi hediye ediyoruz.
Çekilişe katılmak için Discord adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
https://discord.com/invite/zWyJwEP8j5
(https://cdn.discordapp.com/attachments/922969525220159588/925459430944935936/willowfield.gif)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/922969525220159588/925473816468144178/willowfield_all.gif)
Başarılar
(https://cdn.discordapp.com/attachments/922969525220159588/925810515375173712/willowfield.gif)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/922969525220159588/925826044500520980/willowfield.gif)
Super
Forum aktif. - https://forum.los-santos.world
Çok iyi bir sunucu olarak geliyor. Seviyorum.
Woaww!, Başarılı tutacağından eminim başarılar! :D :helal:
Güzel günlere, başarılar. :helal:
güzel
Platformun başından sonuna kadar leaked ve copy paste içerikle dolu olması dışında hiçbir sorun yok. Ellerinize sağlık çok güzel işler çıkartılmış PR konusunda fakat gta.world logo tasarımının kopyalanması, oldschool lsrp teması ve leaked lsrp.tr oyun modunun konu çevresine hiçbir credits eklenmeden koyulması bence çok komik.
SA-MP'ın son senelerinde bile sıfırdan daha iyi bir codebase hazırlayayım motivasyonu ile kod yazmaya başlayamayan insanların çıkardıkları içeriklere hiçbir zaman güvenim olmamıştır. Bu tarz bir ahlak ile olacak işler olmadığını düşünüyorum yine de umarım her şey dilediğiniz gibi olur. Kolay gelsin.
Başarılar, bir şeyleri türkçeleştirmek gerekiyor bazen. Daha iyisini yapan varsa (olsa projesi ikidebir sonuçsuz kalmaz) yapabilir :shrug:
Alıntı yapılan: taliskaan - 11 Ocak 2022, 00:00:11Başarılar, bir şeyleri türkçeleştirmek gerekiyor bazen. Daha iyisini yapan varsa (olsa projesi ikidebir sonuçsuz kalmaz) yapabilir :shrug:
:helal:
Normal şartlarda son gelişen şeyleri buraya yorum atmamayı düşünüyordum fakat bir eleştiriyi değerlendirme süreci çok komik geldi. Toplu bir çocukluk travması yaşatmış olabilirim arkadaşlara. Yazdıklarımdan sonra kimsenin gönderisinin altına veya özel mesajlarına göndermeli hakaret içerikleri atmazsınız diye düşünüyorum(yani umarım bir şeyler öğretebilirim).
Eleştiri mesajımı attıktan sonra sunucunun geliştiricisi veya yöneticisi martin bana özel mesaj atarak "vay eşşek", "eşşeksin" gibi şeyler yazıyor ve "eşşek bana akıl veriyor" diye bir video gönderiyor. Yaptığım eleştiri çok basit ve verilmesi gereken tek çeşit yanıt var; "Evet, bizce de yaptığımız hareket güzel olmamış. Bir credits sayfası hazırladık ve konumuzun bir kısmına ekledik.", gibi bir mesaj ardından
@haroldfinch, ben(Amper) veya LSRP.tr'nin diğer geliştiricilerinden bir eleştiri gelmezdi. Oyun modu üzerinden bunca PR yapıp bu isimleri hiçbir yerde geçirmemek bence çok komik bir hareket.
Günün sonunda kimsenin PR'ına ihtiyacım yok. Fakat dediğim gibi bu bir insanın ahlakına bağlı bir durumdu ve dediklerimin hiçbirinde yanılmadığımı steam üzerinden bana gelen mesajlar sayesinde daha iyi anladım.
@taliskaan ve umarım yazdığın şeyler benim mesajıma yönelik bir gönderme değildir. Eğer ki bahsedilen kişi bensem muhtemelen oyuna başladığın zaman benim geliştiriciliğini yaptığım veya bir şekilde kodumun dokunduğu bir oyun sunucusunda oynadın ve rolü öğrendin. İkidebir projeleri sonuçsuz kalmaz kısmına gelinceyse muhtemelen gerçekten neler yaptığımı bilmediğin veya şu an hangi platformda oynadığını ve temsil eden kişilerin kim olduğunu bilmediğin için böyle konuşuyorsun.
Dediğim gibi yaptığınız hareketlerin bana etki ettiğinden dolayı bu mesajı atmıyorum. Sadece buradaki duruma netlik kazandıralım ve yapabileceğiniz hareketleri tüm kullanıcılarınıza gösterip buna göre oynayıp oynamama kararı almaları için yazıyorum.
Sunucunun konsepti hakkında bilgi verebilir misiniz?
"world" ismi kullanıldığına göre ingilizce olur diye tahmin etmiştim ama içerik türkçe.
kanka adamın karizmasını ne bozuyorsun yahu? adam senden benden iyi yani susucaksın kanka :D :D
drama çukuruna hoş geldiniz, bol şans :helal:
Alıntı yapılan: Amper - 10 Ocak 2022, 15:42:55Platformun başından sonuna kadar leaked ve copy paste içerikle dolu olması dışında hiçbir sorun yok. Ellerinize sağlık çok güzel işler çıkartılmış PR konusunda fakat gta.world logo tasarımının kopyalanması, oldschool lsrp teması ve leaked lsrp.tr oyun modunun konu çevresine hiçbir credits eklenmeden koyulması bence çok komik.
SA-MP'ın son senelerinde bile sıfırdan daha iyi bir codebase hazırlayayım motivasyonu ile kod yazmaya başlayamayan insanların çıkardıkları içeriklere hiçbir zaman güvenim olmamıştır. Bu tarz bir ahlak ile olacak işler olmadığını düşünüyorum yine de umarım her şey dilediğiniz gibi olur. Kolay gelsin.
Öncelikle selamlar. Seni başladığımdan beridir platformda görüyorum, yüz yüze konuşup muhabbet etme şansım olmamış olsa da iyi bir Developer, bundan da önce iyi bir insan olduğunu biliyorum. Yanlış duymamış isem mod haroldfinch tarafından paylaşıldı bir kesimin elinde mod duruyor. Moda biraz yazık oldu, emek verip mod ile iyi iş çıkaracak Sunucular yanında modu batırıp belki de public olarak paylaşacak insanlar çıkacak.
(Yanlış bilmiyorsam bu mod
)
Bir kimsenin paylaşılmış bir mod için credit ekleme gibi bir zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum. Victim'den örnek vereceğim, kimse bu mod paylaşıldı diye bu modu kullanırken Joker veya Zoxy'e emeği geçenler şeklinde sayfa eklemedi ya da teşekkürlerini sunmadı. Bu tamamen kişilikle alakalı. Moda sızdırılanlardan baktığım kadarıyla da mod üstünde bazı değişiklikler var. Bunlar tamamen benim şahsi düşüncem. Umarım seninle bir gün muhabbetim olur, iyi günler dilerim.
.
Alıntı yapılan: OnlySimon - 12 Ocak 2022, 12:23:13Alıntı yapılan: Amper - 10 Ocak 2022, 15:42:55Platformun başından sonuna kadar leaked ve copy paste içerikle dolu olması dışında hiçbir sorun yok. Ellerinize sağlık çok güzel işler çıkartılmış PR konusunda fakat gta.world logo tasarımının kopyalanması, oldschool lsrp teması ve leaked lsrp.tr oyun modunun konu çevresine hiçbir credits eklenmeden koyulması bence çok komik.
SA-MP'ın son senelerinde bile sıfırdan daha iyi bir codebase hazırlayayım motivasyonu ile kod yazmaya başlayamayan insanların çıkardıkları içeriklere hiçbir zaman güvenim olmamıştır. Bu tarz bir ahlak ile olacak işler olmadığını düşünüyorum yine de umarım her şey dilediğiniz gibi olur. Kolay gelsin.
Öncelikle selamlar. Seni başladığımdan beridir platformda görüyorum, yüz yüze konuşup muhabbet etme şansım olmamış olsa da iyi bir Developer, bundan da önce iyi bir insan olduğunu biliyorum. Yanlış duymamış isem mod haroldfinch tarafından paylaşıldı bir kesimin elinde mod duruyor. Moda biraz yazık oldu, emek verip mod ile iyi iş çıkaracak Sunucular yanında modu batırıp belki de public olarak paylaşacak insanlar çıkacak.
(Yanlış bilmiyorsam bu mod )
Bir kimsenin paylaşılmış bir mod için credit ekleme gibi bir zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum. Victim'den örnek vereceğim, kimse bu mod paylaşıldı diye bu modu kullanırken Joker veya Zoxy'e emeği geçenler şeklinde sayfa eklemedi ya da teşekkürlerini sunmadı. Bu tamamen kişilikle alakalı. Moda sızdırılanlardan baktığım kadarıyla da mod üstünde bazı değişiklikler var. Bunlar tamamen benim şahsi düşüncem. Umarım seninle bir gün muhabbetim olur, iyi günler dilerim.
Teşekkür ederim fakat ortada belli ki bir yanlış anlaşılma var. haroldfinch tarafından herhangi bir oyun modu open-source edilmedi. Ekipteki hiçbir geliştiricinin de böyle bir yetkisi yok. Moda erişebilen üçüncü kişiler tarafından leak edildi ve bir şekilde platformda yayıldı.
Sağlam sunucuya benziyor, başarılar dilerim
Başarılar dilerim.
Herkese merhaba,
İkinci etabı an itibari ile devreye almış bulunuyoruz. UCP hizmetlerimiz ( https://ucp.los-santos.world/ ) adresinden şu an itibari ile erişime açık durumda. Karakter başvurularınızı gönderebilirsiniz. Başvurularınız, yarın sunucu açılışına kadar en kısa sürede cevaplanacaktır.
tam olarak ne zaman toparlamaya başlarsınız? saat başı çöken server, sunucu içerisinde sürekli buga düşmeler, forumu açarken sistemler konusunu boş bırakmak vs vs..
sunucudaki çoğu insanın rol bilgisi de düşük seviyede. discordda ''hard rp yaşatıcaz yaa'' diye yazıp çiziyordunuz, ama sunucuya aksesuar eklemekten başka bir güncelleme gelmedi. pasiflik desen hat safa da ki bunun sebebi de yine amatör bir açılış. 1 ay daha bekletseydiniz ama forumu tamamlayıp, oyundaki sorunları çözüp açsaydınız. böyle giderse 1 aya kalmaz kapatırsınız sunucuyu.
bu havalarla girişilen sunucular maks 1 ay, minimum 2 hafta içinde (ya açıldıktan ya da açılmadan) kapanıyor ama hayrolsun.
bug world, yaptıkları ve ilerleyiş biçimleri gangtown ile aynıydı, kaderleri de aynı oldu :D
lol
South Philadelphia -- Madgaleni'nin Suç Grubu
Alıntı yapılan: undefinedRaymond James INC. İlk tanıtımı belirli bir para karşılığı Yahoo Finance ve Fox Business aracılığı ile medyaya yapılıyor.
(https://cdn.discordapp.com/attachments/934500447509700708/935221962240835654/Baslksz-1.png)
Herkese merhaba, ;)
Şubat 2022 bültenini an itibari ile forumda yayınladık. Artık bazı süreçlerde olan işleyişlerimizi gözden geçirmeye ve bu işleyişleri iyileştirmeye başladığımız bir sürece giriyoruz. Büyük ölçüde Faction Support Team'i ve sunucuda yer alan veya alacak olan birlikleri alakadar eden büyük bir bülten oldu. Artık bazı destekleri verme konusunda önümüzde hiçbir engel kalmadı.
Genel anlamda ekip güncellemesi, Faction Support Team revizyonu, birliklere destek verme sürecinin başlangıcı, uy****ruculara yönelik olan tarifelerimiz, onlara karşı bulunduğumuz girişimler (uy****ruculara nitelik kazandırma ve senaryoya uyumlu bir kullanım alanı belirleme süreçleri), tedarik zincirindeki kalıplaşmış önemli bağlantılar ve çok samimi bir kapanış notu yazdık.
İncelemek ve fikir belirtmek isterseniz, https://forum.los-santos.world/viewtopic.php?p=2600#p2600 (https://forum.los-santos.world/viewtopic.php?p=2600#p2600) adresinden sizlerin yanıtlarını bekliyor olacağız. Burası bizim değil. Herkesin sunucusu.
İçtenlikle selamlar. :elsalla:
(https://media.discordapp.net/attachments/935136760579637288/941706809935278190/unknown.png?width=643&height=189)
komik sunucu, ayrıca 3 kişi rol yapmak güzel bir deneyimdi, teşekkürler LSW.
(https://cdn.discordapp.com/attachments/909202673302118420/923929310153285722/q1.png)
Selamlar,
Bugün her ne kadar Sevgililer Günü olarak anılsa da, bizim için farklı bir anlam taşıyor. Bugün Los Santos World markamızın açılışının birinci ayı. Bunu kutlamak da en güzel bize yakışır.
Los Santos World, birinci ay şerefine,
20.00 / 08.00 arası 2x EXP.
22.00'da 3x PayCheck.
( Oyun İçi ) 4 adet, 3 aylık Discord Nitro, Obje Paketleri, Özel Interior Hakları, Donator Yetkileri.
8 Şubat 2022'de duyurmuş olduğumuz daralma politikasının uygulamasına bugün, saat 20.00 itibari ile başlıyoruz. Çok kısıtlı bir alan içerisine kurmuş olduğumuz bu düzende sistemsel tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir ortam yaratmaya çalıştık.
Bu akşam itibari ile Paulie Amca'nın Uygun Bütçe Araçları markası ile Grotti'ye karşı savaşmaya, Hughley'in Üçkağıt Kulübü ile erişkinlere yönelik güzel hizmetler vermeye ve Westmont bulvarında yer alan Bobby Amca'nın Sosyal Tesisi'nde bilardo ve poker oynamaya başlıyoruz.
Ayrıca göz atmayı unutmamanız gereken bazı konular:
Server Update (Daralma Politikası hk.)
https://forum.los-santos.world/viewtopic.php?p=2641#p2641
Faction Team Update
https://forum.los-santos.world/viewtopic.php?p=2640#p2640
Birlik Destekleri Başvurusu
https://forum.los-santos.world/viewtopic.php?p=2629#p2629
Şubat Ayı Özel Skin İşlemleri (Kişiye Özel Skin Ekleme)
https://forum.los-santos.world/viewtopic.php?p=2639#p2639
Selam,
1 Mart 2022 itibari ile geleneksel bülten paylaşımımızı geç olsa da duyurmuş olduk. Bu bülten yazısında kısaca genel durumumuz, geliştirme çalışmalarımız, geleceğe yönelik planlarımız ve anlaşmalarımız hakkında birkaç konuyu kaleme alma fırsatı yakaladık.
İki büyük RAGE:MP markası ile birlikte iletişim içerisindeyiz ve partnerlik açısından anlaşma yapabilmek adına masaya oturmuş bulunmaktayız. İlerleyen günlerde gelecek güzel haber ve gelişmeleri sizlere duyurabilmenin ümidi içerisinde olduğumuzu bilmenizi isterim. Şu an iki taraf da gerçekleştirmiş olduğu müzakerelerden olumlu notlar aldı. Temennimiz bu partnerliğin iki taraf arasında sağlanabilmesi. Türk oyuncular, bize göre, eşsiz tecrübelerin ve deneyimlerin en iyisini hak ediyor.
Göz atmayı unutmayın!
Bülten -- Mart 2022
https://forum.los-santos.world/viewtopic.php?t=432
Azim güzel, gidişat kötü.
Merhaba,
Nisan bültenini birkaç dakika önce yayınladık. Biraz ofansif, biraz dert, biraz da günümüzdeki diğer sunucularla alakalı çok özgün bir bülten yazısı kaleme aldığımızı düşünüyoruz. Genel açıdan transparanlık ilkemizi, başka sunucuların benimseme girişimlerini ve bizim açımızdan diğer sunucuların günümüzdeki elle tutulur, gözle görülür olmayan rekabetini ele aldık. Mayıs bülteninde de yetkili alımlarını açmayı planlıyoruz.
Sohbet kanalını yakında tekrar faal hale getireceğiz. Transparanlık ilkesi başlığında yer verdiğimiz bilgiye istinaden, soru-cevap kanalı da bu süreçle alakalı aklınızda olan sorulara cevap bulabileceğiniz bir alan olarak tekrar geri gelecek.
Daha yükseğe zıplayabilmek için hayatta birkaç adım geri atmalısınız. Los Santos World markası, standartlarını geliştirmek ve daha iyi bir oyun deneyimi sunabilmek adına bugün, birkaç adım geri atıyor.
Merak etmeyin. Çok fazla uzun sürmez.
İncelemeyi unutmayın!
https://forum.los-santos.world/viewtopic.php?t=433 (https://forum.los-santos.world/viewtopic.php?t=433)
(https://discordapp.com/api/guilds/922955380219318332/widget.png?style=banner2&version=1) (https://discord.com/invite/lsw)
N'oluyo burada
Öncelikle LSW kurucusu Wonderland adında bir sunucu açmayla beraber 6 aylık süreç sonrasın da kapatmıştır. LSW projesini duyduğumda girdim ve güzel bir sonuç çıkacağını bekliyordum ve hatta ekipte bulunmak istediğimi de belirttim lakin biraz ağır ama "low rp" yetkili kadrosunda edge kapanan sunucu SC'de banlattığım için (low rp+) kinlenip discord üzerinden ailevi değerlerime sövmekle beraber bir çok ezikliği yapmıştır ki bende yaptım ama sunucunun illegal faction kısmı böyle bir lowa verileceğini, düşük lspdnin kalitesiz yetkili de olacağını hiç düşünmemiştim. Wonderland gibi bir proje oldu, şaşırtmadı ki maplerin yarısı SOLS
Replika bir sunucu. Tutunamadılar, yüzsüz gibi açık bırakmaları sadece kendilerine zarar veriyor. İstikrarlı olsaydınız çaba gösterirdiniz. Boş boş açık tutmazdınız.
Admin kadrosu daha ilk günden adresinden üye çekmeye ve reklam yapmaya çalışıyordu. Kendi gözlerimle gördüm ki: edge, savagemode gibi adminler bu 7. Katman chatinde "gel knk." diyerek LSW çağırıyordu milleti.
En azından yapamadık deyip kapatın, boş boş tutmanın alemi yok. Sadece hiçsiniz milletin gözünde...
@informalbulletz :kahkaha:
LS:W Temmuz 2022 Bülteni (https://forum.los-santos.world/viewtopic.php?t=442)
(https://discordapp.com/api/guilds/922955380219318332/widget.png?style=banner2&version=1) (https://discord.com/invite/lsw)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/992163065309188148/992557210016153730/unknown.png)
Bu tanıtım artık, sunucuyla alakalı duyuruların paylaşılması adına kullanılacaktır. Yapılan duyurular sonrası tanıtım kilitlenecektir. Sorunuz, öneriniz veya eleştiriniz varsa lütfen forum adresimizi ziyaret edin.
City of Los Santos (https://forum.los-santos.world)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/989603612445511742/992400119234297886/ezgif-3-a8efc6846b.gif) (https://discord.gg/lsw)
The Ronald W. Reagan Federal Building (https://forum.los-santos.world)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/989603612445511742/992231714946564136/ezgif-3-8b92d9c004.gif) (https://discord.gg/lsw)
East Los Santos Sheriff's Station (https://forum.los-santos.world)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/989603612445511742/992406163889061938/ezgif-3-691590102f.gif) (https://discord.gg/lsw)
San Andreas Network (https://forum.los-santos.world)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/989603612445511742/992232095021793350/ezgif-3-0f6c7d035a.gif) (https://discord.gg/lsw)
Kelly Park Revamp (https://forum.los-santos.world)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/989603612445511742/992415518373990491/ezgif-1-f87257e685.gif) (https://discord.gg/lsw)
Iglesia De La Santa Cruz Kilisesi (https://forum.los-santos.world)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/989603612445511742/992415377608937472/ezgif-4-fe8274de34.gif) (https://discord.gg/lsw)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/988792113384783902/1003770658066542632/Screenshot_20220802-000547_Chrome.jpg)
Herkese merhaba,
1 Ağustos 2022 itibari ile Los Santos World markasının, kendi sunucu hizmetlerini askıya aldığını Ağustos 2022 bülteni ile duyurmuştuk. Bülten altında BELKİ DE EN SONKİ KAPANIŞ NOTU başlığı altında yer alan taahhüdümüz gereğince, artık LS:W altyapımızı oluşturan oyun modülünü paylaşma konusunda önümüzde hiçbir engel kalmadı. An itibari ile kullanımınız adına, çeşitli noktalara upload edilmiştir.
Dosyaların içerisinde bu zamana kadar kullanmış olduğumuz TÜM haritalar, skinler ve objeler yer alıyor. Her şey eksiksiz, koordinatı koordinatına kadar açık bir şekilde hizmetinize sunulmuştur. Artık sunucu açan istisnasız HERKESİN, açtığı sunucuları ego ve kibir tatmini adına açtıklarından ötürü, onlara karşı bir savunma mekanizması olması açısından böyle bir girişim uygun görülmüştür.
Bugün bu girişimimiz ile birlikte artık en iyi kod yazanın değil, en iyi sunucu işleten kişilerin kazanabileceği bir sürecin kapılarını araladığımızı düşünüyorum. Herkesin çok iyi fikirleri var ancak pratikte uygulamaya kimse koyamıyor. İşte size fırsat. Bugün Los Santos World markasının oyun modunu indirin ve yarın çalışmalara başlayarak, San Andreas Multiplayer içerisindeki oyunculara DAHA KALİTELİ bir hizmet sunmaya başlayın.
Yakın zamanda San Andreas Multiplayer'daki RolePlay kültürünün geliştirilmesi adına, bizzat SUNUCU kategorileri oluşturularak sunuculara ait skin, obje ve map modları paylaşılmaya başlanacaktır.
Sevgiyle ve muhabbetle kalın.
LS:W V1 OYUN MODU
MediaFire:
https://www.mediafire.com/file/t9tv7jlfm2mw9no/LSW+v1.rar/file
Dosya.TC:
https://s5.dosya.tc/server8/wd56gz/LSW_v1.rar.html
Dosya.CO:
https://dosya.co/85e3bbj4dqxe/LSW_v1.rar.html
Google Drive:
https://drive.google.com/file/d/1dwZqztkb8jfJ3-ZjEngqVJjuwDjazgrR/view
VirusTotal:
https://www.virustotal.com/gui/file/d286c4ec1aa6a4ad04b2446c800176c5fafde211def9070afb780b2e51194f1a?nocache=1
Başarılı olan sunucular, oyuncular tarafından istenmez. Başarısız olan sunucular, oyuncular tarafından büyük ilgi çeker. Doğru muyum?
kapandığına çok da üzülmediğim sunucudur. aksine bu zamana kadar açık tutulması şaşırtıcı.
ancak bu sunucuya beni çeken farklı bir reha var.
bilmediğim bir kozmik güç gibi.
biraz da yorum yapmak isterim.
yaptığınız büyük bir hata ve peşinden gelen bir sunucu kaosu var.
bazen diyorum keşke los santos world oyun modunu ve haritalarını paylaşmasaydı.
çünkü herkesin emeğinize konmasına kolay yoldan izin verdiniz ve bu üzücü.
insanlar sols (şimdiki gta-c) adını sizin sayenizde öğrendiler.
ve sizi gelip de solstan map aldınız diye yerden yere vurdular.
sizi hırsızlıkla suçladılar.
geldiğimiz noktada ne oldu?
şimdi onlar sizin solstan getirdiğiniz haritaları kullanmaya başladılar.
bu sefer oyuncu çekebilmek ve onların ceplerine çökebilmek için sizin çabanıza göz diktiler.
başta losland olmak üzere herkes emeğinize konmaya devam ediyor.
duyurularınızda cache paylaşacağınızı gördüm.
cache için losland'den başlayın ve özel skinler dahil herkesi leakleyin.
yine bu mod paylaşımının büyük bir hata olduğunu düşünüyorum.
karardan ne kadar kısa sürede dönülürse kârdır.
losland denen aptal sunucuyla başa anca siz çıkarsınız.
neden bunu diyorum.
çünkü bu cesaret sadece sizde var.
gerekeni yapın ve sampı temizleyin.
Alıntı yapılan: hasbihal - 23 Ağustos 2022, 14:22:54kapandığına çok da üzülmediğim sunucudur. aksine bu zamana kadar açık tutulması şaşırtıcı.
ancak bu sunucuya beni çeken farklı bir reha var.
bilmediğim bir kozmik güç gibi.
biraz da yorum yapmak isterim.
yaptığınız büyük bir hata ve peşinden gelen bir sunucu kaosu var.
bazen diyorum keşke los santos world oyun modunu ve haritalarını paylaşmasaydı.
çünkü herkesin emeğinize konmasına kolay yoldan izin verdiniz ve bu üzücü.
insanlar sols (şimdiki gta-c) adını sizin sayenizde öğrendiler.
ve sizi gelip de solstan map aldınız diye yerden yere vurdular.
sizi hırsızlıkla suçladılar.
geldiğimiz noktada ne oldu?
şimdi onlar sizin solstan getirdiğiniz haritaları kullanmaya başladılar.
bu sefer oyuncu çekebilmek ve onların ceplerine çökebilmek için sizin çabanıza göz diktiler.
başta losland olmak üzere herkes emeğinize konmaya devam ediyor.
duyurularınızda cache paylaşacağınızı gördüm.
cache için losland'den başlayın ve özel skinler dahil herkesi leakleyin.
yine bu mod paylaşımının büyük bir hata olduğunu düşünüyorum.
karardan ne kadar kısa sürede dönülürse kârdır.
losland denen aptal sunucuyla başa anca siz çıkarsınız.
neden bunu diyorum.
çünkü bu cesaret sadece sizde var.
gerekeni yapın ve sampı temizleyin.
kimsenin temizlemesine gerek kalmadı
https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/losland-haritalari/new/#new