GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Nisan 2026, 17:56:02

11 Roleplay

Başlatan 11 Roleplay, 30 Kasım 2021, 20:00:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11 Roleplay

Hakkımızda/Proje Süreci
Eleven Roleplay 2021 yılında Subzero tarafından kurulmuştur. Projenin yöneticileri Subzero, Scorpion ve LothnesS üç kişi olarak sunucunun Developer yetki düzeyinde yetkili olacaklardır.

Genel İlerleyiş

Sunucu içerisinde "Admin Power" olmaması için loglar tutulmaktadır. Bir çok yeni ve güzel sistem eklenmektedir. Sıfırdan yapılacak maplerimiz hazırlanmaktadır. Şuan ki zamanda forum açmayı düşünmüyoruz. Discord üzerinden şikayetler ve talepleri yürütmekteyiz. İleriki zamanlarda oyuncu taleplerine göre forum açmayı düşünüyoruz.
Neden Biz?
Biz 2 günlük sunuculardan olmak istemiyoruz. Diğer sunucular gibi OOC marketten yetki almak tarzı şeyler olmayacaktır. Admin Power'ın olmadığı ve DM tarzı ihlallerin olmadığı bir sunucu oluyoruz. Sunucudaki oyuncuları daha çok meslek yerine sosyal RP'ye sürükleyeceğiz. Yetkililerin değil oyuncuların yönettiği bir sunucuyuz. Discord sunucumuza gelirseniz daha çok bilgi edinebilirsiniz.

Son düzenlenme: 30 Kasım 2021, 20:01:28 11 Roleplay

Katya

Alıntı yapılan: 11 Roleplay - 30 Kasım 2021, 20:00:00
Biz 2 günlük sunuculardan olmak istemiyoruz

Genelde bunu yazan sunucular maks 1 ay dayanıyor.
Tanıtım konunuzda yazmış olduklarınız basit nedenler oyuncuların sizi seçmesi için daha geçerli daha etkili nedenler ile gelmeniz lazım.
Aynı isimde bir sunucu tanıtımı daha bulunuyor artık aşalım arkadaşlar 11 Roleplay 12 Roleplay vs. işlerini daha yaratıcı işler bekliyoruz sizlerden platformu canlandıracak şeyler.
Başarılar diliyorum.
Son düzenlenme: 30 Kasım 2021, 20:08:31 Katya

Kaan Savran

Başarılar

11 Roleplay

Konu ilerleyen günlerde çeşitlendirilecektir
Son düzenlenme: 30 Kasım 2021, 20:12:01 11 Roleplay

Warning

Discord adresinize girdigimde register-chat bölümünde no-whitelise rolunda oyuncu hakeret etmiş durumunda ve sunucuda görev alan "SENİOR-ADMİN" - "Süleyman | Gregor_Berzins" Kullandıgı kelimeler cok itici milletin namusuna ve değerlerine küfür ederek kalitenizi yerlere düşürüyorsunuz  sorry olmayan kalitenizi  :kahkaha2:

Son düzenlenme: 30 Kasım 2021, 22:14:11 lazlow Sebep: Küfür içerikli ekran görüntüleri kaldırılmıştır.

PolLaw

Başarılar dilerim hocam.

Clayss

beraw

Alıntı yapılan: Warning - 30 Kasım 2021, 20:11:07
Discord adresinize girdigimde register-chat bölümünde no-whitelise rolunda oyuncu hakeret etmiş durumunda ve sunucuda görev alan "SENİOR-ADMİN" - "Süleyman | Gregor_Berzins" Kullandıgı kelimeler cok itici milletin namusuna ve değerlerine küfür ederek kalitenizi yerlere düşürüyorsunuz  sorry olmayan kalitenizi  :kahkaha2:

+
Eskiden "Pulsar" adında bir admin, yanımıza işinlanip bizi tarıyordu.
Şuan hala böyle olaylar var, 20 tane şikayet açtım bir olay olmadı :D

Warning

Alıntı yapılan: beraw - 01 Aralık 2021, 15:10:20
Alıntı yapılan: Warning - 30 Kasım 2021, 20:11:07

+
Eskiden "Pulsar" adında bir admin, yanımıza işinlanip bizi tarıyordu.
Şuan hala böyle olaylar var, 20 tane şikayet açtım bir olay olmadı :D

:kahkaha:

Pharex

Güzel,başarılarınızın devamını dilerim yetkili ekibine düzen getirilmesi lazım.

beratmethe

Kendisini Allah sanan bir kitlesi olan 11 rp

weoji

Alıntı yapılan: Berat_Reis - 20 Aralık 2021, 12:25:37

Kullandığım kelimelere ve hitaplara dikkat etmeni öneririm dostum. Bu sunucu içerisinde bir süredir bulunuyorum fakat dediğin gibi kendilerini aşırı yücelten bir kitleye sahip değiller. Her sunucuda olduğu gibi ufak bir kesim kendilerini fazla yüceltiyorlar, o kadar.

beratmethe

Alıntı yapılan: wouldyoulikesomecoffe - 24 Aralık 2021, 16:55:17
Alıntı yapılan: Berat_Reis - 20 Aralık 2021, 12:25:37

Kullandığım kelimelere ve hitaplara dikkat etmeni öneririm dostum. Bu sunucu içerisinde bir süredir bulunuyorum fakat dediğin gibi kendilerini aşırı yücelten bir kitleye sahip değiller. Her sunucuda olduğu gibi ufak bir kesim kendilerini fazla yüceltiyorlar, o kadar.
baya ufak kesim :D
Son düzenlenme: 07 Şubat 2022, 18:48:36 Zwen

santiagocss

Tanıtımdaki yazı renklerini değiştirmeni tavsiye ederim okuması zor oluyor.

Mazzetti

Tanıtım konusu geliştirilmeli, forum adresi açılmalı acele etmemelisiniz arkadaşlar başarılar.
Son düzenlenme: 08 Şubat 2022, 13:27:19 Mazetti
Breeze Roleplay - New Season
www.breeze-roleplay.com - www.breezeroleplay.com