GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Magia Roleplay - www.magia-roleplay.com

Başlatan psirograpth, 24 Mayıs 2020, 20:40:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kracauer

Alıntı yapılan: mode. - 12 Temmuz 2020, 13:54:57
Başarılar dilerim, admin ekipi saygılı ve tecrübeli, kaliteli bir proje açılışta uğruyacağım.
Alıntı yapılan: wasteland - 12 Temmuz 2020, 19:33:47
Öncelikle,kendi bakış açıma göre baya uğralışmış bir server yakın zamanda açılacak güzel roller çıkacağına insanlara gerçekten güzel roller çıkacak bir server olacağına inanıyorum.Yetkili kadrosuda gayet bilgili bir ekip başarılar dilerim.
Alıntı yapılan: Coiner - 12 Temmuz 2020, 20:08:07
Başarılar :)

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Discord ve foruma da bekleriz.

https://magia-roleplay.com/forum/index.php

https://discord.gg/46t9YAr

Magia Roleplay

NikolaiS

Bu bir eleştiri metnidir, spoiler içerisinde yazılmış cümleleri bir çok kişi onaylayacak ve doğruluyacaktır. Sunucu içerisinde hukukumuz olması doğrudan kötüleyeceğim anlamına gelmemektedir, amacım karalama kampanyası olmadı ve olmayacaktır. Bu yüzden bütün içimdekileri "SPOILER" içerisinde belirttim.

İsteyen açıp okuyabilir, istemeyen ise okumak zorunda değildir.

Son düzenlenme: 16 Temmuz 2020, 14:09:53 RuamleS

kracauer

Burada bir de kibar gözükmek için spoiler altında hala bizi karalamaya devam ediyorsun. Biz kimseye net bir açılış tarihi vermedik. Beklemek istemeyen başka sunucularda oynayabilir de dedik. Kimseye 15 Temmuzda açacaz demedik sunucuyu hedefliyoruz ama o hafta içerisinde de olabilir dedik. Benim genel olarak olaylara karşı bakış açım şöyledir;

Yanlışlar varsa siz bana doğrusunu gösterirsiniz. Şimdi rasitlni helper olarak dün aldık ve bugün sorular kanalından soru sordu. Ardından sodyum, cerrah ve Ruamles bunun yanlış olduğunu paragraflarca anlattı. Kişi bunun üzerine soruyu başka öğrenmek isteyenler olur diye oradan sordum özür dilerim dedi sizlere. Siz de hala yanlış felan diye konuşuyordunuz size dedim ne yapayım ceza mı vereyim yani dedim. Siz de yok yapılan yanlış felan diye uzatmaya başladınız üç kişi. Adminler olay kapansın sıkıntı yok dediği halde. Ruamles hala konuşurken sus dedim. Susmadı hala konuşuyordu kapanmış  olay hakkında ben de banladım.

Ruamles zaten ekibe girdi paneli yaparım dedi diye biz bıraktık panelin yapımını ve moda yöneldik. Mod için uğraşırken Ruamles bizi 2 3 gün oyaladı yapıyorum diye sonrasında ekipten ayrıldı ve söz vermemiştim dedi. Bir insanın söz vermesine gerek var mı ağzından çıkan laflar apaçık ortadayken bir de Sedat söz veriyor musun diye mi soracaktım? Bir de benim ekibimdeki insanları kendi açacağı sunucuya çekmeye çalışmana rağmen iyi aramızdaydın. Henkai, Spestnaz ile olan konuşmalarından haberdarım zaten.

Magia Roleplay

NikolaiS

Alıntı yapılan: kracauer - 16 Temmuz 2020, 14:13:53
Burada bir de kibar gözükmek için spoiler altında hala bizi karalamaya devam ediyorsun. Biz kimseye net bir açılış tarihi vermedik. Beklemek istemeyen başka sunucularda oynayabilir de dedik. Kimseye 15 Temmuzda açacaz demedik sunucuyu hedefliyoruz ama o hafta içerisinde de olabilir dedik. Benim genel olarak olaylara karşı bakış açım şöyledir;

Yanlışlar varsa siz bana doğrusunu gösterirsiniz. Şimdi rasitlni helper olarak dün aldık ve bugün sorular kanalından soru sordu. Ardından sodyum, cerrah ve Ruamles bunun yanlış olduğunu paragraflarca anlattı. Kişi bunun üzerine soruyu başka öğrenmek isteyenler olur diye oradan sordum özür dilerim dedi sizlere. Siz de hala yanlış felan diye konuşuyordunuz size dedim ne yapayım ceza mı vereyim yani dedim. Siz de yok yapılan yanlış felan diye uzatmaya başladınız üç kişi. Adminler olay kapansın sıkıntı yok dediği halde. Ruamles hala konuşurken sus dedim. Susmadı hala konuşuyordu kapanmış  olay hakkında ben de banladım.

Ruamles zaten ekibe girdi paneli yaparım dedi diye biz bıraktık panelin yapımını ve moda yöneldik. Mod için uğraşırken Ruamles bizi 2 3 gün oyaladı yapıyorum diye sonrasında ekipten ayrıldı ve söz vermemiştim dedi. Bir insanın söz vermesine gerek var mı ağzından çıkan laflar apaçık ortadayken bir de Sedat söz veriyor musun diye mi soracaktım? Bir de benim ekibimdeki insanları kendi açacağı sunucuya çekmeye çalışmana rağmen iyi aramızdaydın. Henkai, Spestnaz ile olan konuşmalarından haberdarım zaten.

Haberdar olman hiçbir şekilde problem değil, paneli sizlere 2-3 günde yapacağım gibi bir şey demedim zaten bunda hiçbir problemim yok. Panelin uzun süreceğini belirttim ve SS paylaşımı yasak olmasa idi Berat'a anlattığım her şeyi buraya yığabilirdim hiç sorun yok. Kendi açacağım projeye kimseye açık şekilde teklif götürmedim, Spetsnaz'a karşı "Ekibime gelebilirsin, burası tutmaz" tarzı bir saygısızlıkta etmedim fakat emin ol ki saygısızlığın git gide artıyor. Burada savunulacak bir tarafınız yok, oyuncuya karşı üslup ve yol yordam bilmeyen kişilerin sunucu açması da bana karşı yanlıştır.

Daha fazla konuyu kirletmek istemiyorum, yolunuz açık olur umarım.

EK1: Kendi ekibime çekmeye çalıştığım kişiler hakkında SS'lerini özelden bekliyorum.
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2020, 14:21:34 RuamleS

kracauer

Alıntı yapılan: RuamleS - 16 Temmuz 2020, 14:19:38

Haberdar olman hiçbir şekilde problem değil, paneli sizlere 2-3 günde yapacağım gibi bir şey demedim zaten bunda hiçbir problemim yok. Panelin uzun süreceğini belirttim ve SS paylaşımı yasak olmasa idi Berat'a anlattığım her şeyi buraya yığabilirdim hiç sorun yok. Kendi açacağım projeye kimseye açık şekilde teklif götürmedim, Spetsnaz'a karşı "Ekibime gelebilirsin, burası tutmaz" tarzı bir saygısızlıkta etmedim fakat emin ol ki saygısızlığın git gide artıyor. Burada savunulacak bir tarafınız yok, oyuncuya karşı üslup ve yol yordam bilmeyen kişilerin sunucu açması da bana karşı yanlıştır.

Ben kimseye saygısızlık yapmadım merak etme. Senin yaptıkların yanında bu bir hiç benim elimde ssler mevcut kimisinde bitti bitecek yazmışsın kimisinde grafik işi kaldı yazmışsın. Sen düşüncelerini belirttiğin hâlde uzatıyorsun hala. Sana ters bir şey olduysa oynamazsın bu kadar basit.

Magia Roleplay

xSodyum

Bu sunucunun hatası, oyuncuların tavsiyelerini dinlememesi. "Henkai" yani Berat abiye helper alımı ile ilgili birtakım cümleler yazdığımda "buna siz karışamazsınız" tarzında bir yanıt aldım. Oyuncuların önerisini dinleyip, nazik bir çerçevede "Deniz, bu önerini dinleyeceğiz ve yetkiliyi inceleyip karar vereceğiz" tarzından bana bir cümle kursaydı tamamdı. Ben sesimi bile çıkartmam lakin bu şekilde yazdıklarında belki kaba bir niyeti yoktu ama kaba konuşma algılanabiliyor. Neyse dedim mapper ekibinden ayrıldım. "Raistlinn" nickli helper, sorular kanalından soru sordu. Bende bunu yanlış buldum sonuçta rehber birisi, doğruyu yanlışı öğrenip oyunculara anlatmalı.

Bana gelen yanıt ise "oyuncularında görmesi için yazdım" tarzı bir cevap aldım. Belki bunu çoğu kişi tamam diyip geçecek ama ben sunucunun iyiliği için yazmak istedim. Bazıları "bunların daha kadrosu iyi değil ben buradan çıkayım" tarzında düşünecek ve diğer bu sunucuya başlayacak arkadaşlarınada kötüleme yapıp onları başlattırmayacak. Daha sonra "CerrahBey" yani Adnan abimde bunu yanlış buldu ve birtakım cevaplar yazdı sohbet kanalına. Adminler buna daha fazla katlanamayıp "sus" gibisinden cümleler kullandı. Bakın, bu oyuncuların görüş çerçevesini izlemeniz ve fikirlerini hoşgörü ile yanıtlamalısınız.Oyuncular sunucunun açılacağı tarihi soruyor, yeni gelenler oluyor onlar da soruyor. Sordukları zaman "bu tür soruları soranlara işlem uygulayacağım" tarzı bir yanıt gelmişti 3-4 gün önce. Siz S-S-S kanalını açıp detaylıca yazsanız başınız ağrımayacak, bir kere yazmış olacaksınız. Habire aynı şeyi yazarsanız tabii sinirlenirsiniz. Kusura bakmayın ama işi kısa yoldan halletmeyi pek bilmiyorsunuz. Herneyse olaylara geri dönelim. Yukarıda Sedat abinin yazdıklarına katılıyorum bu arada. Sedat abi discord sunucularından yasaklandı ve sohbet silindi. Silinmekle birlikte kanal yazışmaya kapatıldı.

Bizlere diyebilirsiniz ki "tamam, öyle olsun" gibisinden yumuşak kalple yaklaşın ve adamların kalbini kırmayın. İnsanların gönlünü almaya çalışın. Belki önerilen şeyi yapmayın ama "bir deneyeceğiz, önerdiğin için sağol" yazın geçin.

Yani uzun lafın kısası bu sunucuya olan ilgim 2 ay öncesine kadar çok yüksekti lakin iyice düştü.

Alıntı yapılan: kracauer - 16 Temmuz 2020, 14:22:02
Alıntı yapılan: RuamleS - 16 Temmuz 2020, 14:19:38

Ben kimseye saygısızlık yapmadım merak etme. Senin yaptıkların yanında bu bir hiç benim elimde ssler mevcut kimisinde bitti bitecek yazmışsın kimisinde grafik işi kaldı yazmışsın. Sen düşüncelerini belirttiğin hâlde uzatıyorsun hala. Sana ters bir şey olduysa oynamazsın bu kadar basit.

Kimsin gibisinden yaklaşamazsınız. Düşünce özgürlümüğümüz ve ifade edebilme hakkımız var. Bunu kimse elimizden alamaz, biz eleştiri yapıyoruz. Eleştiri istemiyorsanız belirtin. Sunucunuzu güzel yapbilmek için yazıyoruz bunları, nasıl anladıysanız artık abi.
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2020, 16:17:14 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.
LessLethal06 - xSodyum

%80 Mapper

%40 Photoshop CS6

%3 Blender

%1 Pawn Coder(Pawn giriş)

%5 Lua(Giriş)

%60 BBCode

En çok ilgilendiğim legal birlik Fire Department

kracauer

Kimseye sen kimsin demedim ben üstte de söyledim zaten abilerin ve sen defalarca helperin üzerine gittiniz ve bunların hepsini sen helper olamadın diye yapıyorsun. Benim helper sorumlum onu seçmiş seni seçmemiş diye bunları yapıp o insanları bunaltmaya hakkın yok. Senin hangi fikrine kötü cevap yazıldı. Kimin hangi fikrine kötü cevap yazdık? Sen bize öneri diye onu atin beni alın dedin resmen bunun ssleri var. Istemeyen girmez oynamaz. Eleştiri hakkını kimseden almıyoruz. Gidin bize yapılan bu ardı arkası kesilmeyen laflarınızı başka sunucularda da dile getirin isterseniz. Bakın nasıl tepki alacaksınız.

Magia Roleplay

xSodyum

Alıntı yapılan: kracauer - 16 Temmuz 2020, 14:31:20
Kimseye sen kimsin demedim ben üstte de söyledim zaten abilerin ve sen defalarca helperin üzerine gittiniz ve bunların hepsini sen helper olamadın diye yapıyorsun. Benim helper sorumlum onu seçmiş seni seçmemiş diye bunları yapıp o insanları bunaltmaya hakkın yok. Senin hangi fikrine kötü cevap yazıldı. Kimin hangi fikrine kötü cevap yazdık? Sen bize öneri diye onu atin beni alın dedin resmen bunun ssleri var. Istemeyen girmez oynamaz. Eleştiri hakkını kimseden almıyoruz. Gidin bize yapılan bu ardı arkası kesilmeyen laflarınızı başka sunucularda da dile getirin isterseniz. Bakın nasıl tepki alacaksınız.

Hiçbir alakası yok, bana diyorsunuz ya "8-10 senelik tecrübeleri var" diye. Bende bir görelim bakalım tecrübelerini dedim. Ve hiçte 8-10 senelik bir tecrübeye benzemiyor. Helper olacak kişi, bu işin nedenli yapılması ve nasıl yapılması gerektiğini bilmeli. Arkadaş benden daha fazla sunucuda Helper oldu galiba ki almışsınız. Bende bunlara dayanarak söyledim. Hiçbir kinim bile yok ben sana dün yazdım zaten ben bu dönem helper alınmak istemiyorum zaten dedim. Lakin benden daha az tecrübesi olan adam bile alınınca hatayı  kendimde aradım. Bana gece yazdınız ki seni almaya karar verdik diye. Benimde mikrofonum olmadığından alınmadım tamam o mikrofon konusunu geçtimde başvuruların onaylanmasına yani 14 Temuuz akşamına geldiğimde, başvurum onaylanmamıştı. Bunun tek sebebi bir sunucuda helper olduğumdandır. Ben bir sunucuda değil,  belki 10 sunucuda helper oldum ama hiçbiri açılmadı bunu size dile getirdim. Onları yazsam mı daha iyiydi yoksa açılan, garanti olan bir sunucuyu yazsam mı daha iyiydi. Halil arkadaşımı suçlamıyorum ama onun girdiği sunucuların çoğuda açılmadı ve duyulmuş ama pek popüler olmayan bir sunuculardı. Bende yalan söyleyebilirdim işte ............... sunucusunda oldum falan diye, bunları yazıp alınabilirdim yani. Yani uzun lafın kısası başvuruların kabul olduğu zaman benim alınmadığıma takıldım ben. Çünkü tamam Halil kardeşimizde alınabilir lakin benden daha tecrübesi az olduğundan bende alınırım diye düşünmüştüm ve birtakım sinirlenme ortaya çıktı. Ben gerçekleri söylüyorum, bunu ister yanlış anlayın ister anlmayın birşey diyemem artık.

LessLethal06 - xSodyum

%80 Mapper

%40 Photoshop CS6

%3 Blender

%5 Lua(Giriş)

%60 BBCode

CerrahBey

RuamleS ve xSodyum haricinde atılan yorumları  okudukça  daha çok cringe geçiriyorum ve bu hiç hoş bir şey değil.

Burada paragraflarca yazı yazıp dil döksem size ne faydası olacak? Tutturmuşsunuz da tutturmuşsunuz. Bir helper'ın, sorular kanalından soru iletmesi profesyonellik ilkesine aykırı bir kere. Bunu defalarca kez söylesem de tek bir kelam dinleyenimiz olmadı.

Sohbet kanalında da dediğim gibi; karşı tarafın düşünceleri ne olursa olsun benim düşüncem bu yönde kalacak. Hadi biz yanlış veya da hatalı düşünelim yine eyvallah. Ama üzerine basarak ''İlgili kişi böyle düşünmüyor olabilir, ben böyle düşünüyorum.'' Tarzından bir cümle kurmuşsak olay burada kapandı.

Bu denli gelişime açık bir sunucunun kurucusunun da yapılan eleştirilere karşılık "Bir susar mısın?" (kibar halini söyledim) cümlesine söyleyecek bir kelimem dahi yok kimse kusura bakmasın. Yazık ediyorsunuz her şeye, tüm emeklere yazık.

xSodyum

Ayrıca onu atın beni alın gibisindende demedim. Ben sana zaten dün yazdım "abi", kesinlikle onun yerine geçmek gibisinden bir amacım yok sadece onun tecrübesi düşük olup, alındığından biraz şaşırdım ve benimde alınabileceğimi düşündüm. Ben sana defalarca diyorum ki belki bugün 10 oldu yeter artık. Bak yukarıdada yazdım zaten o da olsun helper ama kadroda benimde olabileceğimi düşündüm. Sen bana dedin aralarından en iyilerini seçeceğiz diye. Bundan yola çıkarak diyorum, o da olsun ben de olayım. Adamın başvurusunda sırf 4-5 sunucu bulunuyor diye aldınız ve hiçbir ilgilendiği ek alan yok. Onu atın beni alın demiyorum  sadece o alınabiliyorsa benimde alınabilmem gerek diyorum.

LessLethal06 - xSodyum

%80 Mapper

%40 Photoshop CS6

%3 Blender

%5 Lua(Giriş)

%60 BBCode

kracauer

Herkes düşüncesini dile getirdiğine göre saygı duyuyorum. Isteyene kapımız açık gelir rol yaparız istemeyen başka sunucularda rol yapabilir diyorum size. Daha ne diyeyim?

Magia Roleplay

CerrahBey

Alıntı yapılan: kracauer - 16 Temmuz 2020, 14:45:50
Herkes düşüncesini dile getirdiğine göre saygı duyuyorum. Isteyene kapımız açık gelir rol yaparız istemeyen başka sunucularda rol yapabilir diyorum size. Daha ne diyeyim?

"Sus o zaman.", "Anlıyor musun?" "Karalıyorsunuz." gibi cümleler kurmak yerine direkt bu cümleyi söyleseydin olaylar bu raddeye taşınmazdı inan.

Kendi düşüncelerimizle Helper'ın davranışını eleştirdik diye sunucuyu karalıyor ilan edildik iyi mi? :Kappa:

Konuyla ilgili sırf kendi düşüncelerini söyledi diye @RuamleS'in yasaklandığını söyleyemiyorum bile.
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2020, 14:53:40 CerrahBey

kracauer

Alıntı yapılan: CerrahBey - 16 Temmuz 2020, 14:50:43

"Sus o zaman.", "Anlıyor musun?" "Karalıyorsunuz." gibi cümleler kurmak yerine direkt bu cümleyi söyleseydin olaylar bu raddeye taşınmazdı inan.

Kendi düşüncelerimizle Helper'ın davranışını eleştirdik diye sunucuyu karalıyor ilan edildik iyi mi? :Kappa:

Konuyla ilgili sırf kendi düşüncelerini söyledi diye @RuamleS'in yasaklandığını söyleyemiyorum bile.

Ruamles bizi oyaladigi için, kendi açacağı ekibe benim ekibimdeki kişileri bize karşı kışkırtıp kendi ekibine dahil etmek istediği için banlandi. Daha fazla uzatmaya gerek yok verebileceğiniz tek zarar türü buydu :D Magia adına sizin gibileri sunucuya aldığımız için özür diliyorum.

Magia Roleplay

xSodyum

Alıntı yapılan: kracauer - 16 Temmuz 2020, 15:01:11

Ruamles bizi oyaladigi için, kendi açacağı ekibe benim ekibimdeki kişileri bize karşı kışkırtıp kendi ekibine dahil etmek istediği için banlandi. Daha fazla uzatmaya gerek yok verebileceğiniz tek zarar türü buydu :D Magia adına sizin gibileri sunucuya aldığımız için özür diliyorum.

Bu  bir hakaret mi?

LessLethal06 - xSodyum

%80 Mapper

%40 Photoshop CS6

%3 Blender

%5 Lua(Giriş)

%60 BBCode

NikolaiS

Alıntı yapılan: kracauer - 16 Temmuz 2020, 15:01:11

Yalan söylerken utanması olur insanın. Kimseyi kışkırtmadım zaten senin ekibinin üyesi Spetsnaz kışkırtılmış bir şekilde ekibini bana karşı eleştiriyordu, kendisi laf taşımasını biliyorsa yüzleşmeyi de bilmeli sizinle. Diğer yandan senin ekibinden sadece iki kişi ile konuşuyordum düzgün şekilde, iki kişininde bütün SS'leri elimde. Henkai'e de sordum ben nerede seni çağırdım diye kendisi konuyu uzatmak istemedi.

Kısacası kimseyi kendi ekibime davet etmedim, hala daha kendi sunucunu yerin dibine sokuyorsun en azından ekibindeki diğer insanlara bir vefa borcun olsun. Üç kişiyi dinlemeyerek "Eleştiriğe açığım" demek ayrı bir kafa.

Of of... Bu benim son mesajımdı bu konuya karşılık.
İyi günler!