GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hata

Alıntı yapılan: Hera - 17 Mayıs 2020, 17:24:58
Alıntı yapılan: #FEK - 17 Mayıs 2020, 15:02:39
Üzgünüz #FEK, bu forum'dan yasaklandınız!.
"Rinaya atılsaydı ayakta duramazdı"
"Rina sistem çalıyor"
Gerekçesiyle bu forumdan uzaklaştırıldınız.
Yasağınızın bitiş süresi bulunmamaktadır.

:)

Merhabalar,
Eğer yasağınızın açılması vesayre için buraya yazıyorsanız buradan yasaklanmanızı atmanız kararı değiştirmeyecektir. Forum üzerinden erişemiyorsanız teamspeak 3 sunucumuz yoluyla yasağınızla ilgili destek alabilirsiniz. İyi günler dilerim.
Ey hera adam rina sistem çalıyo dediği için banladıysan sende gerçekten sıkıntı var sistem çalabilirsiniz bu çok normal bişey herşeyi siz kodlayacaksınız diye bişey yok ama adamı niye banlıyon HKJSLKHJŞLDKİŞHİ

xoduzy

Alıntı yapılan: captain worphine - 25 Mayıs 2020, 20:23:48
eger sen de kapanıp duran sunuculardan bıkmış normie bir freeroam seversen rina roleplay tam sana göre :DD :D:D :D:D:D

baya komiksin hee

MehmetLexter

eger sen de kapanıp duran sunuculardan bıkmış normie bir freeroam seversen rina roleplay tam sana göre :DD :D:D :D:D:D

fegerhagat

Johner

İnsanların sizler hakkında görüşlerine neden saygı duymuyorsunuz?
Yapılan eleştiriler saygı ve mantık çerçevesinde olsa bile eleştiri kaldıramıyorsunuz.
Oyuncuya saygılı bir üslup yok, oyuncu hakkını koruma yok. Ya oyuncu tutma gibi derdiniz yok, yada kitleniz tarafından beğenilmeye çok alışkınsınız.
Bu arada insanların inandığı dine, insanların inandığı yaratıcıya söven üst yönetime de olan sevgimi yitirdim.
bkz. https://www.youtube.com/watch?v=GrdXUDI43ik
Son düzenlenme: 27 Mayıs 2020, 19:13:43 Johner Sebep: allaha söven admin
SMF tema satışı, ücretli/ücretsiz destek için iletişime geçebilirsiniz.

Hera

Alıntı yapılan: Johner - 27 Mayıs 2020, 19:07:13
Yapılan eleştiriler saygı ve mantık çerçevesinde olsa bile eleştiri kaldıramıyorsunuz.
Oyuncuya saygılı bir üslup yok, oyuncu hakkını koruma yok. Ya oyuncu tutma gibi derdiniz yok, yada kitleniz tarafından beğenilmeye çok alışkınsınız.
Bu arada insanların inandığı dine, insanların inandığı yaratıcıya söven üst yönetime de olan sevgimi yitirdim.

Hayır, kişinin kendi şahsına ait twitch kanalındaki üslubu ne yaşadınız da Rina Roleplay'a mâlettiniz onu anlayamadım. Kişi yetkili kimliğinde bugüne kadar hiç bir ticket üzerinden veya oyuncunun şansına hakarette bulunmadı, kendi eğlence alanından kendisi sorumludur. Bu gibi durumları buraya değil foruma değil twitch.tv'ye şikayet etmeniz sizi daha mutlu edecektir. Kişinin kendi inancı veya saygısızlığı. Platformumuz içerisinde yaşansa böyle bir olaya zaten izin vermeyeceğimizi biliyorsunuz. Yetkililerimizin sunucu dışındaki hayatı bizi ilgilendirmiyor. Eğer ki daha önce bizimle çalışmışsanız bunu bilirsiniz.

Eleştiri kabul etmeme gibi bir durumumuz yok. Eğer ki gerçekten eleştiri kavramını biliyorsanız bu konu üzerindeki geçmiş sayfaları inceleyiniz. Doğru düzgün eleştiri yapan herkese doğru düzgün cevap veriyoruz, eleştiri değil de kötüleme yapana da kendisinin anlayacağı dilden cevap veriyoruz.

Yanıtınız için teşekkürler, kalın sağlıcakla.

Johner

Alıntı yapılan: Hera - 27 Mayıs 2020, 19:30:53

Hayır, kişinin kendi şahsına ait twitch kanalındaki üslubu ne yaşadınız da Rina Roleplay'a mâlettiniz onu anlayamadım. Kişi yetkili kimliğinde bugüne kadar hiç bir ticket üzerinden veya oyuncunun şansına hakarette bulunmadı, kendi eğlence alanından kendisi sorumludur. Bu gibi durumları buraya değil foruma değil twitch.tv'ye şikayet etmeniz sizi daha mutlu edecektir. Kişinin kendi inancı veya saygısızlığı. Platformumuz içerisinde yaşansa böyle bir olaya zaten izin vermeyeceğimizi biliyorsunuz. Yetkililerimizin sunucu dışındaki hayatı bizi ilgilendirmiyor. Eğer ki daha önce bizimle çalışmışsanız bunu bilirsiniz.

Eleştiri kabul etmeme gibi bir durumumuz yok. Eğer ki gerçekten eleştiri kavramını biliyorsanız bu konu üzerindeki geçmiş sayfaları inceleyiniz. Doğru düzgün eleştiri yapan herkese doğru düzgün cevap veriyoruz, eleştiri değil de kötüleme yapana da kendisinin anlayacağı dilden cevap veriyoruz.

Yanıtınız için teşekkürler, kalın sağlıcakla.
Yalnız söz konusu admin yayın üzerinden Rina Roleplay'e ait bir video izleyip üyeye söylüyor o lafları. Siz de bunun farkındasınız birbirimizi kandırmayalım.

Hera

Alıntı yapılan: Johner - 27 Mayıs 2020, 19:38:03
Yalnız söz konusu admin yayın üzerinden Rina Roleplay'e ait bir video izleyip üyeye söylüyor o lafları. Siz de bunun farkındasınız birbirimizi kandırmayalım.

Youtubeden bir video açmış ve yapılan ihlallerle ilgili küfürlü bir söylemde bulunuyor, kişilere bir ithamda bulunmamış, twitch.tv'ye şikayet edebilirsiniz. Konuyu dilerseniz özelden konuşabiliriz, kendinize iyi bakın.

Client güncelleme geçmişi;

25.05.2020
• Anti Tank-Mode geliştirildi.
• Anti S0BEIT geliştirildi.

16.05.2020
• Client açarken çok nadirde olsa bazı bilgisayarda hata veriyordu, düzeltildi.

30.04.2020
• Bilinen hata düzeltmeleri.

28.04.2020
• Anti S0B3IT geliştirildi.
• Anti suspend ile ilgili bazı hatalar düzeltildi.
• Mega Jump, Huge Bunny Hop engellendi.
• Suda araç sürme engellendi.
• Nitro hilesi engellendi.
• Boğulmama hilesi engellendi.
• Perfect Handling engellendi.
• Sınırsız oksijen engellendi.
• Araç içi uçma engellendi.
• Tank modu engellendi.
• Sınırsız koşma engellendi.

09.04.2020
• Memory korumasına yeni geliştirmeler eklendi.
• Hileli GTA_SA.EXE ve SAMP.EXE için korumalar geliştirildi.

08.04.2020
• Memory korumasına yeni geliştirmeler eklendi.
• Regedit üzerinden oyun yolu yanıltma ile ilgili geliştirmeler sağlandı.

08.03.2020
• Memory koruma geliştirildi.
• /scripts klasöründeki asiler artık reddedilmeyecek içerisinde bulunan .ASI dosyaları kontrol edilecek.

25.02.2020
• Client sağlıklı olarak (yönetici olarak) başlamadığında uyarı verecek.
• 5 dakikalık client kontrol eşiği 2 dakikaya indirilecek, bunun için hazırlıklar yapıldı.

23.02.2020
• Anti hile ile ilgili güncellemeler yapıldı.

05.02.2020
• Client artık otomatik olarak sürüm yükseldiğinde kendini güncelleyecek.
• Bazı modifikasyon dosyalarının ara ara izinsiz gösterilmesi düzeltildi.
• Anti hile konusunda geliştirmeler yapıldı.
• Memory koruması geliştirildi.
• Geç giriş yapılması ile ilgili problem giderildi.
• Dosya uzantılarına memory koruması getirildi.
• Bazı oyuncularda giriş yaparken çıkan "15 saniye boyunca giriş yapamazsınız" hatası düzeltildi.

Son düzenlenme: 27 Mayıs 2020, 19:45:00 Hera

Johner

Alıntı yapılan: Hera - 27 Mayıs 2020, 19:43:36
Alıntı yapılan: Johner - 27 Mayıs 2020, 19:38:03

Youtubeden bir video açmış ve yapılan ihlallerle ilgili küfürlü bir söylemde bulunuyor, kişilere bir ithamda bulunmamış, twitch.tv'ye şikayet edebilirsiniz. Konuyu dilerseniz özelden konuşabiliriz, kendinize iyi bakın.

-silindi-
Son düzenlenme: 27 Mayıs 2020, 20:28:24 Johner

bergy

Yayınımda kullandığım ağır dil ve üslup için ben kendi platformum üzerinde izleyenlerimden zaten özür diledim.
Buradan da bu konuda rahatsız olan kim var ise onlardan da özür diliyorum.
Yayın işine yeni başladım. Yaptığımı hiç bir şekilde savunmayacağım ve dalgınlığıma geldi diyebilirim.
Son yayında ettiğim abartılı ve manevi değerlere aykırı üslubun abartı ve saygısızca olduğunun farkındayım ve hatamı kabul ediyorum, fakat normal şartlarda (bahsettiğiniz olay dışında) argo & küfürlü konuşmayı da eleştireceksek sanırım bu twitch jargonunu incelediğimizde absürt ve saçma bir duyar kasmak olurdu. Benim yayınımda +18 ibaresi zaten mevcut ve izleyici yayına girince bunu onaylamadan yayınımı izleyemiyor.

Son düzenlenme: 27 Mayıs 2020, 20:19:36 bergy

Johner

Alıntı yapılan: bergy - 27 Mayıs 2020, 20:14:14
Yayınımda kullandığım ağır dil ve üslup için ben kendi platformum üzerinde izleyenlerimden zaten özür diledim.
Buradan da bu konuda rahatsız olan kim var ise onlardan da özür diliyorum.
Yayın işine yeni başladım. Yaptığımı hiç bir şekilde savunmayacağım ve dalgınlığıma geldi diyebilirim.
Son yayında ettiğim abartılı ve manevi değerlere aykırı üslubun abartı ve saygısızca olduğunun farkındayım ve hatamı kabul ediyorum, fakat normal şartlarda (bahsettiğiniz olay dışında) argo & küfürlü konuşmayı da eleştireceksek sanırım bu twitch jargonunu incelediğimizde absürt ve saçma bir duyar kasmak olurdu. Benim yayınımda +18 ibaresi zaten mevcut ve izleyici yayına girince bunu onaylamadan yayınımı izleyemiyor.
. Haklı olduğunuz bir durum.

Yayınınızda ettiğiniz küfürler hakkında veya genel üslubunuz hakkında yorum yapmadım. Söz konusu başka bir kişi. Hatanızı anlayıp özür dilemek güzel bir davranış. Ben kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın.

Wrotheshaw

ya neyin boşunu yapıyorsunuz, yetkili canlı yayında sövmüş şuna bu canlı yayında g****ü açmış ee ne olmuş yani yetkili de insan kardeşim o da söver

~ Gaviria ~

ya kardeşim bergy adam gibi adam çok tatlış bir admin adam yanlışıkla söylemiş daha ne uzatıyorsunuz

R3FL3X

Santa Maria akşamları bir başka oluyor.

Olur öyle şeyler.
Rina Roleplay / High Senior Admin

Lonnely

Hala gelmeyen ve başlamayan varsa, pek sanmıyorum ama, onları da bekliyoruz.

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.