GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA:MP Sokak Yarışları > IP- 91.151.89.216:7777

Başlatan Destan, 09 Aralık 2020, 23:55:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Destan

www.Game-State.com" style="border-style: none;

MOD BİLGİSİ

Merhabalar Aile. Yeni proje basit ama bir o kadarda zevkli bir sunucuyla karşınızdayız. Sunucudaki amaç tamamen yarış stiline dayanır. Bir çok farklı maplar bulunmaktadır. Konuyu çok uzun tutmayacağım, sunucu sistemsel olarak yarış kapsamlı olup finalde kazanan oyuncu para ve skorun sahibi olmaktadır. Pek çok modifiyeli ve hızlı araçlar yer almaktadır. Haftasonu yasaklarda özellikle akşam vakitleri çok eğlenceli geçeceğini umuyorum :)

SUNUCU BİLGİLERİ

Hostname: SA:MP Sokak Yarışları
Gamemode: SA:MP Race Mode
Mapname: Only Race
Client: 0.3.7-R4
Sunucu IP: 91.151.89.216:7777
Forum: Hazırlanıyor

SUNUCUDAN KARELER

Son düzenlenme: 11 Aralık 2020, 23:03:17 Coiner Sebep: başlığın tamamını büyük yazmak yasaktır.

Quadranill

Sunucu konsepti çok farklı ve güzel oldu. Başarılar bize :) by : Quadranill

THEREISALEM

Başarılarımızın devamını dilerim :) By: THEREISALEM

✨Grafik Ve Logo Tasarım✨

Alp.

HasanEfe

eğer sıfır sistem + özel modifiyeler var ise(neon-spoiler(özel nesneler)) gibi gibi çok efsane olur fakat tutucağını düşünmüyorum samp tr artık bitti eğper sunucuya türkçe-ingilizce-almanca dili ile başlangıçta seçim yapılırsa çok iyi olur diyer yerlerdende efsane oyuncular gelir eğer başka dillerde eklenirse tutar ama coderin iyi olması lazım

GokhanTRGT

Alıntı yapılan: HasanEfe - 10 Aralık 2020, 03:11:22
eğer sıfır sistem + özel modifiyeler var ise(neon-spoiler(özel nesneler)) gibi gibi çok efsane olur fakat tutucağını düşünmüyorum samp tr artık bitti eğper sunucuya türkçe-ingilizce-almanca dili ile başlangıçta seçim yapılırsa çok iyi olur diyer yerlerdende efsane oyuncular gelir eğer başka dillerde eklenirse tutar ama coderin iyi olması lazım
Tututup tutması konusunda bir çabamız yok eğlencesine açtık denk gelirsek yarışırız işin güzel tarafı çok farklı bir tat veriyor olması

Alperen18

Sampdan Beklentim Azdı Neler Yaptınız Hocam Hayretler İçerisindeyim , Süperrr.  :helal:

Lloyd

Gaviria

Destan

Arkadaşlar herkese ayrı ayrı can-ı gönülden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Evet çok uzun bir süredir TR de samp bu tip sunucular görmedi.  Özellikle geceleri takılmak için böyle bir sunucu açtık emeği geçen herkese teşekkür ederim :)

Heleina

Farklı konseptler ve fikirler görmek çok güzel. Başarılar.

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

ElChapo

Şöyle sunucular açın oturun samp TR'yi izleyin
Son düzenlenme: 11 Aralık 2020, 02:36:22 ElChapo

Shade

Farklı ve orjinal bir konsept,deneyim olmuş doğrusu. başarılar diliyorum.

chmyera

farklı konsept ilgimi çok çekti kesinlikle geleceğim