GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

South City Roleplay - Winter is coming[AÇILDI: samp.southcity-rp.com]

Başlatan South City, 20 Kasım 2020, 03:15:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodeiun

Güzel bot basıyonuz, boş hesaplar açıp iyi yorumlar yapmakda güzel fikirmiş. Başarılar.

Daxy

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 21 Aralık 2020, 17:01:08
Güzel bot basıyonuz, boş hesaplar açıp iyi yorumlar yapmakda güzel fikirmiş. Başarılar.
Öncelikle selamlar!, neden böyle bir düşünceye kapıldığınızı anlamadım. Fakat size çok kısa ve net bir açıklama yapabilirim. Yetkili & Helper kadromuza katılan kişilerin Gtamulti gibi platformda hesapları olmadığı için yeni bir hesap açmak zorunda kalıyorlar ve yorum atıyorlar. Biliyorsunuz ki, gtamultide aynı ip üzerinden birden fazla hesap açılmıyor. İyi dileğiniz için teşekkür ederiz, hiç bir zaman emek yemedik sadece kendi ekmeğimizi yedik. İyi formlar!

Milli Savunma Üniversitesi

Efehan

:rockstar:  GTA- :gtasa:  çok iyi server olacağına inianıyorum

RaideNN

Arkadaşlar bu yorumu nasıl yanıtlarsınız bilmem samp oyuncuları aynı modlardan aynı sistemlerden sıkıldı siz ne yenilik getiriyorsunuz yada farkınız nedir diğer büyük sunuculara göre tanıtım konunuzda eksikler fazlasıyla var zaten lakin ilk günden ve sunucunun açılışından 1saat sonra düşüş yaşar sampda olan şeyler bana kalırsa şuan açılan yeni sunucuların %98i tutmuyor piyasa çökük durumda yine de başarılar ne olacağını sunucu açılınca görürüm bol şans

South City

Alıntı yapılan: RaideNN - 22 Aralık 2020, 20:36:46
Arkadaşlar bu yorumu nasıl yanıtlarsınız bilmem samp oyuncuları aynı modlardan aynı sistemlerden sıkıldı siz ne yenilik getiriyorsunuz yada farkınız nedir diğer büyük sunuculara göre tanıtım konunuzda eksikler fazlasıyla var zaten lakin ilk günden ve sunucunun açılışından 1saat sonra düşüş yaşar sampda olan şeyler bana kalırsa şuan açılan yeni sunucuların %98i tutmuyor piyasa çökük durumda yine de başarılar ne olacağını sunucu açılınca görürüm bol şans
Başarı dilekleriniz için teşekkür ederiz.Alıntı yapılan: Efehan - 22 Aralık 2020, 18:00:01
:rockstar:  GTA- :gtasa:  çok iyi server olacağına inianıyorum
Teşekkürler

Her başarı, sabır ile zamanı birleştirerek sağlanır.

Daxy

Merhabalar, trail videomuz yayınlandı, amatör olabilir fakat elimizden bu kadar geldi, bizi destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkürler, yukarıdaki bağlantılardan south city platformlarına katılabilirsiniz.
Son düzenlenme: 23 Aralık 2020, 03:56:50 Daxy

Daxy

Merhabalar, forumumuz aktif edilmiştir şimdiden üye olup aramıza katılabilirsiniz, 25.12.2020 tarihinde ise oyun sunucusu aktif edilecektir, bizi destekleyen herkese teşekkürler.
https://southcity-rp.com/

nikobernoo

Rodri

Alıntı yapılan: Provazano - 23 Aralık 2020, 19:08:09
Rodriquezi ekibe almışlar, bu kişi Hakan Keskin'dir

Kendisinin ayrı bir projesi mevcut, ekipte bulunmamaktadır sadece desteklemekte.
Son düzenlenme: 23 Aralık 2020, 20:02:38 1337

Discord: rodriqu3z
Full Stack Developer. - Network Manager.

South City

Alıntı yapılan: Provazano - 23 Aralık 2020, 19:08:09
Rodriquezi ekibe almışlar, bu kişi Hakan Keskin'dir
Rodriquez ekipte değil fakat bize bir çok yönden yardımcı oldu kendisine teşekkür ederim(z).

South City

Selamlar, biliyoruz uzun sürdü fakat sunucumuzun açılış saati belirlendi sunucumuz 20.00'da aktif, siz değerli oyuncularımızı aramızda görmekten mutluluk ve onur duyarız.

!Sovyet

Valla ne yalan söylim beklentimin üstünde çıktı birazcık bug var fakat yetkili ekibi her akşam sunucuyu bakım alıp bugları düzeltiyor İlgili ekip ve daha fazlası inşallah hiç kapanmaz (AMİN)

Sayanora

Çok Güzel Olacağından Eminim Herşey gönlünüzce olsun  Başarılar.
#REZ
Son düzenlenme: 27 Aralık 2020, 18:50:01 Sayanora
★·.·´¯`·.·★ sᴀʏᴀɴᴏʀᴀ ★·.·´¯`·.·★

South City

Alıntı yapılan: !Sovyet - 27 Aralık 2020, 18:06:54
Valla ne yalan söylim beklentimin üstünde çıktı birazcık bug var fakat yetkili ekibi her akşam sunucuyu bakım alıp bugları düzeltiyor İlgili ekip ve daha fazlası inşallah hiç kapanmaz (AMİN)
Alıntı yapılan: Sayanora - 27 Aralık 2020, 18:08:01
Çok Güzel Olacağından Eminim Herşey gönlünüzce olsun  Başarılar.
#REZ

Teşekkür ederiz.

Sulozzy

Sunucuda oynamaya değmez artık ne bileyim bütün adminler haksızlık yapmaya başladı yapıyorlardı zaten, 10-15 kişi benim ekibim varken sunucuda tek rol yapan bizken kalabalığız diye sunucuda hep üstümüze oynadılar hep bizi gözlediler diğer oyunculara torpil geçtiler, yine ban yiyen benim ekibim biz olduk yani adalet yok.