GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Roleplay ~ yn-gaming.net

Başlatan CaLderoN, 02 Mart 2017, 23:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Secret

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

fury

UZAYLI

Hayatımda 1 kere roleplay sunucusunda bulundum o da bu serverdi tabii ki o zamanlar RP kitlesi kanser değildi veya birbirinin kopyası rp sunucuları yoktu, başarılar arkadaşlarr

Secret

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

hinbo24

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: Pearce - 13 Haziran 2020, 15:49:25
Eski ortamlara hasret kalmıştık, şimdi geri dönüyoruz. :serefe:

Tekrar hoş geldiniz :)

Alıntı yapılan: Secret - 14 Haziran 2020, 19:57:03
Başarılar, olacak olacak.

:helal:

Alıntı yapılan: UZAYLI - 16 Haziran 2020, 19:32:51
Hayatımda 1 kere roleplay sunucusunda bulundum o da bu serverdi tabii ki o zamanlar RP kitlesi kanser değildi veya birbirinin kopyası rp sunucuları yoktu, başarılar arkadaşlarr

Teşekkürler  :kalp:

Alıntı yapılan: hinbo24 - 17 Haziran 2020, 00:01:42
NİCE :kalp:  :kalp:  :kalp:  :kalp:

:kalp:  :kalp:

Kamyon şoförü mesleğimizin tanıtımını yeniledik, yavaş yavaş sistem tanıtımlarımızı açmaya başlıyoruz. Kamyon şoförü mesleği tanıtımı
Son düzenlenme: 18 Haziran 2020, 16:07:50 Yeni Nesil

Gutierrez

yıllarca oynadığım sunucunun tekrar açıldığını görmek hoş, yönetime başarılar diliyorum umarım her şey dilediğiniz gibi olur

Sheonlıne

Aç kapa aç kapa artemamı bu beya aç kapa yapıyonuz emek gg oluyor

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: Sheonlıne - 22 Haziran 2020, 22:28:15
Aç kapa aç kapa artemamı bu beya aç kapa yapıyonuz emek gg oluyor

Yanlış tanıtıma atmışsın yorumu.

Alıntı yapılan: Gutierrez - 18 Haziran 2020, 20:13:27
yıllarca oynadığım sunucunun tekrar açıldığını görmek hoş, yönetime başarılar diliyorum umarım her şey dilediğiniz gibi olur

Teşekkürler :helal:

Yeni Nesil

Stoppers

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: Stoppers - 29 Haziran 2020, 15:04:24
Başarılar dilerim.

Teşekkürler.

Yeni sistem tanıtımları yakın zamanda gelecek. Açılışımıza az zaman kaldı.

Yeni Nesil

İş Yeri Sistemi

• Mevcut iş yeri türleri: Market, elektronikçi, kıyafetçi, bar & club, silahçı, galeri, modifiyeci.
  • İş yeri girişine yakınken veya içinde /isyeri komutu kullanılarak yönetim menüsü açılır.
  • Sunucudaki bütün iş yerlerinin konumları sabittir, ücret karşılığı yeni iş yeri eklemesi yapılmamaktadır.
  • İş yeri almak & işletmek isteyen kişiler mevcut iş yerleri satılığa çıktığında ücreti ödeyip satın almalıdır.
  • İş yerleri, giriş kapısında belirtilen ücret karşılığı 1 aylık olarak kiralanır.
  • İş yerlerinin aylık kira ücretleri zaman zaman değişiklik gösterebilir.
  • Bazı iş yerleri OOC Bakiye ile satılık olacaktır.
  • Market, elektronikçi, kıyafetçi ve modifiyeci türü iş yerlerinin sahipleri ürün stoklarını doldurmalıdır, aksi taktirde satış yapamaz.
  • Ammunation(silahçı) iş yerinde sınırsız ürün vardır, devamlı alış-veriş yapılabilir. Stok olan ürünlerin ücretleri kasaya gider.
  • Silahçıda bulunan ürün fiyatları sabittir, değiştirilemez.
  • VIP'ler silahçıdan indirimli mermi alır. (Yakut: %10 / Safir: %25 / Elmas: %50)
  • Ammunation, galeri, modifiyeci, bar & club ve benzinlik marketleri 7 gün 24 saat açıktır.
  • Ürün ücretleri tamamen iş yeri sahibinin isteği doğrultusunda belirlenebilir.
  • İş yerleri sistem tarafından kontrol edilir, süresi dolduğunda sistem tarafından sonraki alım için sıfırlanır.
  • Dolayısıyla yönetim ekibi iş yerleri konusunda ekstra bir destek sağlamamaktadır.

Zeta

Gördüğüm kadarıyla istikrar ve hevesle devam etme gayretindesiniz, bu gayet güzel. Eski kitlenize kavuşmanız dileğiyle.

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: Zeta - 05 Temmuz 2020, 21:57:31
Gördüğüm kadarıyla istikrar ve hevesle devam etme gayretindesiniz, bu gayet güzel. Eski kitlenize kavuşmanız dileğiyle.

Teşekkürler  :)