Garaj Sistemi
Merhaba, bugün sizlere geliştirmekte olduğum roleplay modu üzerine kodladığım garaj sistemini tanıtacağım. Sistem hakkında ki görüşlerinizi bekliyorum. Sistem henüz tam olarak bitmedi eklemeyi düşündüğüm birkaç özellik daha var.
1. Evine garaj ekletmek isteyen oyuncu sunucu yetkililerine bildirir ve yetkili gelerek oyuncunun istediği yerde /garajolustur komutunu kullanır.
(https://i.hizliresim.com/nbYmG0.png)
(https://i.hizliresim.com/vaY8ov.png)
2. Garaj komutu için 3 parametre vardır /garaj gir, cik, ayar bu paremetrelerden ilki garaj içerisine girmeyi ikincisi garajdan çıkmayı ve üçüncüsü size ait olan garajlarınız üzerinde ayar yapmanızı sağlar(garaj kilit aç/kapat vs.).
(https://i.hizliresim.com/1pjDnA.png)
3. /garaj ayar komutunu kullanınca karşınıza gelen ekrandan size ait olan garajlarınızın ID bilgisine ulaşabilirsiniz, doluluk bilgisine(içerde araç var mı yok mu) ulaşabilirsiniz, ayrıca kilitli mi değil mi öğrenebiliyorsunuz. İstediğiniz garajın üstüne tıklayarakta garajı kilitleyip açabilirsiniz.
(https://i.hizliresim.com/Lvdgoj.png)
(https://i.hizliresim.com/r0Y8d7.png)
Sen bu işi biliyor olmalısın he :helal:
Alıntı yapılan: DracDonix - 31 Mayıs 2019, 01:58:24
Sen bu işi biliyor olmalısın he :helal:
Vave Roleplay bünyesinde kodlayıcıydım eskiden. Teşekkürler. :aynen:
Güzel olmuş dost, ellerine sağlık.
Çok güzel. Elinize sağlık. :helal:
Çalışma Güzel, Eline Sağlık, Başarılar