GTAMulti - GTA Türkiye

Diğer Forumlar => Dizi & Film => TV & Kültür & Sanat => Genel Yaşam Forumu => Yabancı Diziler => Konuyu başlatan: Uzzy - 21 Aralık 2019, 13:09:44

Başlık: The Witcher (Efsane Dizi)
Gönderen: Uzzy - 21 Aralık 2019, 13:09:44
(http://tr.web.img4.acsta.net/r_1920_1080/pictures/19/11/21/07/23/2950150.jpg)

Künye
Bölüm süresi: 60 dakika
Kategori: Macera, Fantastik
Yönetmen: Lauren Schmidt Hissrich
Oyuncular: Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra
Ülke: ABD, Polonya

Özet ve Detaylar
The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

Oyuncular
Henry Cavill - Rolü : Geralt of Rivia
Freya Allan - Rolü : Ciri
Anya Chalotra - Rolü : Yennefer
Joey Batey - Rolü : Jaskier
Anna Shaffer - Rolü : Triss

Tanıtım
Başlık: Ynt: The Witcher (Efsane Dizi)
Gönderen: Enkei - 22 Aralık 2019, 16:27:33
Cuma günü oturup 8 bölümü birden izledim. Özellikle Geralt ve Ciri karakterlerini çok beğendim, cuk oturmuş. Daha fazla yazabilirim ama spoiler vermek istemiyorum. :D 2. sezonu merakla bekliyorum.
Başlık: Ynt: The Witcher (Efsane Dizi)
Gönderen: Lineopth - 23 Aralık 2019, 13:38:13
Tek oturuşta sezonu bitirdim ve bayıldım. Mükemmel bir dizi mutlaka izleyin.
Başlık: Ynt: The Witcher (Efsane Dizi)
Gönderen: Scopen - 10 Mayıs 2020, 04:06:10
Ben beğenmedim ya. Sadece ilk 2 bölümü izledim ama çok sarmadı. Halbuki baya hypelıydım ilk kez duyduğumda, birkaç yıldır da bekliyordum.
Diziyle sorunum Henry Cavill'i gözümde Geralt olarak canlandıramıyorum. Fazla bebek yüzlü bir adam. Ayrıca diğer insanlardan saçının beyazlığı dışında görünüş açısından da pek fark göremedim. Witcherların mutant olma olayını iyi yansıtamadığını düşünüyorum. Daha ana karaktere bile ısınamayınca tabii dizi de pek saramadı beni.

Mads Mikkelsen mükemmel bir seçim olurmuş.

(https://i.imgur.com/W1WyhA3.jpg)
Başlık: Ynt: The Witcher (Efsane Dizi)
Gönderen: miru - 15 Temmuz 2020, 01:35:23
Abi Triss ile Yennefer de nası bu kadar çirkin kadınları kullanabilmişler aklım almıyor.Ulan hadi Yennefer biraz tamam da Triss hiç olmamış be hocam :D Ama bence ilk sezon fena değildi tek oturuşta olmasa bile 3 oturuşta falan bitirdim baya da zevkliydi tavsiye edilir.
Başlık: Ynt: The Witcher (Efsane Dizi)
Gönderen: Redfield - 17 Temmuz 2020, 19:43:14
birkaç gün önce bitirdim. ne çok iyi ne çok kötü diyebilirim, oyuncu seçimleri özellikle bazı karakterler için daha iyi yapılabilirdi. henry cavill'in oyunculuğunu beğendim. 2.sezonu merakla bekliyorum.