GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
26 Nisan 2026, 19:16:33

Web master konuya

Başlatan Douglas, 27 Şubat 2018, 13:06:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Douglas

.tk uzantılı forum açmak istiyorum,bir kaç araştırma yaptım fakat pozitif bir sonuca ulaşamadım.Mybb olarak forum açtım pek hoş olmadı.Smf forum nasıl açabilirim, toplam fiyat ne kadar olur,ilk başta ne yapmam gerekli ya da mybb açıp içine smf forum teması ekleyebilir miyim .Bı soruların cevabını verirseniz sevinirim.Forumu zevk olsun diye açacağım,bir kaç bilgi edinmek için...
.com , .net gibi uzantıları smf olarak açsam ne kadar bütçe çıkar ?
Son düzenlenme: 03 Mart 2018, 08:58:56 Douglas

Alimşah

Merhaba,

Öncelikle kendinizi bu konuda geliştirmek ve bilgi edinmek istiyorsanız bunu ücretsiz'de yapabilirsiniz. Bilgisayarınıza Apache ve php yükleyerek yerel sunucu'da MyBB ve SMF sistemlerini deneyebilir değiştirebilirsiniz. (Bknz: WAMP - XAMPP)

MyBB forum sistemine SMF forum temasını direkt olarak giydiremezsiniz. Ancak; MyBB ile uyumlu olacak şekilde düzenleyebilir ve kullanabilirsiniz. Alan adı ve hosting hizmetini ortalama 60 ila 70TL ile alabilirsiniz. Bütçenize uygun bir alan adı ve barındırma hizmeti için hosting firmalarını araştırabilirsiniz. MyBB veya SMF forum kurmak istiyorsanız Linux hosting paketi almanız gerekmekte.

Senior Software Engineer

Douglas

Bir kaç video araştırdım adamlar şöyle yapıyor.Ücretsiz smf indiriyor bir şekilde kuruyor ve oluyor peki ben yaparsam ücretsiz hostinger nasıl yapabilirim ?
Biliyorsanız (ya da bilen kişi) detaylı bir şekilde anlatır mısınız ?

Dyternal

00webhost dene. FTP`ye at smf dosyalarını.

Douglas

000web denedim herşey tamam,smf installer'e kadar geldim şimdide benden veritabanı istiyorum onu nasıl yapabilirim.

HyperCharge

Alıntı yapılan: Douglas - 04 Mart 2018, 17:38:24

000web denedim herşey tamam,smf installer'e kadar geldim şimdide benden veritabanı istiyorum onu nasıl yapabilirim.

00web hostta panele gir sağ üst'te bilgiler olacak veritabanı yazıyor ordan veritabanı bilgilerini alıp gerekli alana yaz.

Douglas

Alıntı yapılan: HyperCharge - 04 Mart 2018, 17:40:03

00web hostta panele gir sağ üst'te bilgiler olacak veritabanı yazıyor ordan veritabanı bilgilerini alıp gerekli alana yaz.
İşte veri tabanı gözükmuyor sanırsam yok yeni bir tane oluştur diyor.
Son düzenlenme: 04 Mart 2018, 17:49:26 Douglas

HyperCharge

Alıntı yapılan: Douglas - 04 Mart 2018, 17:43:56

Alıntı yapılan: HyperCharge - 04 Mart 2018, 17:40:03

İşte veri tabanı gözükmuyor sanırsam yok yeni bir tane oluştur diyor.

oluştur sende :)

Douglas

Oluşturmak istediğimde kullanıcı adı ve parola istiyor.Oraya ne yazmam gerekiyor ?

CerberuS

Bu sorduğun sorumu? Kullanıcı adına belirlediğin kullanıcı adını yazacaksın, şifreyede belirlediğin şifreyi..

Douglas