GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anka

Alıntı yapılan: undefined
Merhabalar GTAMulti kullanıcıları !

Bundan 5 sene önce aslında bu ortama giriş yaptık fakat tutunmayı beceremedik. Kimi zamanlar fedakârlık yaptık, kimi zaman ise açgözlü davranarak kendi isteklerimizi ön planda tuttuk. Anladık ki ekibimizde olan düzensizlikler bizi umutsuzluğa götürüyor. Bunun farkına varmamız bize hem maddi hem de manevi anlamda çok ciddi zararlar verdi. Şimdi bu hataları düzeltmiş, detaylı olarak düşünülmüş ve görevlerine tam oturtulmuş bir kadro ile karşınızdayız. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız size temenni ediyorum ki kendi menfâtlerimiz dışında olacaktır. Biz bundan sadece 1 yıl önce toplandık ve bunun planlamasına o zaman başladık. Evet çoğumuz bu ortamdan çekildi ama son bir şans için ise tekrardan toplandık ve en iyi yapabileceğimiz işleri yapmaya karar verdik. Gereksiz sorumluluk almayacaktık, şuanda almayacağız da. Anladık ki insana taşıyamayacağı yük vermek yanlış. Bu kadar uzun bir dönem ödevinden sonra sizlere nasıl bir ortam sunacağız ondan bahsedeyim.

Yaptıklarımız:

Yaptıklarımız aslında sizin bildikleriniz, sizin için sıfırdan mod kodlanmadı ama değişiklikler yapıldı. Size bu değişiklikleri konunun devamında yorum olarak detaylıca anlatacağım. İlk ve burada tek size bahsedeceğim, bu işin aslında ne sistemle ne de kurallarla olacağını biliyoruz. Sıcak bir aile ortamı olduğu süreçte sistem vs. uygulamalar zamanla yerli yerine sizin isteğiniz sonucu oturacaktır. Biz sadece bu sıcak ortamında soğuk olan etkenleri değiştirdik ve size farklı bir yönetim kurgusu olacağını temin ederim. Birçoğunuzun admin ekibimizde olan kişilerle sorunu olacağını ve olduğunu fark ediyoruz. Bu yargıları kırıp, aslında sizi tanımadığınız kadro ile karşılamak isterdik fakat bilgili ve güveneceğimiz bir ekibimiz olduğundan bu değişikliği yapamıyoruz maalesef. Ama şunu temin edebilirim ki size yepyeni bir kadro gibi ilgili, düşünceli ve dikkatli kişiler ile karşınıza çıkacağız. Sistem olarak yaptıklarımızı soracak olursanız eğer ki sizleri sunucumuzu keşfetmeye yönlendiriyorum. Kural olarak ise sizlere aşırı derecede farklı bir kural sistemi ile çıkacağız, sizlerin arasından bu kurallardan neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilen kişilerle çalışıyoruz. O yüzden sizlere sadece ön yargılı davranmayıp, sunucumuzu keşfetmeniz için sizden 1 hafta istiyoruz.

Yapacaklarımız:

Türkiye konsepti olarak çıkacağımız bu dikenli yolda sizleri gerçek hayata uygun olarak karşılıyoruz ve bunu sadece sistemle yapmıyoruz. Evet sistem bu konuda çok yardımcı fakat sadece sistem ile olsaydı her şey çok basit ve başarılabilir olurdu değil mi? Sadece bir sunucuyu sistem için mi oynuyorsunuz yoksa sizi oraya bağlayan başka bir şey mi var? Sizlerden gerçekleştireceğimiz bir kaç gerçekliğe uygun düşünceden bahsetmek istiyorum. Öncelikle sizlere aşırı güçlü olan İEM konusunda bilgi vereceğim. Bildiğimiz üzere SA-MP sadece trolleme yaparak eğlenmek amacı değil mutlu olarak eğleneceğimiz bir platformdur. Bunu sizlere nasıl göstereceğiz, İEM veyahut üstünlük sağlayan bazı kurum ve kuruluşların mülakatlarını gerçek hayata yönelik yaparak. Sizlere temin ediyorum ki bu bizden sonra tüm her yerde görebileceğiniz bir sistemdir. Sizlere sadece mülakata gerçek anlamda çalışacağınızı temin ediyoruz. İBB'ye gelirsek, belediye ne iş yapar, hiç düşündünüz mü? Sadece çevreyi düzenleyip, yolları mı tamir eder? Herkesin yolu muhakkak ki bir belediyeden geçmiştir, geçecektir. Bunun için size oyun oynarken belediye hakkında bilgi sahibi olmanızı da sağlayacağız, eğer ki bu söylediğimden bir şey anlamadıysanız oyunda sadece belediyede bir işlem halletmek için ziyaret etmenizi istiyorum. TV oluşumuna gelir isek günümüz televizyonlarından bir farkı olmayacak, saat saat sizlere program sunacak bir sistem düzenledik, uygulamayı temenni ediyoruz. Örnek verecek olursak, sabah programları, spor programları belirli bir düzende işleyecek. Yeri gelecek radyolarınızda bile biz çıkacağız. Birliklere gelecek olursak, sizler için düzenli ve bir amacı olan sistem geliştirdik. Bunu buradan açıklamak aşırı uzun olurdu ki bunun için kimse burayı okumayacak, direkt olarak geçecektir. O yüzden bu kadar kısa tutmamın sebebi bize zaman vererek tanımanız, sunucumuza zamanla bağlı kalmanız.

Yönetim
@Anka -  Proje Sahibi & Geliştirici

Kadronun Geri Kalanına Ulaşmak İçin Tıklayınız!!!

Sunucu Adresi: samp.vatan-roleplay.com:7777
Sunucu Forum Adresi: www.vatan-roleplay.com/index.php
Harita: İstanbul
Oyun Modu: VT:RP v1.0
Sunucu Durum: Bakım
Teamspeak3 Sunucusu ;  ts.vatan-roleplay.com

05/09/2019 Saat 18:00'da Sunucumuz Aktif olacaktır.

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum"
Son düzenlenme: 05 Eylül 2019, 18:04:39 Anka

Ares

Kiproo

ZanGe

Başarılı olacağını düşündüğüm bir sunucu.. Oynamaya geleceğim

Anka

Alıntı yapılan: ZanGe - 04 Eylül 2017, 01:07:07

Başarılı olacağını düşündüğüm bir sunucu.. Oynamaya geleceğim
Alıntı yapılan: Xravy - 04 Eylül 2017, 00:55:20

Başarılar dilerim :helal:
Alıntı yapılan: Ares - 03 Eylül 2017, 23:37:50

Ooo..- Güzeel.

Eyvallah sağolasınız. Hayırlısı bakalım.

ByGoldenPars

Hades

Yiğitcan

Sistemler oldukça güzel görünüyor uğraşılmış, umarım istediğin gibi ilerler, kolay gelsin @Vatan

lordswordd

Anka

Alıntı yapılan: Alp - 04 Eylül 2017, 23:07:20

Yusuf varsa tutar

:) Her şeyin hayırlısı en iyisidir. TS'ye bekleriz dostum "Edited: Yusuf"

Anka

Alıntı

Herkese merhaba arkadaşlar;
Sunucu Açılış Tarihi;  06.09.2017 tarihinde akşam 18:00 ile 19:00 arasında açılacaktır.
Sunucumuz'a ilk iki kişi olarak kayıt olan kişiye Ev verilecektir.
Sunucumuz'a kayıt olan 3-4-5 sıralı oyunculara ise istediği bir arac verilecektir.

Detaylı bilgi Website konumuz

Kronos

Atlas

Sunucu sahibiyle rol yapmıştım.Kaliteli bir adamdır.Bu işin üstesinden geleceğine eminim.

Jarveus

Eski ortağımdır. TSsine laf ettirmem çıraklık eserimdir. :)
Kardeşimle aynı projede bulunup sunucumda görmek isterdim farklı yol çizmiş başarılar demek düşer.

Anka

Alıntı yapılan: Atlas - 05 Eylül 2017, 12:42:11

Sunucu sahibiyle rol yapmıştım.Kaliteli bir adamdır.Bu işin üstesinden geleceğine eminim.

Alıntı yapılan: Jarveus - 05 Eylül 2017, 12:44:05

Eski ortağımdır. TSsine laf ettirmem çıraklık eserimdir. :)
Kardeşimle aynı projede bulunup sunucumda görmek isterdim farklı yol çizmiş başarılar demek düşer.

Eyvallah :)
Jarveus (Atalay)kardeşim sende benim yanımda sunucu açma çıraklığını bitirdin :) eyvallah :)