GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Santos Roleplay - www.santos-roleplay.com

Başlatan Santos Roleplay, 04 Temmuz 2019, 09:35:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Santos Roleplay

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 21 Temmuz 2019, 13:38:35
Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 21 Temmuz 2019, 12:38:39
21.07.2019 tarihinde yani bugün 20:00'da oyunda olan herkese 25 Bin $ ve EXP
nemesis freeroam sanırım,
Sunucuya geceleri giriş yapmak gayet zevkli, anti-hile testi için
1 Hafta içinde client gelecektir.

IP: samp.santos-roleplay.com:7777
                                                                  Web Site: www.santos-roleplay.com

Santos Roleplay

Santos Roleplay

Güncelleme notları;

- Mekanik aktif edildi.

- Pizzacıya yeni map eklendi.

- Buglar kaldırıldı.

- Anti hile eklendi.

Leviathan

Umarım daha iyi yerlere geleceksinizdir..

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Walque

Siz varya üff öyle bir Roleplay sunucusunuz ki başınızdaki adminleri dahi yönetemiyorsunuz! üff. hemen bu serverda oynamalıyım ama? Olayları çözdüğüm için ban yedim ve dalga geçildim. Admin kadronuz REZİL!

Birisi olay olmuş gittim konuşmaya işte adama tazer sıkmışlarda olayı anlatın çözebilirsem çözebilirim dedim polisleri adamı ck falan etmişte dedim Müebbet hapis atın HollyWood isimli admininizde pek güzel bilgiye sahipmiş! İNSANLARI BANLAMAK!

Sunucunuzda oynadığım falan yok! orada konuşma vardı ve gittim sonuç???

İNSANLARI BANLAMAK!

Son düzenlenme: 26 Temmuz 2019, 01:36:33 Walque

oxygenz

https://prnt.sc/om583q
 Helperler desek oyuncularla iletişimi olmaz :D , Oyundan talep atarız "bekle" diye yanıt gelir adminler afedersiniz ama bir yerine takmaz , Eski kurucu developement midir ne zıkkımsa onu olmuş bir gram pawno bilgisi yok , Noıvelty yazan yeri Nemesis olarak değiştirmiş emek var ama uğraşılmamış bir emek...

rekcahml

Laves

Alıntı yapılan: MerttDurgutt - 30 Temmuz 2019, 22:25:43
https://prnt.sc/om583q
 Helperler desek oyuncularla iletişimi olmaz :D , Oyundan talep atarız "bekle" diye yanıt gelir adminler afedersiniz ama bir yerine takmaz , Eski kurucu developement midir ne zıkkımsa onu olmuş bir gram pawno bilgisi yok , Noıvelty yazan yeri Nemesis olarak değiştirmiş emek var ama uğraşılmamış bir emek...

since 2012
Gökay's

Jizzy

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 21 Temmuz 2019, 15:13:03
Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 21 Temmuz 2019, 13:38:35
Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 21 Temmuz 2019, 12:38:39
21.07.2019 tarihinde yani bugün 20:00'da oyunda olan herkese 25 Bin $ ve EXP
nemesis freeroam sanırım,
Sunucuya geceleri giriş yapmak gayet zevkli, anti-hile testi için
1 Hafta içinde client gelecektir.
sanki clientten hile geçmiyor ? .d

_TrusteD_

Halen şurada oynayanlara yanıyorum bea

get4low

Alıntı yapılan: hwang
Konu içeriği özgün olmalıdır. Grafik, sistem anlatımları, sistem görüntüleri vs. çalıntı yapanların konuları kilitlenecektir.

Keşke logoya emek verseydiniz biraz, logo bile isim revizesinden ibaret. :D

Nemesis Logo:

Orjinal Link:
https://www.pinclipart.com/pindetail/bwhbmR_welcome-to-southland-roleplay-community-vehicle-clipart/

xReaper

Alıntı yapılan: Unknown - 08 Temmuz 2019, 13:33:55
Alıntı yapılan: WackeR - 06 Temmuz 2019, 19:17:24
Alıntı mod alınıp hiçbirşey eklenmeden açılmış,buglar var,hile koruması yok ve sürekli oyundan kickliyor. Tanıtım kötü,adminler ilgisiz. Vizyonunuz olan adaleti de pek sağladığınızı düşünmüyorum.

Santos Roleplay

Alıntı yapılan: xReaper - 03 Ağustos 2019, 19:38:21
Alıntı yapılan: Unknown - 08 Temmuz 2019, 13:33:55
Alıntı yapılan: WackeR - 06 Temmuz 2019, 19:17:24
Alıntı mod alınıp hiçbirşey eklenmeden açılmış,buglar var,hile koruması yok ve sürekli oyundan kickliyor. Tanıtım kötü,adminler ilgisiz. Vizyonunuz olan adaleti de pek sağladığınızı düşünmüyorum.
Alıntı mod değildir,Modun yapımcısı tarafından satın alındı.

sweezy

Özel mesaj paylaşımı yasaktır. İlgili iletiler silinmiştir.