GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Santos Roleplay

Alıntı yapılan: Hera - 24 Temmuz 2019, 17:26:25
Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 24 Temmuz 2019, 17:17:22
Alıntı yapılan: Hera - 24 Temmuz 2019, 16:53:11
Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 24 Temmuz 2019, 16:43:29
Sunucunuza bir kinim yok ama,sunucuda çok low var 100'den fazla.Pizzacıda "Pilav ve Ayran satılır" yazıyor ona sorduğumuzda "Admin izin verdi" diyor. diğer bir kişi IC'den "Discord var mı ?" diyor "Ananı" "Lan" gibi türkçe terimler kullananlar var,sunucunun girişinde en azından quiz gibi birşey yapın rol kalitesi orta derecenin altında.Sunucunuz günde 600-700 görüyor diye Samp platformununun kralı sanmayın derim.Sunucuda %50 AFK %20 Meslek %20 Kumar %10 rol.Unutmayın sayı önemli değil zaten yarısı VDS kiralayıp veya VDS olanlar VDS'den AFK bırakıyor.Sampta Z group serveri bir tek 300 kişiyi gördü.

Yorumun için teşekkürler. Başka sunuculara laf atmak yerine kendi sunucunuzla ilgilenirseniz, belki bu oyuncu sayısına erişebilirsiniz.
Bir sunucu sahibiyim diye diğer sunucuları eleştiremiyecekmiyim 600 kişinin 400'ü afk ve VDS'ten açmış.Bu bir doğru doğru değilse ispatlayın video çekin ? eleştirilere açık değilseniz,konuyu kilitleyin.

https://prntscr.com/ojgdky
AFK'yı geçtim rol ortamından bahsettim zaten rol ortamından bahsettiğimi geçtiniz.AFK'lara daldınız.

IP: samp.santos-roleplay.com:7777
                                                                  Web Site: www.santos-roleplay.com

Joker

Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 24 Temmuz 2019, 17:45:07
Alıntı yapılan: Hera - 24 Temmuz 2019, 17:26:25
Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 24 Temmuz 2019, 17:17:22
Alıntı yapılan: Hera - 24 Temmuz 2019, 16:53:11
Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 24 Temmuz 2019, 16:43:29
Sunucunuza bir kinim yok ama,sunucuda çok low var 100'den fazla.Pizzacıda "Pilav ve Ayran satılır" yazıyor ona sorduğumuzda "Admin izin verdi" diyor. diğer bir kişi IC'den "Discord var mı ?" diyor "Ananı" "Lan" gibi türkçe terimler kullananlar var,sunucunun girişinde en azından quiz gibi birşey yapın rol kalitesi orta derecenin altında.Sunucunuz günde 600-700 görüyor diye Samp platformununun kralı sanmayın derim.Sunucuda %50 AFK %20 Meslek %20 Kumar %10 rol.Unutmayın sayı önemli değil zaten yarısı VDS kiralayıp veya VDS olanlar VDS'den AFK bırakıyor.Sampta Z group serveri bir tek 300 kişiyi gördü.

Yorumun için teşekkürler. Başka sunuculara laf atmak yerine kendi sunucunuzla ilgilenirseniz, belki bu oyuncu sayısına erişebilirsiniz.
Bir sunucu sahibiyim diye diğer sunucuları eleştiremiyecekmiyim 600 kişinin 400'ü afk ve VDS'ten açmış.Bu bir doğru doğru değilse ispatlayın video çekin ? eleştirilere açık değilseniz,konuyu kilitleyin.

https://prntscr.com/ojgdky
AFK'yı geçtim rol ortamından bahsettim zaten rol ortamından bahsettiğimi geçtiniz.AFK'lara daldınız.
Selam, aynı şeyi Buzz adlı arkadaşta savundu. Yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum. Neredeyse yazının büyük bir kısmını "VDS" - "AFK" kaplıyor. Rina için evrensel bir sunucu diyebiliriz. Dışlanma yok, hata yapan ilk uyarılır, öğretilmeye çalışılır. Bunu kötü amaçla kullanan kişilere de aşırı caydırıcı cezalar verilmekte. Bu sunucu ile aktif olarak bir bağım yok fakat ön yargı ile yaklaşıyorsunuz. Rol yapmak isteyen Hırsız-polis sunucusunda da yapar, sadece istemesi gerekiyor. O kişileri şikayet etmiş, uyarmış olsaydınız bu konu bu kadar kirlenmezdi. Algıları kırmak lazım, sunucuya girip bir rol bile çevirmeden "Rol yok." dememek lazım. Umarım anlatabilmişimdir.  ;)
Son düzenlenme: 24 Temmuz 2019, 17:50:26 Joker
open.mp Turkey Department Manager

DracDonix

@Nemesis Roleplay Daha geçen gün San Andreas Survival KGT ekibinde bir arkadaş var idi sunucu sahibi sanırım %50 ihtimal ile o sensin neyse sunucya gelin diye yalvarıyordun 1 gün sonra sunucu açın derler açarız gelmelzer a** diye ağlıyordun şimdide gelmişsin bu kudretli sunucuyu eleştiriyorsun ayıp :'(

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

#Çağatay

Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 24 Temmuz 2019, 17:45:07

Bir dediğini bir dediğinizi tutsaydı sizi ciddiye almaya başlayıp buraya güzel bir yazı dökerdim fakat ki o ciddiyeti sizde görmüyorum.

Myalis

çok kötü be, gerçekten. Sistemsel olarak ne kadar beğensem de rol olarak vasat oğlu vasat bir sunucu. ama hemen kötü düşünmeyin, insanların /me ve /do komutlarını ezberlemesi için güzel bir sunucu

Walque

Konuda Maps ve Client güncelleyiniz öyle daha şık olur.  :serefe:

Aeric

Merhaba, yaklaşık 1, 1-5 aydır Rina'ya kayıtlı ve sunucuda aktif olarak oynayan birisiyim. Bu süre içerisinde birçok kişiyle role girdim, birçok meslekleri ve aktiviteleri denedim. Her sunucuda önemli olduğu gibi yetkililerin oyunculara tavırlarını, soruları nasıl yanıtlandırdığını ve bir sorun olduğu zaman bu sorunu nasıl ve ne şekilde çözdüklerini inceledim. Daha öncesinde Roleplay sunucularında oynamış veya deneyim kazanmış birisi değilim. Bundan dolayıdır ki sunucu içerisinde oynayan oyuncular dahil, tüm yetkili kadrosunun yeni bir oyuncuya deneyim kazandırarak Roleplay'i öğrettiğini, ciddi anlamda rol yapamayan arkadaşlarımızın bir süreden sonra rol nasıl yapılır, bu koşullarda neler yapılmaz sorularının cevaplarını iyice kavrayabildiği bir sunucu olduğunu gördüm.

Demem o ki sunucuya girerken önyargılı olarak girmeyin, çünkü görecekleriniz ve karşılacağınız şeyler sunucuda oynamaya başladığınız zaman önyargılarınızı alıp götürecektir.

Ayrıyetten yukarıda geçen bir tartışmaya hitaben, bu kadar oyuncuyu daha önce hiçbir yerde görmediğinizden ötürü biraz yabancılık çekmiş gibi duruyorsunuz, eminim ki bu pozisyondaki bir sunucu size ait olsaydı, ilk işiniz şuanda tıpkı Rina'nın yaptığı gibi dışarıdan gelen uluma seslerini susturmaya çalışmak olacaktı. İyi forumlar.
Son düzenlenme: 26 Temmuz 2019, 18:53:37 Aeric

Hera

Yanıtlar yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, henüz Rina Roleplay'e göz atmadıysanız websitemizden clienti indirerek aramıza katılabilirsiniz.

Lonnely

Binlerce şikayet ve binlerce ticket sonuçlandırılmış şu zamana kadar, bir günde de yüzlerce şikayet ve yüzlerce ticket sonuçlandırılıyor.

Sunucunun başarısının sırrı ilgidir kısacası, yönetimsel olarak ilgi duyulan ve üzerine düşülen bir sunucu. Her oyuncu, dilediği zaman sorununa yanıt verebilecek, sorununu çözebilecek bir yetkiliye ulaşabiliyor diyebilirim.

Her sunucuda olduğu gibi rol olarak gayet kaliteli insanlar da var, rolü öğrenmeye çalışanlar da var. Sizleri de aramızda görmek isteriz, eğer siz de hala gelmediyseniz girip bir deneyin derim.

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

santiagocss

Alıntı yapılan: Lonnely - 27 Temmuz 2019, 07:23:53
Binlerce şikayet ve binlerce ticket sonuçlandırılmış şu zamana kadar, bir günde de yüzlerce şikayet ve yüzlerce ticket sonuçlandırılıyor.

Sunucunun başarısının sırrı ilgidir kısacası, yönetimsel olarak ilgi duyulan ve üzerine düşülen bir sunucu. Her oyuncu, dilediği zaman sorununa yanıt verebilecek, sorununu çözebilecek bir yetkiliye ulaşabiliyor diyebilirim.

Her sunucuda olduğu gibi rol olarak gayet kaliteli insanlar da var, rolü öğrenmeye çalışanlar da var. Sizleri de aramızda görmek isteriz, eğer siz de hala gelmediyseniz girip bir deneyin derim.

Helal olsun  :dans:

Lonnely

27.07.2019 / 20:15
Siz de hala katılmadıysanız, sizi de aramızda görmek isteriz!

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

_TrusteD_

_TrusteD_

Rol kalitesi bazı yerlerde yukarılara çıksa da bazı yerlerde diplere vursada iyisiniz genellikle ama nedense başta yaptığınız haksızlıklardan dolayı bir sempati oluşmuyor size karşı.

rekcahml

Hera