GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Leviathan

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Anka

Alıntı
Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize sağolun varolun.

kutsi

Dante.

Roleplay sunucunda Monster Truck etkinliği nedir ya?TDM sunucusu aç daha iyi böyle bir etkinlik yüzünden tutacağını sanmıyorum.Roleplay kavramını tam anlayamamışsınız galiba.

Tunahan

Joker

Sunucu aktifliğini korumalıdır. Konu kilitlenip arşive atılmıştır. Aktifleşeceği zaman ya da bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız yöneticiyle iletişime geçin.

open.mp Turkey Department Manager

Anka

Geri döndüüük, şimdi ise kalıcı oluyoruuuz!!!

Bizleri desteklediğiniz ve geri dönmemiz için mesajlarınızı attığınız için teşekkür ederiz.

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

FatherA

Eskisi gibi olmaz inşallah. Eskileri hatırladığım kadarı ile tecrübesiz bir yönetim ekibi ve bug ile dolu bir mod vardı(Horizon Modu). Başarılar diliyorum.

xestalo

Başarılar kardeşim benim, inşallah çok güzel yerlere geleceksin.

ayazcik

Yusuf, okullar açılıncamı insanın aklı başına geliyor anlayamadımki discord sunucusu fosilleşmiş.

Anka

Alıntı yapılan: Quick - 29 Ağustos 2019, 23:08:38
Başarılar, açılınca uğrarım.

Değerli ve güzel yorumun için teşekkür ederim, her zaman bekleriz. Muhabbet içinde gelebilirsiniz.

Alıntı yapılan: DracDonix - 29 Ağustos 2019, 23:14:52
Başarılar tekrardan, ilk roleplay sunucum.

Yorumun bizi gerçekten mutlu etti, sizi roleplaye bağladıysak ne mutlu bize.

Alıntı yapılan: FatherA - 29 Ağustos 2019, 23:27:06
Eskisi gibi olmaz inşallah. Eskileri hatırladığım kadarı ile tecrübesiz bir yönetim ekibi ve bug ile dolu bir mod vardı(Horizon Modu). Başarılar diliyorum.

Bizim temennimiz de o, modu kendim uğraşarak geçen seneden beri eksiklikleri ve yenilikleri hallediyorum. Kendimce güzel bir mod olduğunu düşünüyorum o yüzden sizlere değerlendirmesi için modumuzu sunuyorum. Teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: xestalo - 30 Ağustos 2019, 02:22:08
Başarılar kardeşim benim, inşallah çok güzel yerlere geleceksin.

Hep birlikte bir yerlere geleceğiz, ben bunu tek başıma yapamam. Tek başıma yapabileceğim tek şey size bir sunucu sunmak, geri kalanını zaten siz başarıyorsunuz. Teşekkür ederim değerli yorumun için.

Alıntı yapılan: AyazDuru - 30 Ağustos 2019, 07:31:57
Yusuf, okullar açılıncamı insanın aklı başına geliyor anlayamadımki discord sunucusu fosilleşmiş.

Finansal açıdan ve ekibimin hazırlıklarını tamamlaması sonucu bu tarihlere kadar ilerledi. Aslında daha önce açmayı da düşünüyorduk fakat bazı sorunlar bizim elimizi ve kolumuzu bağladı. O yüzden bu tarihlere kadar ilerledik. Discord sunucusu bu sefer kullanmıyoruz çünkü TS3 yeterli ve discord ek olaraktan gereksiz diye düşünüyoruz. Yorumun için teşekkür ederim.

bilek.cs