GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim Roleplay ~ to die for | victimrpg.com

Başlatan Joker, 08 Temmuz 2019, 22:17:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RuLinGS

Bu adamlar SAMP platformuna yeni birşeyler katmak istiyor,yeni roller yeni kaliteli işler,yeni sistemler vesaire siz bunlara saygı duyup başarılar diyeceğinize,destek olacağınıza köstek olarak böyle ilerleyemezsiniz. @Mag seni tanımıyorum dostum ama yolunda devam et kimse sunucunun açılışında 500-600 çekmez 10 kişide olsa orda rol döner 2 kişi ile bile rol döner,herkes sayıya bakıyor,"oyuncu olursa bu server çok güzel" herkes bu kafada,ve kendimde sunucu açtım ve bunu gördüm herkes sayıya bakıyor,yani hata sizde değil hata bu mantıkta olan insanlarda,yolunuzda devam edin başaracaksınız.

Mag

Destekleriniz için teşekkür ederim hepinize arkadaşlar. İyi ki varsınız.

Victim var olmaya devam edecek.

Cavanagh.

Boş insanlara aldırmamanızı tavsiye ediyorum, son gaz devam :)

you should see me in a crown.

Orilion

Alıntı yapılan: Eleanor - 31 Ağustos 2019, 12:41:00
5 kişi ile oynamaya devam beyler. Kapanirsiniz yakında, büyük umut bekledi herkes reziliigi görünce gitti.

Senin şu yorumunu görünce kayıt oldum yazayım dedim, sendeki bu nefret nedir dostum hayatında ne yaşadın veya açtığın sunucularda hep başarız mı oldun nedir derdin buraya nefret kusmaya gelmişsin ama adam değilsin herhalde boş konuşma defol git şurdan. Gidin sen ve senin gibiler çam ağacı altında /hediyeal /hediyeal/hediyeal/hediyeal/hediyeal/hediyeal/hediyeal

Orilion

Alıntı yapılan: Eleanor - 31 Ağustos 2019, 12:41:00
5 kişi ile oynamaya devam beyler. Kapanirsiniz yakında, büyük umut bekledi herkes reziliigi görünce gitti.

Üşenmedim iletilerine girdim baktım, bu sunucu dahil çoğu yere kin kusmuşsun anlaşılan bir zavallısın bu arkadaşı ciddiye dahi almayın beyler. Kendisi bir troll + zavallı.

Mag

Oyun sunucusu 21:00'da tekrardan aktif olacaktır.
Son düzenlenme: 31 Ağustos 2019, 20:53:10 Mag

Zoxy

Sunucu aktif. IP: 77.83.201.164:7777

Mag

Can Demir

Alıntı yapılan: RuLinGS - 31 Ağustos 2019, 15:28:47
Bu adamlar SAMP platformuna yeni birşeyler katmak istiyor,yeni roller yeni kaliteli işler,yeni sistemler vesaire siz bunlara saygı duyup başarılar diyeceğinize,destek olacağınıza köstek olarak böyle ilerleyemezsiniz. @Mag seni tanımıyorum dostum ama yolunda devam et kimse sunucunun açılışında 500-600 çekmez 10 kişide olsa orda rol döner 2 kişi ile bile rol döner,herkes sayıya bakıyor,"oyuncu olursa bu server çok güzel" herkes bu kafada,ve kendimde sunucu açtım ve bunu gördüm herkes sayıya bakıyor,yani hata sizde değil hata bu mantıkta olan insanlarda,yolunuzda devam edin başaracaksınız.

Zoxy

07.09.2019 tarihinde saat 20:00'da oyunda olan herkese $10,000 ve 5 EXP dağıtılacaktır. Herkesi sunucuya bekliyoruz!

IP: 77.83.201.164:7777

Can Demir

#ÇakallarınHükmüKurtAyağaKalkanaKadardır

Vengeance

Orilion

westley

Güzel bir sunucu. Ellerine emeklerine sağlık. Umarım hayal ettikleri noktaya gelirler.  :kalp:

Cruza

Haftalarca emek verdiğimiz şu sunucuya yazık, Discord'a IC metin kanalı koymuşsunuz, tasarım olarak Minecraft Discord'una benzemiş vb. eleştiriler yaptığım için anında banlandım. Yazık.

since 2008
graphic designer & front-end web developer