GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anka

Alıntı yapılan: NikolaiS - 04 Eylül 2019, 20:58:08
Acil olarak bir grafiker bulmalısınız aynı şekilde bir web developerda lazım, her şey karman çorman diyebilirim.
Bir çok kez açıldı ve Vatan Roleplay ismi artık kötülendi, sonucun değişeceğini sanmıyorum.

Önerilerinizi dikkate alarak grafikerimizi değiştirdik, web developer olarak kendim yapıyorum, ön safhalarda sizlere çok daha iyi işler çıkartmak isterdik fakat kadromuz sınırlı olduğundan dolayı bunu gerçekleştiremiyoruz. İsim konusunda ise Vatan Roleplay ismini kötüleyen kişilerin kim olduğunu her daim biliyoruz, kadromuz değişti ve en önemlisi bakış açımızı geliştirdik, bu sebepten dolayı eskiyi silip yeniyi yerine koyacağımıza inanıyoruz. Değerli yorumun için teşekkür ederim, objektif olarak desteğin çok önemliydi, sağolasın.

Sunucunun açılmasına son 01:30 saat! Sizlerin karşınıza çıkacağımız için aslında ekip olarak çok heyecanlıyız, bir hatamız olursa affınıza sığınıyorum, sunucuya giriş yaparken sanki hiç duymadığınız bir sunucu gibi giriş yapmanız ve o şekilde bize görüşlerinizi bildirmenizi istiyoruz. TS bağlandığınızda ekibimin *PM* kanalları fikirlerinizi almak için her daim açık olacaktır. Saat 18:00'da açılışımızda görüşmek üzere, iyi forumlar dilerim. Bu arada TS adresimize giriş yaparak sohbet edebilirsiniz, *ts.vatan-roleplay.com*.

Anka

Sunucumuz şu dakikadan itibaren açılmış bulunmaktadır. Sizleri sunucumuza bekleriz... *samp.vatan-roleplay.com*
Sunucumuzda yapılan çekilişe katılmayı unutmayın!
Çekilişe katılmak için tıklayınız.

Krozfayer

Başarılar Tutacağından Eminim , Mod Sıfırdan kodlama mı?

Anka

Alıntı yapılan: Shaeoriz - 05 Eylül 2019, 18:12:52
Başarılar Tutacağından Eminim , Mod Sıfırdan kodlama mı?

Malesef, sizlere öyle bir mod ile çıkmak isterdik ki elimizde olan bütün imkanları zorlayarak bu şekilde bir mod çıkarttık ortaya. Zamanla sizlerin fikirleri ve bizim deneyimimiz ile geliştirip çok farklı bir mod yapacağız. Yorumun için teşekkür ederim.

Zeta

Yusuf neyi daha fazla zorluyorsun onu anlamıyorum. Tamam ismi tanıdık bir mod ve bir çok Türk rolünü seven oyuncunun uğrak geldiği ve rol yapmaya çalıştığı bir sunucu oldu. Fakat defalarca açılıp kapatılıp güven ortamını yok ettiğin zaman bu tamamen platforma zarar veriyor. Bir süre heves edip "hadi tekrar açalım sunucuyu" demek yerine farklı bir mod ile güzel işler çıkarabilirsin. Bu sunucunun adı ve verilen sıradan emekleri gördüğüm zaman diğer sunuculara oranla pek şansınız olduğunu düşünmüyorum. Çalışmalarınızda başarılar.

Glyph

Alıntı yapılan: Zeta - 06 Eylül 2019, 15:26:18
Yusuf neyi daha fazla zorluyorsun onu anlamıyorum. Tamam ismi tanıdık bir mod ve bir çok Türk rolünü seven oyuncunun uğrak geldiği ve rol yapmaya çalıştığı bir sunucu oldu. Fakat defalarca açılıp kapatılıp güven ortamını yok ettiğin zaman bu tamamen platforma zarar veriyor. Bir süre heves edip "hadi tekrar açalım sunucuyu" demek yerine farklı bir mod ile güzel işler çıkarabilirsin. Bu sunucunun adı ve verilen sıradan emekleri gördüğüm zaman diğer sunuculara oranla pek şansınız olduğunu düşünmüyorum. Çalışmalarınızda başarılar.

Tamda içimden geleni yazmışsın bin yaşa

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Anka

Alıntı yapılan: AlphaCode - 06 Eylül 2019, 16:19:24
Alıntı yapılan: Zeta - 06 Eylül 2019, 15:26:18

Tamda içimden geleni yazmışsın bin yaşa

Dediğinize sizde inanıyor olamazsınız dimi? Sunucunun gene oyuncular yüzünden kapandığının farkındasındır umarım. Biz bu ortama aslında para kazanmaya gelmedik. Önceden öyle bir düşüncemiz vardı çünkü harçlık ihtiyacı vardı, lakin şimdi ise bir işimiz var ve eğlence için açıyoruz sunucuyu. Kendimiz olsak bile açık olmaya devam edecek. İsim değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü farklı bir isim ile açsak bile kendini bilmez bi kaç üye gelecek ve "Bu Vatan Roleplayın sunucusu, aynı şeyler yine olacaktır." diyecek ve Vatanın ismini çıkartan oyuncular o ismi de çıkartacaktır. Oyuncular şu düşünceyi yapamıyor, bu yeni sunucu her şeyi geride bırakmış bir sunucu diyemiyor. Herkesin işi çakallık olmuş. Sizlere bu konuda daha fazla açıklama da yaparım fakat bu sorunu çözmeyecektir. Hala böyle düşünen varsa niye bizimle konuşma gereği duymuyor? Söyledikleriniz hiç samimi değil. Ve bu söylenenleri reddediyorum. Bu konu hakkında bi daha açıklama yapmayacağım, bu yorumu yapan oyuncular cidden bizim iyiliğimizi düşünmeyip kendi egosunu şişirmek isteyenlerdir. Ego fazla bi işe yaramaz fakat siz devam edeceksiniz, edin de.

Bu arada sunucumuzun çekilişi bugün 21:00'de sonuçlanacaktır, katılmanızı tavsiye ederim..

RuLinGS

Anka

Alıntı yapılan: RuLinGS - 06 Eylül 2019, 18:58:12
Başarılar dilerim.

Değerli yorumun için teşekkür ederiz. Bu yorumlardan sonra ilaç gibisin gerçekten :)

Sunucumuzda yapılan rollerin sadece birinden kesitler paylaşıyorum size;   (Ne kadar az olsak da rol bilen ve isteyen olunca eğlenceli oluyor.)

diverse

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

thekdr13

Sunucu Silver Roleplay Modu Tutmaz başarılar.

Gravity Roleplay - Soon
███████████████████  %2

Cavanagh.

Alıntı yapılan: thekdr13 - 07 Eylül 2019, 09:47:34

Kendi sunucunun tanıtım konusuna gelen hoş olmayan yorumların yarattığı öfkeni burada kusmaya karar vermişsin sanırım. Öfkeni, bir şeyler için çabalayan insanlara yöneltmek yerine hırsa dönüştürüp sunucunu geliştirmek adına kullanabilirsin.

Dün geceki rolde ben de vardım, ilk kez Türk konsepti denedim ve hoşuma gitti. 10-15 kişi olmasına rağmen verimli roller vardı, umarım sayı ilerleyen günlerde daha da yükselir.

Başarılar dilerim.

you should see me in a crown.

Emir

thekdr13

Alıntı yapılan: Cavanagh. - 07 Eylül 2019, 12:12:24
Alıntı yapılan: thekdr13 - 07 Eylül 2019, 09:47:34

Kendi sunucunun tanıtım konusuna gelen hoş olmayan yorumların yarattığı öfkeni burada kusmaya karar vermişsin sanırım. Öfkeni, bir şeyler için çabalayan insanlara yöneltmek yerine hırsa dönüştürüp sunucunu geliştirmek adına kullanabilirsin.

Dün geceki rolde ben de vardım, ilk kez Türk konsepti denedim ve hoşuma gitti. 10-15 kişi olmasına rağmen verimli roller vardı, umarım sayı ilerleyen günlerde daha da yükselir.

Başarılar dilerim.
Gayet hoş yorumlar geldi ve net sunucu tutmaz.

Gravity Roleplay - Soon
███████████████████  %2