GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF]Crank Roleplay [Season l Episode l = Yaşamın Koşulları | crank-roleplay.com

Başlatan diverse, 07 Eylül 2019, 02:54:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cybearz

Alıntı yapılan: thekdr13 - 07 Eylül 2019, 09:43:29
Başarılar Güzel olacak gibi duruyor.
teşekkür ederiz. evet başarılı olacağız.

cybearz#2564

BLackuser

Sunucu daha açılmamış, bir çok sunucu açılmadan önce harika şeyler vaat ediyor. Sezonluk sunucu gibi duruyor. Ortaya koyduğunuz somut bir şey yok.

Diğer sunuculardan farklı şunu şunu yapacağız demeyin. Gösterin

cybearz

Alıntı yapılan: BLackuser - 07 Eylül 2019, 12:46:06
Sunucu daha açılmamış, bir çok sunucu açılmadan önce harika şeyler vaat ediyor. Sezonluk sunucu gibi duruyor. Ortaya koyduğunuz somut bir şey yok.

Diğer sunuculardan farklı şunu şunu yapacağız demeyin. Gösterin
Sezonluk olması inan bana hiç umrumuzda değil. Ve sezonluk olacağını sanmıyoruz. bu hafta içinde yaptığımız sistemleri burada göstereceğiz bundan emin olabilirsin.

cybearz#2564

DracDonix

Alıntı yapılan: Hwang
Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.

Bu arada "Heves"

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

cybearz

Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Eylül 2019, 13:10:36
Alıntı yapılan: Hwang
Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.

Bu arada "Heves"
Hahaha. Teşekkürler.

cybearz#2564

diverse

İyi ve Kötü dilekleriniz için teşekkür ederim. Notumu okuyanlar neden açtığımı anlarlardı bu sunucu sezonluk olmayacak çünkü bu sezon'da açılmayacak <3

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

diverse

Alıntı yapılan: Zeta - 07 Eylül 2019, 11:16:14
"Vernice Roleplay adı altında başladığımız bu projeyi uzun soluklu bi proje olarak sürdürmeyi düşünüyoruz." yersen..

Özellikle sana cevap vermek istedim, Zenia'yı açıcaz hikaye trailer sonra puff.

Zenia yok çünkü başaramadılar, ben 10 sunucu açsamda hepsini forumu ile beraber başardım ve en azından ufak bir kitle bile olsa hakim olabildim. Sen discord'dan başka hiç bir kitleye hakim olamadın!

"Yorumun için teşekkürler."

-emekli yönetici

for example

RuLinGS

Alıntı
Her türlü iddiaya girerim ki maks. Aralık ayında kapanacak. Pardon, Aralık bile fazla. Ekim veya Kasım aylarında kapanır. Klasik sezonluk sunuculardan. VDS ve Domain'e harcayacağınız paraları daha değerli şeylere harcayın. Yeter artık! Sunucu AÇMAYIN! Vazgeçin şu sunucu açma işinden.
Son düzenlenme: 07 Eylül 2019, 17:21:13 RuLinGS

diverse

Alıntı yapılan: RuLinGS - 07 Eylül 2019, 17:17:16
Alıntı yapılan: undefined
Her türlü iddiaya girerim ki maks. Aralık ayında kapanacak. Pardon, Aralık bile fazla. Ekim veya Kasım aylarında kapanır. Klasik sezonluk sunuculardan. VDS ve Domain'e harcayacağınız paraları daha değerli şeylere harcayın. Yeter artık! Sunucu AÇMAYIN! Vazgeçin şu sunucu açma işinden.
Yorumunuz için teşekkür ederim,

.
Son düzenlenme: 07 Eylül 2019, 17:33:43 exhuh

-emekli yönetici

Can Demir

diverse

Alıntı yapılan: DARK. - 07 Eylül 2019, 17:32:04

Görüşün için teşekkür ederim.

-emekli yönetici

Krater

Sadece şunu söylüyorum, allaha küfür eden birisinin açtığı sunucuya kim gelirki?

diverse

Alıntı yapılan: AlqoliK - 07 Eylül 2019, 18:08:04
Sadece şunu söylüyorum, allaha küfür eden birisinin açtığı sunucuya kim gelirki?

xestelo ben değildim o xestelo ben değildim!

-emekli yönetici

twoground