GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF]Crank Roleplay [Season l Episode l = Yaşamın Koşulları | crank-roleplay.com

Başlatan diverse, 07 Eylül 2019, 02:54:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gerads

Unknown

Alıntı yapılan: Crountê - 21 Eylül 2019, 14:25:25
Alıntı yapılan: exhuh - 21 Eylül 2019, 14:18:37
Alıntı yapılan: Crountê - 21 Eylül 2019, 10:41:41
Alıntı yapılan: exhuh - 20 Eylül 2019, 23:59:52
Sunucumuz, açık beta'dan çıktı ve sıfırdan geliştirdiğimiz modu sunmak üzere bakıma alındı açık beta sırasında ne mi oldu?

Uber ve Şirket sistemi eklendi.
Motel sistemi @Savior tarafından tanıtıldı
+24 kişi ile rekor kırıldı.
Sunucunun rol kalitesi hard'a doğru çekildi.
Sunucuya karakter başvurusu eklendi (pasife alındı)

Yalan bir şey yok ortada kanıtlaya da bilirim, nasıl allaha sövdüğünü tutmaz. Maksimum 2-3 haftası var.

Pekala, 2 3 hafta sonra görüşmek üzere + olarak da seni şikayet ettim Rodriquez ile aynı projedesin bir çok kanıtım ve ses kaydım bulunuyor iyi günler iyi forumlar.
Benim bir roleplay projem yok real hayatımda ve sanal hayatımda istediğim kişi ile konuşup muhabbet etmeme de kimse karışamaz, her insan kendinden sorumlu ve kendi hayatını yaşar. Eğer bu platform kısıtlama yapıyorsa banlasınlar. İstediğim kişi ile konuşup konuşmamam kimseyi ilgilendirmez.

Sen bu sunucuda allaha söven birisinin olduğunu idda ediyorsan, o zaman kendi konuştuğun insanlara dikkat edebilirsin her projeye tutup sallamak yerine.

gerads

Alıntı yapılan: Unknown - 21 Eylül 2019, 19:41:25
Alıntı yapılan: Crountê - 21 Eylül 2019, 14:25:25
Alıntı yapılan: exhuh - 21 Eylül 2019, 14:18:37
Alıntı yapılan: Crountê - 21 Eylül 2019, 10:41:41
Alıntı yapılan: exhuh - 20 Eylül 2019, 23:59:52
Sunucumuz, açık beta'dan çıktı ve sıfırdan geliştirdiğimiz modu sunmak üzere bakıma alındı açık beta sırasında ne mi oldu?

Uber ve Şirket sistemi eklendi.
Motel sistemi @Savior tarafından tanıtıldı
+24 kişi ile rekor kırıldı.
Sunucunun rol kalitesi hard'a doğru çekildi.
Sunucuya karakter başvurusu eklendi (pasife alındı)

Yalan bir şey yok ortada kanıtlaya da bilirim, nasıl allaha sövdüğünü tutmaz. Maksimum 2-3 haftası var.

Pekala, 2 3 hafta sonra görüşmek üzere + olarak da seni şikayet ettim Rodriquez ile aynı projedesin bir çok kanıtım ve ses kaydım bulunuyor iyi günler iyi forumlar.
Benim bir roleplay projem yok real hayatımda ve sanal hayatımda istediğim kişi ile konuşup muhabbet etmeme de kimse karışamaz, her insan kendinden sorumlu ve kendi hayatını yaşar. Eğer bu platform kısıtlama yapıyorsa banlasınlar. İstediğim kişi ile konuşup konuşmamam kimseyi ilgilendirmez.

Sen bu sunucuda allaha söven birisinin olduğunu idda ediyorsan, o zaman kendi konuştuğun insanlara dikkat edebilirsin her projeye tutup sallamak yerine.
terk et burayı. dediğini kimse anlamıyor. xD

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: exhuh - 07 Eylül 2019, 15:34:31
Alıntı yapılan: Zeta - 07 Eylül 2019, 11:16:14
"Vernice Roleplay adı altında başladığımız bu projeyi uzun soluklu bi proje olarak sürdürmeyi düşünüyoruz." yersen..

Özellikle sana cevap vermek istedim, Zenia'yı açıcaz hikaye trailer sonra puff.

Zenia yok çünkü başaramadılar, ben 10 sunucu açsamda hepsini forumu ile beraber başardım ve en azından ufak bir kitle bile olsa hakim olabildim. Sen discord'dan başka hiç bir kitleye hakim olamadın!

"Yorumun için teşekkürler."
e canım benim, güzelim, bitanem, adamın discordunda eriştiği kitleye sen acaba sülaleni toplasan erişebilecek misin de murdar diyorsun, az tutarlı ol

No-Name

Zenia'ya laf edenler acaba Zenia'nın ellide birini yapabilmişler mi?

diverse

Alıntı yapılan: No-Name - 26 Eylül 2019, 16:54:14
Zenia'ya laf edenler acaba Zenia'nın ellide birini yapabilmişler mi?

Yaptım, yapacağım'da.. <3

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

diverse

Sunucumuz, yakın bir tarihte açılacaktır sende aramızda olmak istiyorsan discord ; TIKLA VE HEYCANA ORTAK OL <3

-emekli yönetici

diverse

Sunucumuz aktif edildi ve birlik destekleri yapılmaya başladı, adil bir şekilde rol yapmak istiyorsan sen neden yoksun?

Kişi sayısına göre destekler ve sunucuya kazandırdığınız roller ile ekstra destekler.

Discord adresine geldikten sonra @exhuh kullanıcısına Ö/M atman yeterli.

DC

Sunucu adress : 178.20.227.124:7777

-emekli yönetici

ReaptioS

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Cyrus

Ya bu PD'de ki arkadaşlar ayrı rol bilgisi olmayan kişiler geliyoruz takılıyoruz HSU aracını almış Swat giysisini giymiş bizi görünce M4 ile tarıyor mahallede duruyoruz sniper ile vurduktan sonra kovalıyor yakalayamayınca tazer atmak yerine M4 ile öldürüyor GBI alanda sıkmayın diyor bizi tarıyor anlamadım gitti. Sonra DC'de olayları anlatırken bizi DC den atması. Gülünç bir durumdu admin kadronuzda çok yanlış kişiler var.

diverse

Alıntı yapılan: Cyrus - 29 Eylül 2019, 14:58:05
Ya bu PD'de ki arkadaşlar ayrı rol bilgisi olmayan kişiler geliyoruz takılıyoruz HSU aracını almış Swat giysisini giymiş bizi görünce M4 ile tarıyor mahallede duruyoruz sniper ile vurduktan sonra kovalıyor yakalayamayınca tazer atmak yerine M4 ile öldürüyor GBI alanda sıkmayın diyor bizi tarıyor anlamadım gitti. Sonra DC'de olayları anlatırken bizi DC den atması. Gülünç bir durumdu admin kadronuzda çok yanlış kişiler var.

Böyle bir olayın olması imkansız sunucumuz sabahtan akşama kadar bakımda kaldı? ve admin ekibimizde toplam 3 kişi var. hepsi izinli pasif'de daha 1 saat önce bir arkadaşımız pasiflikten çıktı?

-emekli yönetici

Joker

Kural dışı iletiler temizlenmiştir. Konu sahibinin isteği üzerine tekrar aktif edilmiştir.

open.mp Turkey Department Manager

diverse

Tekrardan aktif, ne mutlu bize <3

**Discord Davet linki güncellendi..
**V1 Sürümüne geçiş yapıldı ve discord adresinden ne zaman açılacağı ile ilgili duyuru paylaşıldı.

-emekli yönetici

diverse

-emekli yönetici

Yigitellekw

Gerçek yüzün başka, Sıfırdan mod yazacak kapasiteye sahip değilsin. Önce otur düşün nerede hata yaptım? İnsanların güvenini kazan, sunucuyu 2 günlük bakıma alıp açmak sana yakışıyor. Az uğraş, sezonluk bir sunucu.. :) Zamanı geldiğinde göreceğiz, Tahacım.