GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yenilikler komutu [ilk kodum]

Başlatan ☨Gaviria☨, 11 Aralık 2019, 17:33:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

☨Gaviria☨

Merhabalar ilk yaptığım kod yenilikler Oyuncu /yenilikler yazınca yenilikler'i göstericek ben --------- olarak ayarladım siz -------'yi silip yazabilirsiniz iyi kullanımlar. [Yine söylüyorum ilk kodum hata fln varsa yüzüme vurarak söylemeyin teşekkürler.]
CMD:yenilikler (playerid, params [])
SendClientMessage(playerid, COLOR_BLUE, "-------------");

Unknown

Komut hatalı.

PAWN Kodu: Seç
CMD:yenilikler(playerid)
{
SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, "-----------------------");
return 1;
}
Son düzenlenme: 12 Aralık 2019, 11:20:33 Unknown

Kalashnikoff

CMD:yenilikler(playerid, params[])
{
if(IsPlayerConnected(playerid))
        return Dialog_Show(playerid, Yenilikler, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Sunucudakı Yenilikler", "-----------------------\n-----------------------\n", "Tamam");
return 1;
}

███████████████████  %71

S W E S T

Excision

Alıntı yapılan: Vincenzio RPG - 11 Aralık 2019, 18:26:49
CMD:yenilikler(playerid, params[])
{
if(IsPlayerConnected(playerid))
        return Dialog_Show(playerid, Yenilikler, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Sunucudakı Yenilikler", "-----------------------\n-----------------------\n", "Tamam");
return 1;
}
boş yere niye oyuncu oyunda mı değil mi diye kontrol ediyorsun ?

CMD:yenilikler(playerid)
{
#define COLOR_BLUE 0x0000FFFF
return 1;
}

Kalashnikoff

Alıntı

Onu kontrol etmedim, sadece oyuna girmemiş komut çalışmasın diye yaptım akıllı dostum.

███████████████████  %71

Excision

Alıntı yapılan: Vincenzio RPG - 11 Aralık 2019, 18:45:04
Alıntı

Onu kontrol etmedim, sadece oyuna girmemiş komut çalışmasın diye yaptım akıllı dostum.

ben senin dostun falan değilim ayrıca oyuncu oyuna girmeden nasıl komut kullansın ki ?

Kalashnikoff

Tanrı dostum olmanı bile göstermesin söz gelişi laf kullandım sevinme.. Modeller yüklenirken bazı komutlar açılıyor onu engelledim.

███████████████████  %71

Excision

Alıntı yapılan: Vincenzio RPG - 11 Aralık 2019, 18:54:23
Tanrı dostum olmanı bile göstermesin söz gelişi laf kullandım sevinme.. Modeller yüklenirken bazı komutlar açılıyor onu engelledim.
laflara bak djdbdjdbdjdjdjjdjdjndjbddibdfjdjdnjfndjdndbdudbdhdudbdjdjd
o engellemeyi kendi moduna göre yapacaksın burada paylaşırken değil. ayrica adam sendclientmessage kullanmak istemiş ne diye diyalog kullandin anlamadim ?

Goddeww

Acı bir durum ki, 2013'de bende böyle başlamıştım daha yolun çok başındasın yanlış dili öğreniyorsun samp ölüyor. Pawn çok kullanılan bir dil değil. CSGO'da v.b bazı oyunlarda ve uygulamalarda kullanılıyor tavsiye etmem.

Yeni başlamışsın, o yüzden bir şey demiyorum başarılar.

Radless

Alıntı yapılan: Goddew - 11 Aralık 2019, 19:24:36
Acı bir durum ki, 2013'de bende böyle başlamıştım daha yolun çok başındasın yanlış dili öğreniyorsun samp ölüyor. Pawn çok kullanılan bir dil değil. CSGO'da v.b bazı oyunlarda ve uygulamalarda kullanılıyor tavsiye etmem.

öğreniyorsun dedinde keşke bide öğrenebilse  :( (nerde parentezler nerde return değeri zaten kod düzeninden bahsetmeye gerek yok)
He bu arada @☨Gaviria☨ https://www.gtamulti.com/forum/index.php?topic=15.0

"Life's too short to hold grudges."

Specter

Azim etmekte bir başarıdır, ileride çoğu kişiyi geçersin belki, öğrenmeye devam et başarılar dostum.

Saygılarımla Specter...

Amper

Üstteki yorumlarda @Goddew 'in yazdığını gördüm ve hemen fırlayıp bir şeyler yazayım dedim. CS GO da eklenti yazmak için pawn kullanıldığını ilk defa burada okudum belki doğrudur fakat pawnı öğrenmek kötü bir seçim değil. Neden mi? cevap basit bir smallC çakması dil ve fazlasıyla basit yapısı yüzünden C dillerinin temel kodlama mantığını kolayca çözebiliyorsun. Yani arkadaşımız doğru yolda.

@Vincenzio O playerid sunucuya bağlanmış mı yoksa bağlanmamış mı bunu kontrol ediyorsun. Sunucu ile bağlantı kurmayan biri nasıl karşı sunucudan modelleri indirsin? Bu mantığı kurduğunda bile çözebilirdin aslında. Finishdowland eventi içerisinde bir değişkeni düzenleyerek bunu kontrol ettirebilirsin fakat kullanıcının bağlanıp bağlanmadığını kontrol ettirmek aşırı bağlantısız yapmak istediğin şey ile.

@Radless bu kadar aşağılamak yerine arkadaş ile iletişime geç belki üstün bilgilerin ona yol gösterir .dddd

Bir yerden başlamışsın en azından zamanla örnekler görerek kodlama mantığını anlarsın umarım.

software engineer

ayazcik

Madem öleyse neden sunucu açıyorsunuz?

Goddeww

Alıntı yapılan: Radless - 11 Aralık 2019, 19:27:09

öğreniyorsun dedinde keşke bide öğrenebilse  :( (nerde parentezler nerde return değeri zaten kod düzeninden bahsetmeye gerek yok)
He bu arada @☨Gaviria☨ https://www.gtamulti.com/forum/index.php?topic=15.0

Koda çok göz gezdirmedim ama azim etmekte, zamanla öğrenecektir.