GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - Is Back!

Başlatan com21ws21, 16 Aralık 2019, 19:27:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kemuran

Tutmaz, ve ingilizcede İ ile yazılmaz

com21ws21

Alıntı yapılan: UZAYLI - 17 Aralık 2019, 11:02:46
Saçma sapan rp serverleri

Sana göre saçma sapan bazılarına göre güzel ama fikirin için yinede teşekkür ederim.

com21ws21

Alıntı yapılan: Kemuran - 17 Aralık 2019, 17:47:58
Tutmaz, ve ingilizcede İ ile yazılmaz

Uykulu kafayla yaptığım için onu unutmuşum kusura bakmayın düzeltildi.

com21ws21

Alıntı yapılan: Goddew - 17 Aralık 2019, 15:26:18
Gerek var mıydı diye sorarsanız, yoktu. Boşa para vermişsin Bitroast yolunu bulmuştur yarasın koçuma bi hamburger ısmarlada karnımızı doyuralım. Bitroo yine ayak üstü para kazandı ya la.

Gerek vardı bana göre çünkü artık sunucu bulamaz olduk ve hani eskiden güzel roller dönüyordu dediğim gibi o yüzden açtık

watson

Teker teker yanıtlamak yerine, toplu yanıtlasan olmazmı? illa yorum sayısını arttırmak istiyorsan yapma be kardeşim ha bide tutmaz ya.

com21ws21

Alıntı yapılan: EightyEightRoleplay - 17 Aralık 2019, 15:50:50
Emircan'ın çok düşmanı var, sunucu açıldığında pek açık duracağını sanmıyorum. Keşke başka isim ile açsaydınız, başa gelen çekilir başarılar!

Emircan'ın var ama benim çok yok yönetim kadrosu yetkili kadrosu full değişmiş halde teşekkür ederim.

com21ws21

Alıntı yapılan: lacosta - 17 Aralık 2019, 17:55:41
Teker teker yanıtlamak yerine, toplu yanıtlasan olmazmı? illa yorum sayısını arttırmak istiyorsan yapma be kardeşim ha bide tutmaz ya.

Alıntı yap dediğim için siteden atılıyorum hata var galiba sistemde o yüzden böyle yapıyorum teşekkürler.

Dzudovic

Biri kötüleyince herkes kötülüyor marifet sanıyorlar başarılar diyorum şimdilik.

com21ws21

Alıntı yapılan: Dzudovic - 17 Aralık 2019, 18:04:07
Biri kötüleyince herkes kötülüyor marifet sanıyorlar başarılar diyorum şimdilik.

Teşekkür ederim.

Synex

lacosapalm

Konuya gelen yorumların cevaplarını her 10 postta bir tek bir ileti altında toplayarak cevaplayınız. Ard arda spam şeklinde cevaplamayınız. Aksi takdirde yaptırımlar uygulanabilir. Anlayışınız için teşekkürler. İyi forumlar dilerim. :polis:

- S O N

com21ws21

Alıntı yapılan: lacosapalm - 17 Aralık 2019, 19:03:20
Konuya gelen yorumların cevaplarını her 10 postta bir tek bir ileti altında toplayarak cevaplayınız. Ard arda spam şeklinde cevaplamayınız. Aksi takdirde yaptırımlar uygulanabilir. Anlayışınız için teşekkürler. İyi forumlar dilerim. :polis:

Dediğim gibi sisteminizde hata var galiba yada bende alıntı yap dediğimde iki kez olmuyor direk samp sunucularına atıyor.

Ska

Başarılar umarım güzel anıları canlandırırsınız.

lacosapalm

Alıntı yapılan: com21ws21 - 17 Aralık 2019, 19:11:10
Alıntı yapılan: lacosapalm - 17 Aralık 2019, 19:03:20

Dediğim gibi sisteminizde hata var galiba yada bende alıntı yap dediğimde iki kez olmuyor direk samp sunucularına atıyor.

İletilerin alt tarafında bulunan "Alıntı yap" seçeneğine tıklayınız.Aynı şekilde devam ederseniz yaptırım uygulanacaktır.

---- (Sistemimizde herhangi bir sorun yoktur.) ----

Son düzenlenme: 18 Aralık 2019, 04:43:18 lacosapalm Sebep: gtamultiupdate
- S O N