GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xoduzy

Lonnely

Üstteki v1.7.7 sisteminden küçük bir parça, yakında sistem sunucumuzda olacak. Sizi de aramızda görmek isteriz, hala gelmediyseniz www.rina-roleplay.com

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

xoduzy

Alıntı yapılan: Hera - 20 Kasım 2019, 17:49:12
v1.7.7 Güncelleme Geçmişi

1. MDC Arşivi

Polis Departmanı üyeleri artık tutuklama ve eğitim raporlarını oyun içerisinde bulunan /mdc komutunu kullanarak girebilecekler. Her tutuklama yaptığınızda veya her Police Officer I ile devriyeye çıktığınızda ALT TAB atıp foruma girmenize gerek kalmayacak. Yeni eğitim raporu sisteminde kişinin öğrencinin aldığı değerlendirmelere göre sistem otomatik olarak 100 üzerinden bir puan belirleyecek ve belirlenen bu puana göre rütbe alabilecekler. Tüm PD üyelerine artık rozet numarası otomatik olarak atanacak ve NC atmaları durumunda rozet numaraları değişecek. (Eski isminize dönerseniz tekrar eski rozet numaranız korunuyor.)

2. Araç Sigortası

San Andreas eyaletinde araç sigortası zorunlu kılınmıştır, sistemin yapılış amacı polislerin çevirme rollerine destek olmak ve araç değerlerini artırmaktır. Araç sigortası bir kereliğine mahsustur ve belediye binasındaki halkla ilişkiler görevlisinden yapılmaktadır. Araç sigortası ücreti aracın fiyatının yüzde %3'ü + 1000$'dir. Araçlarını sigortalattırmayan kişiler polis çevirmelerinde daha ağır plaka cezaları yiyeceklerdir.

3. Tarifeler

Tarifeler artık 1 haftalık değil bir aylık olarak alınacaktır ve tarife fiyatları bu oranla artırılıp tarife çeşitleri artırılmıştır.

4. Çoklu Mobilya Yetkilendirmesi

Mobilya yetkilendirmeleri sınırı 1 kişiden 5 kişiye çıkartıldı, evlerinizde artık birden fazla kişiye mobilya yetkilendirmesi verip grup olarak dizayn yapabileceksiniz.

5. Diğer Değişiklikler

• İlan panoları aktif edildi ve kira süresi 1 günden 1 haftaya çıkartıldı. Hatalı kullanımlar için oyun görevlilerine gerekli komutlar eklendi.
• TOG menüsünde birleşik olan seçenekler ayırıldı.
• Telefon sistemindeki hatalar düzeltildi.

xoduzy

Sunucu açılmıştır, 24.11.2019 tarihine kadar kara cuma ooc market indirimi ve 2X payday aktiftir.

santiagocss

Alıntı yapılan: Hera - 02 Kasım 2019, 20:26:26
Alıntı yapılan: Unknown - 02 Kasım 2019, 19:18:56
Sadece merakımdan soruyorum, bu görsel gerçek mi?

RAKSAMP ile atılmış botlar, SS 2017'ye ait. IP limitlemesi yokken muhtemelen.

:ERWQRQERQEQREWW

Kemuran

AnarchistVI

Önceki karakter banımı hilem olmadan yemiştim, probationsuz açtırdım. Şuan ki ban cban açtırmaya üşeniyorum, gecenin 3ünde pm mi okunur yaw.
Rina'ya o kadar laf atsak da bırakıyoruz desek de hep geri dönüyoruz. Çünkü serverin sistemleri çok güzel ama, yönetime ve oyunculara el atmak lazım.

Salamanca4Life

xoduzy

Alıntı yapılan: bozy - 02 Aralık 2019, 17:52:30
Yeni animasyonlar eklendi.
  • /camera
  • /lay
  • /crossarms
  • /heil
  • /arm
  • /sit
  • /catch

xoduzy

DracDonix

Sunucu kitlesine önem veren ve özgün sistemleri ile halen Lider konumunda adam akıllı oynuyamasamda överek bahsediyorum :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Hera

kaynak: https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=83658.0

Alıntı

2017 ve 2018 yıllarını Rina Roleplay plaformu altında uğurlamıştık, 2019 yılınıda sunucumuzdaki etkinlikler ve eğlenceler ile uğurlayıp 2020'ye hoşgeldin diyeceğiz. 2019'u 2020'ye bağlayan gece gerçekleşecek olan aşağıda ki etkinliklere sizleri de bekleriz. Daha önceden yeniyıl etkinliklerimize katılan oyuncularımız bilir ki bu etkinlikler unutulmaz bir şekilde geçiyor. Teamspeak 3 üzerindeki sıcak ortama yeniyıla ısınarak giriyoruz. Etkinlik programını Teamspeak 3 sunucumuz üzerinden yöneteceğiz, 31.12.2019 20:00'dan itibaren gece 00:30'a kadar etkinliğimiz sürecek.

Programımızın kısa olmadığını biliyoruz ancak katıldığınızda bu saatin çok çabuk geçtiğini hissedeceksiniz. Programımızdan bahsedelim;

• 20:00 - 22:00 arası Ses & Müzik Yarışması (O Ses Rina)
• 22:00 - 22:10 arası 2019 Kralı Seçimi (O Ses Rina kazanına verilmesi yüksek ihtimal)
• 22:10 - 22:30 arası /kupon dağıtımı
• 22:30 - 22:40 arası Discord çekilişi haricinde katılımcılarla çekiliş
• 22:40 - 22:55 arası Panoramik Fotoğraflar (bildiğimiz fotoğraf işte, profesyonelmiş gibi görünmek için Panoramik diyoruz)
• 22:55 - 23:15 arası etkinlik molası
• 23:15 - 23:30 "2019'a bir söz bırak" temasında sizin sözlerinizin okunması
• 23:30 - 00:00 arası sunucu yönetiminin konuşma merasimi, kuşaklı muşaklı
• 00:00 - 00:30 2020  Yeniyıl Katılımcısı başarısı dağıtımı (bu saatler arasında oyunda olursanız bu başarıyı otomatik olarak elde edeceksiniz)

Etkinlik oyunda nerede yapılacak diyorsanız şu an için etkinlik alanı hakkında bilgi veremem ancak eski yeniyıl haritalarımızı kullanmak yerine özel bir harita tasarlamak istedik, yeniyıl gününe kadar bu haritayı yetiştirmiş olacağız.

Etkinlik katılımcılarından isteklerimiz nelerdir?

• Oyun içerisinde yeniyıl şapkası ve yeniyıla uyumlu kıyafetler önemli, oyun içerisinde kıyafetleriniz kırmızı renk olmasada yelek gibi objelerle yeniyıla uygun bir konsept ile etkinliğe katılmak görsel şöleni artıracaktır.

• Teamspeak veya oyun üzerinden katılımcılar arasında tartışma yaşanması sırasında katılımcılara yaptırım uygulamak ve geceden mahrum etmek istemiyoruz ancak bu konuda herkesin belirli bir olgunluğa sahip olduğunu ve bu konuyu suistimal etmeyeceklerini düşünüyoruz.

• Yiyecek, içecek, dizayn katılımcının ortamı çok önemli. Yeniyıl şapkası, tüm odanızı aydınlatacak LED ve parti düdükleri. Bunlar kırismıs etkinliğinin en önemli detayları. Olmasa da olur, bu madde işin şakası.  :P

• O ses rina katılımcılarının tüm orkestra olarak hazır olması, gitar ve sazlarınızı hazırlayın. Klarnet ve melodika da kabulümüzdür.

Konu yorumlara açıktır, bu geceyi kaçırmayın!

Tektabanca

@Hera foruma giriş yapamıyorum, benden kaynaklı bir problem mi yoksa sizden mi ?
aldığım hata
PAWN Kodu: Seç
Can't connect to MySQL server on '54.36.126.214' (110 "Connection timed out")

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

Hera

Alıntı yapılan: Tektabanca - 24 Aralık 2019, 20:40:41
@Hera foruma giriş yapamıyorum, benden kaynaklı bir problem mi yoksa sizden mi ?
aldığım hata

Sizden kaynaklı bir hata değildir, geçici bir problemdir yakın zamanda giderilecektir.

S W E S T

Alıntı yapılan: Hera - 24 Aralık 2019, 21:58:01
Alıntı yapılan: Tektabanca - 24 Aralık 2019, 20:40:41
aldığım hata

Sizden kaynaklı bir hata değildir, geçici bir problemdir yakın zamanda giderilecektir.

Forum ile mysql bağlantısın'da bir sıkıntı var en kısa süre'de giderilmesi umuduyla.

Arcadia