GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - www.noveltyroleplay.com

Başlatan WizcârL, 25 Aralık 2019, 17:38:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodriquez

Alıntı yapılan: _TrusteD_ - 25 Aralık 2019, 20:56:28
Aaa, bu adamlar şey değil mi ya Muteo'dan mod dilenip sonradan United Roleplay diye sunucu açıp Red County RP'nin logosunu (ç)alan arkadaşlar sonradan bunu üyelerine söylediğimde beni banlayanlar...

Hmm mod dilenmişiz güzel, kanıtlar varsa sunubilirsin işimiz gücümüz yok mod dileniceğiz değilmi ? ücretiyle geliştirici tutup veya mod satın almak varken. Bahsettiğiniz şahıs kim bilmiyorum ama bilmediğimiz,tanımadığımız şahıstan mod dilenmişiz bizim haberimiz yokmuş vay be :D.
Son düzenlenme: 26 Aralık 2019, 01:23:29 Rodriquez

Desky

Rodriquez

24.12.2019 Novelty Projesi Tarafımca Satın alındı ve Ödemesi Yapıldı / 25.12.2019 SA-MP & Fivem Tanıtım Konusu Aktif Edildi hiç bir proje ve konularla ile bağlantımız yoktur, tek bağlantılı olduğumuz proje ve konu novelty'dir. GTAMulti.COM dışında hiç bir platformda konumuz ve bağlantımız yoktur, sunucu açılış tarihi yılbaşından önce belirtilecektir beklemede kalın.

Son düzenlenme: 26 Aralık 2019, 04:16:45 Rodriquez

CerrahBey

Olur bu iş. Tüm ekibe başarılar arkadaşlar, Allah bu yolda yar ve yardımcınız olsun.

Alıntı yapılan: undefined
Foruma bağlanamıyorum da yardımcı olursanız daha memnun olurum.

Rodriquez

Alıntı yapılan: CerrahBey - 26 Aralık 2019, 17:25:38
Olur bu iş. Tüm ekibe başarılar arkadaşlar, Allah bu yolda yar ve yardımcınız olsun.

Teşekkürler.

santiagocss

Vesa

https://noveltygaming.com/ Deneyin

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Bitroast

Güven verdiler diyebilirim, kalıcı olması ümidiyle.

WizcârL

Alıntı yapılan: Bitroast - 26 Aralık 2019, 19:05:36
Güven verdiler diyebilirim, kalıcı olması ümidiyle.
Yorumunuz için teşekkürler, kalıcı olmak için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çabalıyoruz.

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Rodriquez

Alıntı yapılan: Vestro - 26 Aralık 2019, 18:08:23

https://noveltygaming.com/ Deneyin

www.noveltygaming.com - www.noveltyroleplay.com

Pablo

Bunların ikisi rp açıyorsa fazla dayanmaz bide rp serveri sahipleri yandı ddos atarlar şimdi.

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Rodriquez

Alıntı yapılan: ByGold - 26 Aralık 2019, 21:13:20
Bunların ikisi rp açıyorsa fazla dayanmaz bide rp serveri sahipleri yandı ddos atarlar şimdi.

İlk olarak değerli mümin kardeşim yorumun için teşekkürler, sunucu ömür boyu açık kalacak ve fivemdede sunucu açıyoruz, dayanmaz konusuna gelirsek dayanır dayanır gönlün rahat olsun :), ddos konusuna gelirsek boş ve işsiz insan değiliz kardeşim rekabet olabilir fakat biz buna tatlı rekabet diyelim herşeyi ddos'a bağlamayalım işsiz gibi seninde abi dediğin günler oldu bunu unutma ve konuya yansıtmazsan çok iyi olur.

Pablo

Alıntı yapılan: Rodriquez - 26 Aralık 2019, 21:30:38
Alıntı yapılan: ByGold - 26 Aralık 2019, 21:13:20

İlk olarak değerli mümin kardeşim yorumun için teşekkürler, sunucu ömür boyu açık kalacak ve fivemdede sunucu açıyoruz, dayanmaz konusuna gelirsek dayanır dayanır gönlün rahat olsun :), ddos konusuna gelirsek boş ve işsiz insan değiliz kardeşim rekabet olabilir fakat biz buna tatlı rekabet diyelim herşeyi ddos'a bağlamayalım işsiz gibi seninde abi dediğin günler oldu bunu unutma ve konuya yansıtmazsan çok iyi olur.
tamam tamam hep sen haklısın :elsalla:

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020