GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anka

Alıntı yapılan: KuraPie - 31 Ekim 2017, 11:12:49

Roleplay kelimesinin R'si yok sunucuda..
Adam'a merhaba diyorum şahıs pmden bana dönüş yaparak "Role girmek istemiyorum." şeklinde dönüş yapıyor, ve bu şahıs admin..  :@

Sırf sizin bu tür yazdığınız yazı için loglara girdim pm loglarına girdim ve tüm all server log'larına girdim hiç birindede böyle bir cümle kuran ne admin ne de oyuncu logu yoktu. İftira atmayın boş yere...

Aytuğ

Anka

31.10.2017 - Tanıtım konusu güncellendi.

Anka

Alıntı yapılan: KuraPie - 31 Ekim 2017, 18:55:09

Alıntı yapılan: Anka - 31 Ekim 2017, 17:47:04

Adam'a merhaba diyorum şahıs pmden bana dönüş yaparak "Role girmek istemiyorum." şeklinde dönüş yapıyor, ve bu şahıs admin..  :@

Sırf sizin bu tür yazdığınız yazı için loglara girdim pm loglarına girdim ve tüm all server log'larına girdim hiç birindede böyle bir cümle kuran ne admin ne de oyuncu logu yoktu. İftira atmayın boş yere...
3 Gün önceydi sanırsam, vip di hatta kişi, Dolaptan silah çekti maverick'e binip gitti turuncu maverick
Ismide, Jack Carter

KASTTETİĞİNİZ PM :)
15/10/2017 11:01:05] [cmd] [Jack Carter]: /pm 13 hocam yok ya o role girmek istemiyorum
FAKATTTT
[15/10/2017 11:00:49] [cmd] [Jack Carter]: /pm 13  rol dell

BUDA ÖNCESİ ROL'E DELL ÇEKİLMİŞ KİŞİDE ROLE GİRMEK İSTEMEDİĞİNİ DİLE GETİRMİŞ VE KİŞİ ADMİN DEĞİLDİR iftira atarken biraz düşünürseniz sevineceğim saygılar. Bu konunun buradan uzatılmasını istemiyorum. Yalnız birde tarihlere bakmanızı isterim 3 gün önce değil 16 gün önce ve hani adam role girmek istemiyorum değil o role girmek istemediğini belirtiyor...
Son düzenlenme: 31 Ekim 2017, 20:58:16 Anka

WantedAlone

Alıntı yapılan: Anka - 31 Ekim 2017, 20:28:03

Alıntı yapılan: KuraPie - 31 Ekim 2017, 18:55:09

Alıntı yapılan: Anka - 31 Ekim 2017, 17:47:04

3 Gün önceydi sanırsam, vip di hatta kişi, Dolaptan silah çekti maverick'e binip gitti turuncu maverick
Ismide, Jack Carter

KASTTETİĞİNİZ PM :)
15/10/2017 11:01:05] [cmd] [Jack Carter]: /pm 13 hocam yok ya o role girmek istemiyorum
FAKATTTT
[15/10/2017 11:00:49] [cmd] [Jack Carter]: /pm 13  rol dell

BUDA ÖNCESİ ROL'E DELL ÇEKİLMİŞ KİŞİDE ROLE GİRMEK İSTEMEDİĞİNİ DİLE GETİRMİŞ VE KİŞİ ADMİN DEĞİLDİR iftira atarken biraz düşünürseniz sevineceğim saygılar. Bu konunun buradan uzatılmasını istemiyorum. Yalnız birde tarihlere bakmanızı isterim 3 gün önce değil 16 gün önce...

İbretlik tespit, bu arada konu göze hoş geliyor. Ellerinize sağlık Vatan Gaming ekibi.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

WantedAlone

Alıntı yapılan: KuraPie - 01 Kasım 2017, 00:53:30

:@ low rp bile değil medium diyorsunuz 2 tane bot atmışsınız neymiş client testiymisde falanda filanda..

Kimse kimseye ne yaptığını anlatmak zorunda değil. Açıklamışlar zaten client botu vardır diye. Gizli gizli bot atmaktan, oyuncuları kandırmaktan iyidir. Bu arada ne işleve yaradığını bilmeden konuşmak seni küçültür, zaten daha ne kadar küçüleceksin merak ediyorum.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Anka

2 Kasım 2017 - Yapılan önemli değişiklikler

•Sunucu politikaları düzenlendi, yeni politikalar eklendi.
•Tanıtım konusu genişletildi, düzeltildi.
•v3.4 güncellemesi yapıldı!

JudaX

WantedAlone

Alıntı yapılan: Anka - 02 Kasım 2017, 15:15:59

2 Kasım 2017 - Yapılan önemli değişiklikler

•Sunucu politikaları düzenlendi, yeni politikalar eklendi.
•Tanıtım konusu genişletildi, düzeltildi.
•v3.4 güncellemesi yapıldı!

Gerekliydi, başarılar tekrardan!

Anka

Merhabalar Pawno-TÜRK!

Sunucumuza gelen oyuncularımıza teşekkür niyetinde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, yapacağız da!
Sunucumuzda oynayan kişilere çekiliş yapmaya karar verdik, katılmak isterseniz aşağıdaki forum konumuzdan bilgi sahibi olabilirsiniz!

Unutma 07 Kasım 2017'da sona erecek, acele et!

Bilgi için tıklayınız!

Xlor7

Hello I am Level 8 Admin  I am 14 years old.
Hi I am Level 6 Admin , I am 14 Years old.
Son düzenlenme: 04 Kasım 2017, 21:54:28 Xlor7

Xlor7

First

Alıntı yapılan: Xlor7 - 04 Kasım 2017, 21:55:51

Roleplaymı? Ben Freeroam sanmıştımda.

Yok kardeş Minecraft Server adminleri 13-14 yaşında çoluk çocuk yani.