GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anka

Alıntı yapılan: Xlor7 - 04 Kasım 2017, 21:52:43

Hello I am Level 8 Admin  I am 14 years old.
Hi I am Level 6 Admin , I am 14 Years old.

Alıntı yapılan: Xlor7 - 04 Kasım 2017, 21:55:51

Roleplaymı? Ben Freeroam sanmıştımda.
Alıntı yapılan: First - 04 Kasım 2017, 22:12:25

Yok kardeş Minecraft Server adminleri 13-14 yaşında çoluk çocuk yani.

Gerçekten güldürdün, konu başlığından anlayabilirsin. Yaşı bu kadar dert ettiğine göre büyük problemlerin olması mümkün. Yorumunuz için teşekkür ederim.

First

Alıntı yapılan: Anka - 05 Kasım 2017, 12:24:03

Alıntı yapılan: Xlor7 - 04 Kasım 2017, 21:52:43

Hello I am Level 8 Admin  I am 14 years old.
Hi I am Level 6 Admin , I am 14 Years old.

Alıntı yapılan: First - 04 Kasım 2017, 22:12:25

Yok kardeş Minecraft Server adminleri 13-14 yaşında çoluk çocuk yani.

Gerçekten güldürdün, konu başlığından anlayabilirsin. Yaşı bu kadar dert ettiğine göre büyük problemlerin olması mümkün. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Çoluk çocukla iş yapıyorsunuz benden öneri bu platformda yükselmek için çoluk çocukla iş yapılmaz ben teşekkür ederim.

First

Çok paragöz bir yüksek yönetim var terfi için para bulamayıp steam hesabını veren var yani veya uyarı yememek için devamlı para veren adminlerde var terfi işi emekle yapılır parayla pulla yapılmaz Örn; Yasin ilk defa A4 olarak gördüm 1 hafta sonra A7 olmuş artık nasıl bir emekse bu , developerinize gelelim developeriniz olmasa sunucu birşeye benzemez sunucunun 10-20 birşey çekiyorsa oda onun sayesindedir elinizdeki emek verenlerin kıymetini bilin sunucunuza birdaha adım atmayı düşünmüyorum taki revizyon gelene kadar...

First

Birde sunucudaki yapılan rollerlerle ilgili konuşacağım sunucudaki Most Wanted teslimatına LSPD'den çok GOV geliyor ve dur darbe rolüne gelelim 1 tank , 1 hydra , 1 Hunter ile millete sıkarak rol yapıldığı sanıldı ve bu araçları indirdiklerine göre sanırım bunları yapan adminler yani diyecek birşey bulamıyorum rol bilmeyen adminler , komut bilmeyen adminler bir admin /c kanalından helpere komut soruyordu bunu yapanda bir A5 bir başka konuya gelelim server 14 kişiyken sunucuda aktif LSFMD , LSTV yok ama nedense Hitman aktif rol yaparken birden sniper mermisiyle öldürüldüm ve sebebini sordum bana söylenen cümle "Kontrakt vardı dm değil" Yani yapılan rolemi yorum yapayım LSFMDnin LSTV'nin olmadığı yerde Hitman'ın aktif olmasınamı yorum yapayım bilemedim.

First

Birde sunucudaki "Legal" rol kavramına gelelim;
Biri Legal rolmü dedi? saçmalama silahımı alıp geleyim...
Taksiciler adam kaçırıp keleş çeker.
LSFMD adam kaçırır.
Modifiyeciler çatışır.
LSPD hepsi KOR yapar.

First

Gelelim sunucudaki tek iyi kavram olan şeye "İl-Legal Rol"
İl-Legal severler kesinlikle burda oynayabilirler.
2 Oynama saatinizi doldurup materyel kasıp bir silah yapıp dilediniz gibi catışma.vb yapabilirsiniz.
Bu sunucuda silah bulmak para toplamaktan daha kolay.
Şimdiden kolay gelsin.

WantedAlone

Alıntı yapılan: First - 05 Kasım 2017, 21:47:32

LSFMD adam kaçırır.
Modifiyeciler çatışır.
LSPD hepsi KOR yapar.

Alıntı yapılan: First - 05 Kasım 2017, 21:53:30

2 Oynama saatinizi doldurup materyel kasıp bir silah yapıp dilediniz gibi catışma.vb yapabilirsiniz.
Şimdiden kolay gelsin.
Alıntı yapılan: First - 05 Kasım 2017, 21:41:10

Birde sunucudaki yapılan rollerlerle ilgili konuşacağım sunucudaki Most Wanted teslimatına LSPD'den çok GOV geliyor ve dur darbe rolüne gelelim 1 tank , 1 hydra , 1 Hunter ile millete sıkarak rol yapıldığı sanıldı ve bu araçları indirdiklerine göre sanırım bunları yapan adminler yani diyecek birşey bulamıyorum rol bilmeyen adminler , komut bilmeyen adminler bir admin /c kanalından helpere komut soruyordu bunu yapanda bir A5 bir başka konuya gelelim server 14 kişiyken sunucuda aktif LSFMD , LSTV yok ama nedense Hitman aktif rol yaparken birden sniper mermisiyle öldürüldüm ve sebebini sordum bana söylenen cümle "Kontrakt vardı dm değil" Yani yapılan rolemi yorum yapayım LSFMDnin LSTV'nin olmadığı yerde Hitman'ın aktif olmasınamı yorum yapayım bilemedim.

Gerçekten güzel tespit, kuyruğuna fazla mı bastılar da böyle vıyaklamaya başladın? Daha 1 hafta önce abi ben burada oynamak istiyorum, nolur alın demesini biliyordun :) Bazıları iki yüzlüdür bazıları da yüzsüzdür, seni hangi kategoriye koysak bilemedim, aşırı tartışma konusu olur. Neyse konuya hala yorum atıyorsun, bilmeden sunucunun tanıtımını öne çıkartıyorsun. Bu arada multi accounttan yönetime şikayet edileceksin. Yeni hesap açmakla gizlenmek olmuyor ;) Dikkat et Federaller peşinde!

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Anka

Alıntı yapılan: First - 05 Kasım 2017, 21:47:32

LSFMD adam kaçırır.
Modifiyeciler çatışır.
LSPD hepsi KOR yapar.

Alıntı yapılan: First - 05 Kasım 2017, 21:53:30

Şimdiden kolay gelsin.
Alıntı yapılan: First - 05 Kasım 2017, 21:41:10

Yorumunuz için Teşekkür ederiz. Hatalarımızın farkına varmamızı sağladınız, en kısa sürede düzeltilecektir. Verilen rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. DİPNOT: Dediklerinizi biz sunucuda göremedik.
Son düzenlenme: 06 Kasım 2017, 01:03:49 Anka

WesleyBlack

Gerçekten istenildiği zaman kaliteli roller yapılabilen bir sunucu başarılar dilerim daha ileriye hep beraber.

WesleyBlack

Sırf yukardaki yorumu yapmak için yıllar sonra üye oldum :D

Anka

Alıntı yapılan: WesleyBlack - 06 Kasım 2017, 00:43:22

Sırf yukardaki yorumu yapmak için yıllar sonra üye oldum :D
Alıntı yapılan: WesleyBlack - 06 Kasım 2017, 00:24:42

Gerçekten istenildiği zaman kaliteli roller yapılabilen bir sunucu başarılar dilerim daha ileriye hep beraber.

Yorumunuz için teşekkür ederiz, gerçekten bizi çok sevindirdi, siz değerli oyuncularımız için daha da fazlası için çabalıyoruz. Allah'ın izniyle sizin yardımınızla oynanabilir bir sunucu haline geleceğiz.

Lé Spîke

Başarılar. Yorumlar kafamı karıştırdı girip vakit harcamakta kararsızım. Yine de başarılar.

Anka

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 06 Kasım 2017, 01:58:45

Başarılar. Yorumlar kafamı karıştırdı girip vakit harcamakta kararsızım. Yine de başarılar.

Sizi aramızda görmekten şeref duyarız, Yorumunuz için teşekkürler.

Anka

Alıntı yapılan: Aytuğ - 06 Kasım 2017, 16:10:52

Her ne kadarda Vatan Gaming ailesine kısa süre ara versemde hiç bir zaman gelişmeyeceğinden şüphem olmadı yeni dostlar yeni arkadaşlar kazandım bu sunucuda oynadığımdan ve vakit geçirdiğimden pişman değilim yönetim ekibi ve Helper ekibi hepsi iyi güzel insanlar Yusuf kardeşimle bu sene içerisinde tanıştım çok iyi bir insan. Ne sistem ne öneri göstersek gecikmeden yapan bir developer Mehmetcan var ve samimi bir yönetim var saygılarımla sevgilerimle teşekkürler Vatan Gaming ailesi...

Seni tanımakta anlattıkların kadar güzeldi, dediğin gibi kısa süre olacak değil mi? Biz bir kardeş daha kaybetmeyi kaldıramayız. Her zaman yerin var, ne zaman istersen gel. Gelmek eylemi sadece ekipte bulunmak değil, zaten halen ekiptesin. Yorumun için teşekkür ederim.

taliskaan

Bütün BOŞ yorumları okudum ve YUSUF abimizinde saygısızlık içermeyen (helal valla ben olsam dayanamazdim) ben kendimden örnek vereyim beyler kötü yorumlar yapan oyunda Troll veya başka bir şey yapıp kesin jail veya admin insiyatifinde ban yemiş ki burda kötü yorum yapıyor yalancı değilim ben roleplay sunucusnda 1 DKK bile geçirmeden yorumları okuyup yorum yaziyorum. Süper roller döndüğüne eminim bende sizin roleplay serverinize gelmek isterim ha ayrıca yok demişsiniz hard değil low ulan zaten açıklamada fazla kasmiyacaksiniz medium roleplay. Neyse Jose Rodriguez ile yanınızda olmak isterim  :) :) İYİ ROLLERRRRRRRR

DN: Yazım yanlışları için özür dilerim androidden yaziyorum

imza elle atılır