GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA IV Benzeri Silah Dükkanı [BENZERSİZ] V1

Başlatan Luciferr, 10 Mart 2020, 14:22:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Luciferr

Bu benim ilk Filterscript Çalışmam. umarım beğenirsiniz.
Başlığın dediği gibi, GTA IV'ün silah dükkanını taklit etmek için yaratılmış bir silah dükkanı.
Her zamanki gibi diyalog tabanlı bir silah dükkanı değil, bu yüzden benzersiz.
Dükkanın 20 silahı var, bu yüzden dükkanın içine bir silah satın almak istiyorsanız, satın almak istediğiniz silahın
yanına gidin ve silahla ilgili talimatlar ve bilgiler içeren bir metin çekimi görünecektir.
Bir silah satın almak için Enter / F düğmesine basmanız yeterlidir, eğer silah değişimi için yeterli paranız varsa onu alacaksınız, aksi takdirde ekranınızda bir reddetme mesajı görünecektir ve çok beğenilirse 2. Versiyonu çıkartılacaktır.  :gtaiv:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu FilterScripti Çalıştırmak İçin 3 Adet İnclude Dosyası Gereklidir Onlar İse ;
Streamer Plugin
zcmd
a_samp

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Görsel/Video

İndirme Linki;

Son düzenlenme: 10 Mart 2020, 19:07:24 Luciferr Sebep: Düzeltme

Selim_Ayan

Guzel olmus kardesim basarilar. Ama daha fazla silah olsa iyi olur.

thekdr13

Tıpkısının Aynısı Güzel Ve Yararlı Bir Paylaşım Eğerki V2 Çıkartacaksan Yerini Değiştir Tek Sıkınıtsı Yer Olmuş Onun Dışında Herşey Güzel. #REZ

Gravity Roleplay - Soon
███████████████████  %2

Luciferr

Alıntı yapılan: Selim_Ayan - 10 Mart 2020, 14:35:55
Guzel olmus kardesim basarilar. Ama daha fazla silah olsa iyi olur.
Eğerki Beğenilirse V2'de Eklemeyi Düşünüyorum Güzel Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.

Luciferr

Alıntı yapılan: thekdr13 - 10 Mart 2020, 14:36:44
Tıpkısının Aynısı Güzel Ve Yararlı Bir Paylaşım Eğerki V2 Çıkartacaksan Yerini Değiştir Tek Sıkınıtsı Yer Olmuş Onun Dışında Herşey Güzel. #REZ
Oooo Kral Teşekkür Ederim Senin Yorum Attığını Görmek Güzel Birşey V2'de Yerini ve iç mekanı değiştirebilirim.

TRSihirbaz

Harika olmuş, ellerine sağlık.

Hala vazgeçilmez olduğunu sananlar varsa, uyurken üstlerini örtsünler çünkü bazı rüyalar uzun sürer.

Radless

Biraz incelemek istedim ama şu döngünün sebebi ne merak ettim?

"Life's too short to hold grudges."

Goddeww

Geliştirmelisin, zor algılıyor textdrawlar ona dikkat et biraz daha geliştirmeye çalış şu an iş görmez anında textdrawı tetikletmeye çalış olmadı bi yere 2-3 tane birden ekle anlatabilmişimdir umarım, başarılar.

Luciferr

Luciferr

Alıntı yapılan: Radless - 10 Mart 2020, 18:03:55
Biraz incelemek istedim ama şu döngünün sebebi ne merak ettim?

Uyarı için sağol düzeltip güncelleyeceğim yorumun için teşekkür ederim orada onu yapmasam oyun gereksiz buga giriyordu düzelltim şimdi benim oyunumda sorun varmış.
Son düzenlenme: 10 Mart 2020, 19:16:43 Luciferr

Luciferr

Alıntı yapılan: Goddew - 10 Mart 2020, 18:06:40
Geliştirmelisin, zor algılıyor textdrawlar ona dikkat et biraz daha geliştirmeye çalış şu an iş görmez anında textdrawı tetikletmeye çalış olmadı bi yere 2-3 tane birden ekle anlatabilmişimdir umarım, başarılar.
Dediğini anladım V2'de düzeltip dahada geliştirmeye çalışırım yorumunuz için teşekkür ederim.

Luciferr

LİNK GÜNCELLENMİŞTİR. @Radless'in uyarısı sayesinde Scriptteki gereksiz kod kullanımı kaldırılmıştır.

Lauros

Dostum ellerine sağlık çok güzel olmuş umarım zamanla kendini daha fazla geliştirirsin.

Luciferr

Alıntı yapılan: Lauros - 10 Mart 2020, 19:13:46
Dostum ellerine sağlık çok güzel olmuş umarım zamanla kendini daha fazla geliştirirsin.
Yorumlarınız Değerli Teşekkür Ederim Dediğim Gibi V2'de Geliştirmeye Çalışırım.

Specter

Saygılarımla Specter...