GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay - Bir Oyundan Daha Fazlası.. | #NovaSocial #NovaRP

Başlatan Rhea, 21 Kasım 2019, 00:50:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rhea

TheMertcaN

Dediğimiz gibi, Bir oyundan daha fazlası.

-MertcaN - Helper II

Gang shit no lame shit

ClasTera

XziiTriOzz

yeni piyasanın eski çocukları

Bliss

Rhea

PeakyFuckingBlinders

Alıntı yapılan: RLX - Eren - 15 Mart 2020, 11:50:52
Alıntı yapılan: deltaroleplay - 15 Mart 2020, 03:48:29
Başarılar
Alıntı yapılan: HuSu - 15 Mart 2020, 07:11:01
Başarılar
Alıntı yapılan: Garbius - 15 Mart 2020, 03:41:18
Eren sunucun çok iyi. Umarım böyle devam edersin...

Hepinize çok teşekkür ederim(z).

Alıntı yapılan: PeakyFuckingBlinders - 15 Mart 2020, 10:40:33
Sunucuya girip deneme şansı buldum evet sunucu güzel fakat birkaç sorunla karşılaştım ve bunların düzeltilmesi görüşündeyim.

1-) Oyunda çoğu şey 2 seviye olunca yapılıyor (Telefon satın alma, Pm gönderme vs.) bu oyuncu kaybında sebep olabilir.

2-) Bazı GPS Yerleri yok ama ismi var. (İddia bayiinin konumu yok)

3-) Bazı mesleklere herhangi bir şekilde girebilmek imkansız. ( Temizlik, tamirci ve uy****rucu kaçakcılığı)

4-) Oyunda arabaya binince ehliyet alınmasını söylemekte fakat GPS'de Ehliyet alma noktası gibi birşey bulamadım.

5-) İdlewood'da yapılan demir çitler vs. çok fazla ve gereksiz evet bazı oyuncular deli gibi araba sürüyor ama bunlar gereksiz şeyler.

6-) Rol bakımından daha fazla skin (Karakter kıyafetleri) getirilmeli.

7-) Taşımacılık mesleğinde ki yükü bırakma yolunda ki gişeler için güzel bir yapı yapılmalı oyuncular kolaylıkla o gişeden para vermeden geçebilir.

8-) /yardim komudu için güzel bir ekran olması güzel olur chat'ta gözükmesi kötü duruyor.

9-) GYM'de puan kasılınca neler olucağı belli olmuyor ve puan kasma olayı yeni oyuncular için anlamsız olabilir.

Dip Not: Bunların hepsini sunucunun yeni açılmasını göze alarak yazdım saydıklarım düzeltilir ise popüler RPG sunucuları ile yarışabilecek düzeyde bir sunucu.

Merhabalar,

1-) Oyunda seviye 2 olmadan genel olarak hiçbir şey yapamamalarının nedeni oyuna yeni başlayan insanların pm aracılığıyla reklam yapması ve küfür etmesidir. Telefon satın alma konusunda da telefon satın alıp mesaj atarak trolleyebiliyorlar. Bu sebepten dolayı seviye 2 olmayı 4 saat olarak sınırladık 2x payday aktif tutarak bu oranı düşürüp daha rahat hale getirebiliyoruz.

2-) /harita komutunu kullanabilirsin. (/destek komutundan sorabilirsiniz.)

3-) Bazı mesleklere herhangi bir şekilde girebilmek imkansız. / Tam ne kast ettiğinizi anlamadım. Eğer meslek girme noktasını diyorsanız 10-15 dakika bir olaydan dolayı silmiştik tekrar eklendi.

4-) /harita komutunu kullanabilirsin. (/destek komutundan sorabilirsiniz.)

5-) Bunun farkındayım son güncellemede mapler tamamen düzenlenecek.

6-) Bana göre yeterli fakat ne tarzda eklenmeli onu söylerseniz daha detaylı cevap verebilirim.

7-) Gişe mapi yapılabilir tavsiye için teşekkürler fakat gişeden para vermeden geçebilir olayı bana kalırsa saçma bunu yapamam.

8-) /yardim komutunu dinamik yani önüne ekran gelerek ayarlarsam bu sefer tekrar tekrar /yardim komutunu kullanmak zorunda kalacaklar, eğer chatte gözükürse chat'i açıp yukarı çıkıp tekrar tekrar bakabilir fakat reklendirme yapılabilir haklısınız.

9-) Kaldırılacaktır.

Dip Not için teşekkür ederim tekrar bekleriz.. :)
Dikkate alıp cevap verdiğiniz için teşekkürler Numara 6 olanı anlamamışsınız sanırım tekrardan anlatayım, oyunda öylesine siyahi bir karakter ile başladım ve kıyafetler oldukça kısıtlıydı yanlış hatırlamıyorsam 8 tane falandı bildiğiniz üzere rollere girerken hep aynı kıyafetle girmek yanlış mesela 1 ay boyunca aynı kıyafet ile role girmek saçma olur bu yüzden de siyahi karakterler için biraz daha kıyafet eklenmesi fena olmaz (Sadece siyahi erkek kıyafetlerinden bahsediyorum, diğerlerine hiç bakmadım).

Rhea

Alıntı yapılan: PeakyFuckingBlinders - 15 Mart 2020, 15:24:54
Alıntı yapılan: RLX - Eren - 15 Mart 2020, 11:50:52
Alıntı yapılan: deltaroleplay - 15 Mart 2020, 03:48:29
Başarılar
Alıntı yapılan: HuSu - 15 Mart 2020, 07:11:01
Başarılar
Alıntı yapılan: Garbius - 15 Mart 2020, 03:41:18
Eren sunucun çok iyi. Umarım böyle devam edersin...

Hepinize çok teşekkür ederim(z).

Alıntı yapılan: PeakyFuckingBlinders - 15 Mart 2020, 10:40:33
Sunucuya girip deneme şansı buldum evet sunucu güzel fakat birkaç sorunla karşılaştım ve bunların düzeltilmesi görüşündeyim.

1-) Oyunda çoğu şey 2 seviye olunca yapılıyor (Telefon satın alma, Pm gönderme vs.) bu oyuncu kaybında sebep olabilir.

2-) Bazı GPS Yerleri yok ama ismi var. (İddia bayiinin konumu yok)

3-) Bazı mesleklere herhangi bir şekilde girebilmek imkansız. ( Temizlik, tamirci ve uy****rucu kaçakcılığı)

4-) Oyunda arabaya binince ehliyet alınmasını söylemekte fakat GPS'de Ehliyet alma noktası gibi birşey bulamadım.

5-) İdlewood'da yapılan demir çitler vs. çok fazla ve gereksiz evet bazı oyuncular deli gibi araba sürüyor ama bunlar gereksiz şeyler.

6-) Rol bakımından daha fazla skin (Karakter kıyafetleri) getirilmeli.

7-) Taşımacılık mesleğinde ki yükü bırakma yolunda ki gişeler için güzel bir yapı yapılmalı oyuncular kolaylıkla o gişeden para vermeden geçebilir.

8-) /yardim komudu için güzel bir ekran olması güzel olur chat'ta gözükmesi kötü duruyor.

9-) GYM'de puan kasılınca neler olucağı belli olmuyor ve puan kasma olayı yeni oyuncular için anlamsız olabilir.

Dip Not: Bunların hepsini sunucunun yeni açılmasını göze alarak yazdım saydıklarım düzeltilir ise popüler RPG sunucuları ile yarışabilecek düzeyde bir sunucu.

Merhabalar,

1-) Oyunda seviye 2 olmadan genel olarak hiçbir şey yapamamalarının nedeni oyuna yeni başlayan insanların pm aracılığıyla reklam yapması ve küfür etmesidir. Telefon satın alma konusunda da telefon satın alıp mesaj atarak trolleyebiliyorlar. Bu sebepten dolayı seviye 2 olmayı 4 saat olarak sınırladık 2x payday aktif tutarak bu oranı düşürüp daha rahat hale getirebiliyoruz.

2-) /harita komutunu kullanabilirsin. (/destek komutundan sorabilirsiniz.)

3-) Bazı mesleklere herhangi bir şekilde girebilmek imkansız. / Tam ne kast ettiğinizi anlamadım. Eğer meslek girme noktasını diyorsanız 10-15 dakika bir olaydan dolayı silmiştik tekrar eklendi.

4-) /harita komutunu kullanabilirsin. (/destek komutundan sorabilirsiniz.)

5-) Bunun farkındayım son güncellemede mapler tamamen düzenlenecek.

6-) Bana göre yeterli fakat ne tarzda eklenmeli onu söylerseniz daha detaylı cevap verebilirim.

7-) Gişe mapi yapılabilir tavsiye için teşekkürler fakat gişeden para vermeden geçebilir olayı bana kalırsa saçma bunu yapamam.

8-) /yardim komutunu dinamik yani önüne ekran gelerek ayarlarsam bu sefer tekrar tekrar /yardim komutunu kullanmak zorunda kalacaklar, eğer chatte gözükürse chat'i açıp yukarı çıkıp tekrar tekrar bakabilir fakat reklendirme yapılabilir haklısınız.

9-) Kaldırılacaktır.

Dip Not için teşekkür ederim tekrar bekleriz.. :)
Dikkate alıp cevap verdiğiniz için teşekkürler Numara 6 olanı anlamamışsınız sanırım tekrardan anlatayım, oyunda öylesine siyahi bir karakter ile başladım ve kıyafetler oldukça kısıtlıydı yanlış hatırlamıyorsam 8 tane falandı bildiğiniz üzere rollere girerken hep aynı kıyafetle girmek yanlış mesela 1 ay boyunca aynı kıyafet ile role girmek saçma olur bu yüzden de siyahi karakterler için biraz daha kıyafet eklenmesi fena olmaz (Sadece siyahi erkek kıyafetlerinden bahsediyorum, diğerlerine hiç bakmadım).

Teşekkürler, zamanla yeni skinler eklenecektir.

gercekleracidir

Alıntı yapılan: RuLinGS - 15 Mart 2020, 16:38:17
https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/nemesis-roleplay-rpg-modu/ alıntı mod ile gelişemezsiniz.

Bu sunucuyla alakam yok ama sana şöyle bir şey söyleyeceğim.

Kullanılmasına karşıysan neden paylaştın?

Kendi dünyamın tanrısıyım.

Bliss

PeakyFuckingBlinders

Alıntı yapılan: Mustafa ÇIKMAZ - 15 Mart 2020, 16:52:16
https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/nemesis-roleplay-rpg-modu/ alıntı mod ile gelişemezsiniz.

Bu sunucuyla alakam yok ama sana şöyle bir şey söyleyeceğim.

Kullanılmasına karşıysan neden paylaştın?

Diyelim ki mod alıntı ama modun sahibi o sayfaya şunları yazmış istersen okuyabilirsin.

" Paylaşmamıdaki neden modun hakları bana ait bizzat satın alınmış ve üstüne alınmış sistemlerdir,SAMP'ı 5 ay önce kapatmıştım mod arayan arkadaşlar yorulmasınlar buradan BUGSUZ,sorunsuz bir modu rahatlıkla kullanabilirsiniz. "

Rhea

Satın aldım diye iddia ettiğin modda neden Razor satın aldı yazıyor bende bunu anlamıyorum? Ayrıca nemesis roleplay modunu kullanmıyoruz novelty v5 üzerinden ilerleme yapıyoruz. Modu baştan sen kodlamadın ayrıca bu seni ilgilendirmez. Adminlikten atıldığın için kinlenip oraya buraya nova roleplay çalıntı mod yok şöyle böyle diyeceğine delikanlı gibi discord'dan yazarsın. Buradan yürümezsin.

RuLinGS

Alıntı yapılan: RLX - Eren - 15 Mart 2020, 17:18:46

Satın aldım diye iddia ettiğin modda neden Razor satın aldı yazıyor bende bunu anlamıyorum? Ayrıca nemesis roleplay modunu kullanmıyoruz novelty v5 üzerinden ilerleme yapıyoruz. Modu baştan sen kodlamadın ayrıca bu seni ilgilendirmez. Adminlikten atıldığın için kinlenip oraya buraya nova roleplay çalıntı mod yok şöyle böyle diyeceğine delikanlı gibi discord'dan yazarsın. Buradan yürümezsin.
Kaan'a veya Bitroast'a sorabilirsin modu ben satın aldım,Yayın haber ajansı sistemi,kumar sistemi,ve eklediğim anti hile sistemini,abs sistemini kaldırıp oyun moduna devam edebilirsin,Novelty V5 modunu kullanmak içinde @Bitroast 'tan izin almalısın,çalıntı modla bir yere gelemezsin.

Ranthiel

Modun tüm hakları satın alındı, Bitroasta sormaya gerek yok. Modu kullanıp, kullanılmayacağını @Rodriguez 'e sorun. Eğer kendisi izin verirse modu kullanın. @RLX - Eren

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder