GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fegerhagat

Çok iyi sunucu. 1000 kişinin bulunduğu bir kitle ve çoğu kişi bunu "kanser" olarak adlandırıyor. Bu kadar kişi kanser olsaydı sunucuda bu kişilere kanser diyenler oynamaya devam etmezdi. Rina'nın atmosferi başka bir sunucuda yok. Başka sunucuların sistemleri belki gelişmiş olabilir ama rina farklı bir evrende.
-noro
Son düzenlenme: 10 Nisan 2020, 13:52:42 fegerhagat Sebep: bilmem düzenleyesim geldi

Shy

2 Gün oynadım elbette ki 2 gün içerisinde her şeyi bilemem ancak 2 gün içerisinde mesleklerde vakit geçirirken. İnsanların sürekli tabiri caizse "Kıçı başı dağıtmış" şekilde araç sürmeleri beni benden aldı. Bunun üzerine bize çarpan bir kişinin önüne düzgün bir şekilde araç çekip rol içerisinde düzgün bir dil kullanarak "Bayım iyi misiniz? .... Daha dikkatli sürer misiniz?" dedikten sonra rolde küfür yiyip sonrasında üstüne üstlük NoN-RP'den hapse düşmemizin üzerine bıraktığımız bir sunucu. Sanırım nerede çokluk orada ... misali bir şey olmuş. Başarılar dilerim mod güzeldi.

Hera

Alıntı yapılan: Alpha - 11 Nisan 2020, 21:33:27
2 Gün oynadım elbette ki 2 gün içerisinde her şeyi bilemem ancak 2 gün içerisinde mesleklerde vakit geçirirken. İnsanların sürekli tabiri caizse "Kıçı başı dağıtmış" şekilde araç sürmeleri beni benden aldı. Bunun üzerine bize çarpan bir kişinin önüne düzgün bir şekilde araç çekip rol içerisinde düzgün bir dil kullanarak "Bayım iyi misiniz? .... Daha dikkatli sürer misiniz?" dedikten sonra rolde küfür yiyip sonrasında üstüne üstlük NoN-RP'den hapse düşmemizin üzerine bıraktığımız bir sunucu. Sanırım nerede çokluk orada ... misali bir şey olmuş. Başarılar dilerim mod güzeldi.

Sizi memnun edemediğimiz için üzgünüz, forum üzerinden oyuncu şikayeti ile oyuncular hakkında şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz. İyi forumlar.

v1.8.1.1

• Artık discord üzerinden verilen reklamları, geçilen sokaktan sesleri ve devlete bağış yapan kişileri görebileceksiniz.
• Graffiti izni olan birlikler birliklerinde hangi rütbenin graffiti yapabileceğini yetkilendirmelerden belirleyebilecek.
• Yaklaşık 8 kişiden gelen çevre düzenlemeleri sunucuya dahil edildi. (Hâla eklemelere devam etmekteyiz, sizde destek olmak istiyorsanız buraya tıklayınız. )
• Sunucu araç limiti 8000'e yükseltildi.
• Bilinen buglar düzeltildi.

Lé Spîke

Modun çok güzel olduğunu söylüyorlar. Ama nedense girdiğimde rol yapasım gelmiyor. Sunucu itiyor beni. Ama çok sayıda oyuncusu var diye biliyorum.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Lonnely

Alıntı yapılan: Jeva - 08 Nisan 2020, 16:54:48
Bundan birkaç hafta önce bir Anti AFK sistemi getirilmişti ve bundan üç gün sonra Anti AFK sistemi kaldırıldı. Ama bu sistem geldiğinde 750-800 olan oyuncu 450 olmaya başladı ve geri dönecektim sunucuya gireyim dediğim zaman o kanser kitleden var daha ama yinede rol yapmaya çabalayanlar var.

V1.8 Güncellemesinde bu Anti AFK sistemi kaldırıldı ve güncellemenin altına şöyle bir yorum bırakmıştım. "Anti AFK sayesinde oyuncu düşüşü olunca kaldırmanıza hiç şaşırmadım." bilin bakalım ne oldu?

https://prnt.sc/rvg8js

Bu sunucu için rol önemli değil oyuncu sayısı önemli.
750-800 dediğin sayı 650-700'e düşmüştü en fazla o AFK sistemiyle beraber. Şu anda da zaten AFK sistemi mevcut, sunucu 1000 olduğu anda yeni üyeler girebilsin diye AFK olan kişilerden belli bir kısmını kickliyor sistem. Dolayısıyla sunucuda AFK kalamıyorsun zaten.  Ayrıca şu anda dediğin AFK sistemi gelse dahi sunucu 1000 olur, giremeyen o kadar kişi var ki.
Son düzenlenme: 13 Nisan 2020, 11:46:20 Lonnely
Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

Fehmi303

Alıntı yapılan: Lé Spîke - 12 Aralık 2017, 17:42:37
Alıntı yapılan: ReDDooM - 12 Aralık 2017, 17:38:58
Rol bilen kitle olduktan sonra,Easy RPG de bile kaliteli roller dönebilir bence,uzatmaya gerek yok.

Katılıyorum. Ama ne kadar rol bilsen de bir cıvık çıkar sunucuda :uzgun:
Ayriyetten başarılar
Geleceği görmek.

cetecisuatabi

3 yıldır serverde oynuyordum hileciler 15 gün client ban yiyor sonra açılıyor tabiki DM,Trolling yapanlara sınırsız atılıyor  çok b*ktan bir sistem olmuş samp'tan soğudum.

fegerhagat

Alıntı yapılan: cetecisuatabi - 14 Nisan 2020, 16:57:15
3 yıldır serverde oynuyordum hileciler 15 gün client ban yiyor sonra açılıyor tabiki DM,Trolling yapanlara sınırsız atılıyor  çok b*ktan bir sistem olmuş samp'tan soğudum.
Çok kötü şeyler yapmadıysanız kimse size dm ya da trollingden client ban atmaz. Bu sunucuda ban yediğinizden dolayı samptan soğuduysanız demek ki sunucuyu sevmişsiniz demektir bana göre

Gaviria

Alıntı yapılan: fegerhagat - 14 Nisan 2020, 17:56:37
Çok kötü şeyler yapmadıysanız kimse size dm ya da trollingden client ban atmaz. Bu sunucuda ban yediğinizden dolayı samptan soğuduysanız demek ki sunucuyu sevmişsiniz demektir bana göre
Dostum şöyle söyliyeyim ben cidden Hera'yı admin kadrosunu çok seviyorum sunucuyuda çok seviyorum fakat şu var Hileciler 15 gün client ban yiyip açtırıyorlar biz trolledik diye sınırsız client ban atıyorlar.  Ben sunucuya en az 250-300 TL yatırmışımdır şimdi hepsi boşa gitti. Hakkımız yendiği için artık sunucuda oynamıyorum. Umarım iki client'e geçilip 1000 rekorunu geçersiniz.  :serefe:

cetecisuatabi

Alıntı yapılan: fegerhagat - 14 Nisan 2020, 17:56:37
Server'i sevmiyorum diye birşey demedim server güzel hoş fakat hileciler 15 gün client yiyo açılıyor troll yaptık diye client yiyoruz

Hera

Ban süreleri belli bir süreye göre veya tabloya göre değildir. Atan yetkili isterse süresiz, isterse süreli bir şekilde inisiyatif kullanabilir. Buradan "banladım, şunla aynı şeyi yaptık o daha az yedi" diye söylemleriniz boşadır malesef.  Bunu söyleyeceğinize ihlal yapmayın, mutlu mesut eğlenin. Onun dışında ağır ihlal yapıp (sunucuda vakit geçiren insanların huzurunu bozmak) süreye itiraz etmek arsızlıktır.

Sunucuyu seversiniz, sevmezsiniz bu size bağlı bir şey. Burada fırıncılık yapmıyoruz herkesi memnun edemeyiz dediğim gibi.

Herkese mutlu vakitler dilerim.
Son düzenlenme: 15 Nisan 2020, 18:47:28 Hera

Hera

İKİ FAKTÖRLÜ DOĞRULAMA NEDİR? / SIKÇA SORULAN SORULAR (S.S.S)

İki Faktörlü Doğrulama sistemine Steam gibi bir çok popüler hizmet sağlayıcısından aşinayız. Bu sistemin hesap güvenliği açısından ne kadar önemli bir rol oynadığını da anlayabiliyoruz. Hesabınıza giriş yaparken bu sistem, bildiğiniz üzere telefonunuza bir kod gönderiyor ve böylelikle o kodu gören kişi SADECE siz olacağından; hesabınıza sadece o an gönderdiği kodu gören kişiler (yani birine o kodu o an söylemezseniz, sadece siz) erişebiliyorsunuz.

Bu sistem sayesinde Rina RP üzerindeki forum hesabınız daha güvenli olacak ve hesabınızın şifresi ele geçirilse bile; eğer İki Faktörlü Doğrulama sistemini aktifleştirdiyseniz yabancı kişiler sizin onayınız olmadan hesabınıza giremeyecek. Sistemi size özetlemek ve merak ettikleriniz için sorular ile devam edelim.

Kurtarma Kodu nedir?

Kurtarma Kodu, 2 Faktörlü Doğrulama sisteminin kurulumunu yaptığınızda size sağlanan ve 2 Faktörlü Doğrulama sayfasında yer alan özel bir koddur. Eğer sisteme kayıtlı olan numaraya bir gün erişiminizi kaybederseniz, bu özel kodu kullanarak hesabınıza girebilir ve telefon numaranızı güncelleyebilirsiniz.  Kod kullanıldığında değişir, eğer birinin eline geçtiğini düşünüyorsanız isteğe göre sayfadan kendiniz de kodu yenileyebilirsiniz.

[!] Bu kodu alır almaz bilgisayarınız haricinde bir yere not edin ve kimsenin erişemediğinden emin olun.
[!] Bu kodu asla ve asla kimseyle paylaşmayın! Bu konuda hiç bir sorumluluk kabul etmiyoruz ve paylaştığınız takdirde hesabınız çalınırsa size yardımcı olmayacağız.

1. İki Faktörlü Doğrulama nedir ve gereksinimleri nelerdir?

-> İki faktörlü kimlik doğrulaması, bir güvenlik özelliğidir. İki faktörlü kimlik doğrulamasını kurduysanız, tanınmayan bir cihazdan (IP adresinden) Rina RP forum hesabınıza her erişmeye çalıştığında sizden SMS ile gelen özel giriş kodunu girmeniz istenir.

-> İki faktörlü doğrulama sistemini aktif hale getirebilmek için forum hesabınıza bağlı karakterinizin seviyesi en az 10 olmalıdır. Ek olarak bu doğrulama sisteminde kullanacağınız telefon numarası sizin kullanımınızda ve sürekli erişebileceğiniz durumda olmalıdır.

2. İki Faktörlü Doğrulama oyuncular için zorunlu mudur?

-> Hayır. Oyuncular bu sistemi sadece dilediği takdirde kullanabilecektir. Yani bu sistem opsiyoneldir. Hesap güvenliğinden şüphe eden veya hesabında değerli mülkü bulunan ve telefonu olan oyuncular için öneriyoruz.

[!] Hesabı çalınan bir oyuncuya bu sistem zorunlu kılınabilir.
[!] Rina RP oyun yöneticileri bu sistemi zorunlu olarak kullanmaktadır.

3. Bu sistem nasıl işliyor ve nasıl kuracağım?

-> Yukarıda yer alan menüden PROFİL > İKİ FAKTÖRLÜ DOĞRULAMA seçeneğinden kuruluma başlayabilirsiniz. Sizden hesabınız için bir telefon numarası girmeniz istenecektir.
Girmiş olduğunuz telefon numarasına SMS gönderilecektir. Gönderilen SMS içeriğindeki kodu girerek iki faktörlü doğrulama sistemini kurabilirsiniz.
İki Faktörlü Doğrulama sistemini kurduğunuz andan itibaren, forum hesabınıza farklı IP üzerinden her giriş yaptığınızda ilk aşamada girmiş olduğunuz telefon numarasına bir SMS gönderilecek ve onu girmeniz istenecektir.

4. Bu sistemin yararı nedir?

-> Forum hesabınızın şifresi başka bir oyuncunun eline geçse bile, farklı bir IP üzerinden giriş yapacağından sistem girişinde telefon onayı soracaktır. Böylelikle sizin onayınız olmadan (SMS ile gelen kodu vermezseniz) kimse hesabınıza giriş yapamayacak. 

5. Telefonum yok, bu sistemi kullanabilir miyim?

-> Hayır.

6. Kendime ait olmayan bir numara ile bu sistemi kullanabilir miyim?

-> Hayır ve kullanmanız yasaktır. Hesabınıza giriş yaptığınızda sürekli kod isteyeceğinden, o telefon numarasına ulaşamadığınızda hesabınıza bir daha giremezsiniz. Bu konuda hiç bir sorumluluk kabul etmiyoruz.

7. 2 Faktörlü Doğrulama sistemine kayıtlı telefon numaramı değiştirebilir miyim?

-> Değiştirebilirsiniz. PROFİL > İKİ FAKTÖRLÜ DOĞRULAMA sayfasında yeni numara girebilirsiniz. Değiştirebilmeniz için telefon numaranıza onay kodu gönderilecektir.

FelleR

Kumar pişmanlıktır. -Eduardo Mark kaybettiğim miktar 2.500.000$

#BerK

CR ve MaSkE çIkAr diyip hem sıkmaları hemde Fear-RP den şikayet açılmaları ile ünlü bir server onun dışında sistem ve hile koruması 10/10.

#Elmin

HERA'nın yani Doğukan ÜçKardeşin, kendi söylemiyle Eliştiri yapabilirsiniz yorumundan sonra bu videoyu burayada atmak istedim. Herkes eleştiri yapabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=o5CL-PISBxY&t=1s

YouTube: Elmin Asadov