GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anka

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 21 Kasım 2017, 16:41:35

Sunucu son günlerde çok kötü olmaya başladı,bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz bence.

Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Alıntı yapılan: Jarveus - 21 Kasım 2017, 21:41:45

Güzel bir AR-GE ekibi (admin,helper veya user) bolca düzen ve profesyonel grafik ile bir eksik olmaz.Birde rol ortamına azıcık çeki düzen..Rol veya senaryo ekibi şart! Güzel bir ortam eskiden A8'i olduğum bir sunucu ama objektif bir bakışla net sululuk var..ciddiye alınmıyor hiç bir şey.
- godofectasy comeback.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, dikkate alınacaktır.
Alıntı yapılan: Aytuğ - 22 Kasım 2017, 22:28:36

Jarveus'a katılıyorum ciddiyet yok,yüksek yönetime olgun adamlar yönetebilecek adamlar almanız lazım ben elimden geleni yaptım sunucu düştükçe düştü yinede başarılar.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, dikkate alınacaktır.
Alıntı yapılan: Xobho - 22 Kasım 2017, 22:51:25

Hiç emek verilmeden , düzenlenmeden yayına sokulmuş bir sunucu.Klonlardan farkı yok.Başarılı olacağınızı sanmıyorum.

Değersiz yorumunuz için sizi kınıyoruz. Biraz araştırma yapmayı düşünseydiniz belki böyle bi olay ortada kalmayacaktı.
Alıntı yapılan: UltraAslan - 23 Kasım 2017, 13:32:03

Başarılar İnşallah Tutar Kolay Gelsin.... :helal: :helal: :helal:

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Bu kadar eleştiri arasında yüzümüz güldü. Hayla bize inananlar varmış. Tekrardan teşekkürler!

Anka

25.11.2017 - Bilgilendirme

Merhabalar PawnoTürk!
Forum adresimizde artık sunucumuzda bulunan yetkilileri görüntüleyebileceksiniz. Forum adresine giriş yaptığınız vakit üst bar'da Yönetim Ekibi yazmaktadır. Bağlantıya tıkladığınız anda Yönetim Ekibini görevleri ile görebilirsiniz;

Yönetim Ekibi için tıklayınız!

Helper Kadromuz yakın bir zamanda bu bağlantı ile açıklanacaktır, takipte kalınız!
Son düzenlenme: 25 Kasım 2017, 01:10:59 Anka

yali

Bugün abuse yapıp yasaklı olmasaydım iyidi 1.5 - 2 ay emek verdim ama yasaklı oldum, benim hatam zaten bug abuse yapmamalıydım umarım 50 kişiyi 60, 70 kişiyi görürsünüz iyi günler :)

Jarveus

Oynamayan oyuncu TS3'de olunca 1 saat konuşuluyor , oynamaya başlayınca 2 saat bakmıyorlar , geri dönmeyi düşündüğüm bir yerde ekibimle şu gün zerre umurumda değiller eski ortağım Yusuf'a tekrardan başarılar ciddiyetsiz kadrosuyla biliyorum ağır konuşuyorum ama hak edildi..

Anka

Alıntı yapılan: YusufAli - 25 Kasım 2017, 20:39:22

Bugün abuse yapıp yasaklı olmasaydım iyidi 1.5 - 2 ay emek verdim ama yasaklı oldum, benim hatam zaten bug abuse yapmamalıydım umarım 50 kişiyi 60, 70 kişiyi görürsünüz iyi günler :)

Yorumun için teşekkür ederiz.
Alıntı yapılan: Jarveus - 25 Kasım 2017, 20:56:25

Oynamayan oyuncu TS3'de olunca 1 saat konuşuluyor , oynamaya başlayınca 2 saat bakmıyorlar , geri dönmeyi düşündüğüm bir yerde ekibimle şu gün zerre umurumda değiller eski ortağım Yusuf'a tekrardan başarılar ciddiyetsiz kadrosuyla biliyorum ağır konuşuyorum ama hak edildi..

Bu hayatta ne ekilirse o biçilir. Eğer ki ilgi gösterirsen, ilgi alırsın. Yorumun için teşekkürler. Ciddiyet sahibi kişilerden ciddiyet öğrenmek isteriz.

Jarveus

Alıntı yapılan: Anka - 25 Kasım 2017, 22:16:11

Bu hayatta ne ekilirse o biçilir. Eğer ki ilgi gösterirsen, ilgi alırsın. Yorumun için teşekkürler. Ciddiyet sahibi kişilerden ciddiyet öğrenmek isteriz.

Bir şey yapmadığım halde yapmış gibi konuşuyorsun , ilgi gösterdik oyuna girdik sizin ilginiz gitti TS3 ve oyundan bakan admin bile olmadı ? Ağır konuştum hep sana Yusuf böyle olacak artık da gerekirse girer yine oynarım ama üslubum ağır olacak sana çünkü anlamıyorsun laftan.
Son düzenlenme: 25 Kasım 2017, 22:38:20 Jarveus

Anka

Alıntı yapılan: Jarveus - 25 Kasım 2017, 22:35:49

Bir şey yapmadığım halde yapmış gibi konuşuyorsun , ilgi gösterdik oyuna girdik sizin ilginiz gitti TS3 ve oyundan bakan admin bile olmadı ? Ağır konuştum hep sana Yusuf böyle olacak artık da gerekirse girer yine oynarım ama üslubum ağır olacak sana çünkü anlamıyorsun laftan.

''Nush ile uslanmayana etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!'' demiş Atalarımız.
Herkes her zaman müsait olacak diye bir kaide yok, sabırla bekleseydiniz bakılırdı. Yorumun için teşekkür ederiz.

WantedAlone

Alıntı yapılan: Anka - 26 Kasım 2017, 10:44:19

''Nush ile uslanmayana etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!'' demiş Atalarımız.
Herkes her zaman müsait olacak diye bir kaide yok, sabırla bekleseydiniz bakılırdı. Yorumun için teşekkür ederiz.

Evet, ben de çok bekledim fakat sabır gösterdim, yaklaşık bi yarım saatte geldiler.
Bunu düzene sokmaları gerek. Düzene de sokacaklarından hiç şüphem yok.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

HatakeKakashi

Tüm baskılara rağmen yılmadınız, başarılar!

Jarveus

Alıntı yapılan: WantedAlone - 26 Kasım 2017, 10:53:01

Alıntı yapılan: Anka - 26 Kasım 2017, 10:44:19

Evet, ben de çok bekledim fakat sabır gösterdim, yaklaşık bi yarım saatte geldiler.
Bunu düzene sokmaları gerek. Düzene de sokacaklarından hiç şüphem yok.

Ekibe yardımcı olmak isterken buna maruz kalmam kötü oldu.

Leture

agam ne olmuş bilmiyorum ama modunuzu birisi paylaşmış ve mod yayılıyor, bilginiz olsun

Anka

Alıntı yapılan: Leture - 26 Kasım 2017, 19:15:43

agam ne olmuş bilmiyorum ama modunuzu birisi paylaşmış ve mod yayılıyor, bilginiz olsun

Bizim kullandığımız mod, daha gelişmiş bir moddur. Bu bizim eski modumuzdur. Paylaşılabilir, bizlik sıkıntı yok. Ona emek veren kendi emeğini hiçe sayar. Bilgilendirme için teşekkürler.

nikobernoo

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 23 Kasım 2017, 13:31:28

Güzel bir AR-GE ekibi (admin,helper veya user) bolca düzen ve profesyonel grafik ile bir eksik olmaz.Birde rol ortamına azıcık çeki düzen..Rol veya senaryo ekibi şart! Güzel bir ortam eskiden A8'i olduğum bir sunucu ama objektif bir bakışla net sululuk var..ciddiye alınmıyor hiç bir şey.
- godofectasy comeback.

Haklısınız,sunucuda oynuyordum son iki üç haftadır millet trollemeye ve ciddiyetini kaybetmeye başladı.

Bunu sunucunun developerimi söylüyor?, pardon kişiliksiz olan developer. Hala yüzsüz yüzsüz yorum yazmaktasın, Yorum kasmayı kes artık.

Jarveus

Alıntı yapılan: Panars - 27 Kasım 2017, 16:59:58

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 23 Kasım 2017, 13:31:28

- godofectasy comeback.

Haklısınız,sunucuda oynuyordum son iki üç haftadır millet trollemeye ve ciddiyetini kaybetmeye başladı.

Bunu sunucunun developerimi söylüyor?, pardon kişiliksiz olan developer. Hala yüzsüz yüzsüz yorum yazmaktasın, Yorum kasmayı kes artık.

Sunucunun developeri değilim , orada hiç bir görevim yok şuan eskiden A8'dim lafını anlayamacak kadar önyargılı birisi :)

pag

Sunucunuza son iki haftada birseyler olmaya basladi surekli forumunuz veya sunucunuz hackleniyor sebebi nedir?