GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
04 Mayıs 2026, 07:41:04

Whatsapp sistemi V2

Başlatan Hata, 21 Haziran 2020, 22:16:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hata

Sawyer

Alıntı yapılan: cudless. - 22 Haziran 2020, 03:16:56
Alıntı yapılan: Sawyer - 22 Haziran 2020, 03:07:48
Alıntı yapılan: cudless. - 22 Haziran 2020, 02:59:24
Paylaşım için teşekkürler, sistem daha iyi olabilirdi. Örneğin grup kurma, grup yöneticiliği, grup adı eklenebilirdi.

Alıntı yapılan: Sawyer - 22 Haziran 2020, 02:14:38
Kendini az geliştir ondan sonra paylaşım yap.
Kendini geliştirirken paylaşım yaparak diğer insanlarında kendini geliştirmesine yardımcı oluyor paylaşım kurallarında böyle bir kural göremedim, ortada bir emek var saygılı olmak gerekiyor.

Kusura bakma ama ben fazla emek göremiyorum malesef.
Bilgin varsa daha iyisini yapıp paylaşabilirsin böylece insanlar yararlanır.

Daha iyisini yaparız sorun değil ama bu platform hak etmiyor değerini bilmiyor.
Son düzenlenme: 22 Haziran 2020, 16:23:26 Sawyer
Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

pitchoute

Merhaba,
Değişkenleri elinde bulunan moda göre mi ayarlıyorsun yoksa herhangi bir moddan komutları çekip mi paylaşıyorsun bilmiyorum ama bu tarz sistem paylaşımları hem yetersiz hem de hatalı oluyor maalesef.
PAWN Kodu: Seç
pWPGrup, pWhatsappGrup gibi tanımlar, açıklamaları ve bağlantılı oldukları publiclerle birlikte verilmediği sürece ekstra yazılmış bir kod olarak kalacaktır.

enum Gtaturkmesaj
{
hatayamesaj
}

if (Gtaturkmesaj[playerid][hatayamesaj] == -1) return SendClientMessage(playerid, "Denememememememe");
gibi bir kontrol geçersiz olacaktır.

Ayrıca SendErrorMessage gibi tanımları da ya hiç kullanmayıp klasik formatta olan ClientMessage formatını kullan ya da kullandıklarını da ayrıca ekle. Bu tarz paylaşımları direkt olarak fs şeklinde paylaşman da senin açından hem kontrolü kolaylaştıracak hem de kullanılabilirliği arttıracaktır diye düşünüyorum.

Ellerine sağlık, başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 22 Haziran 2020, 18:43:36 pitchoute

Xchatt

Alıntı yapılan: Sawyer - 22 Haziran 2020, 16:21:01
Alıntı yapılan: cudless. - 22 Haziran 2020, 03:16:56
Alıntı yapılan: Sawyer - 22 Haziran 2020, 03:07:48
Alıntı yapılan: cudless. - 22 Haziran 2020, 02:59:24
Paylaşım için teşekkürler, sistem daha iyi olabilirdi. Örneğin grup kurma, grup yöneticiliği, grup adı eklenebilirdi.

Alıntı yapılan: Sawyer - 22 Haziran 2020, 02:14:38
Kendini az geliştir ondan sonra paylaşım yap.
Kendini geliştirirken paylaşım yaparak diğer insanlarında kendini geliştirmesine yardımcı oluyor paylaşım kurallarında böyle bir kural göremedim, ortada bir emek var saygılı olmak gerekiyor.

Kusura bakma ama ben fazla emek göremiyorum malesef.
Bilgin varsa daha iyisini yapıp paylaşabilirsin böylece insanlar yararlanır.

Daha iyisini yaparız sorun değil ama bu platform hak etmiyor değerini bilmiyor.

O zaman bu konuya bu siteye birdaha giriş sağlama güzel kardeşim.

Sa-Mp 2014-2020

timezen

Oof.
Türkiye'deki şu linç kültürü hiç bir zaman sona ermeyecek sanırsam. Adam yapıp paylaşmış, düzgünce eleştirmek yerine "çöp, emek yok" tarzında ifade kullanıyorsunuz. Sanki adamdan paralı sistem istediniz de düzgün yapamadı, ya doğru düzgün bir şekilde eleştir ya da hiç yorum yapma kardeşim.
Son düzenlenme: 22 Haziran 2020, 21:35:59 timezen
huuu hep hi

Krater

Alıntı yapılan: timezen - 22 Haziran 2020, 21:29:03
Oof.
Türkiye'deki şu linç kültürü hiç bir zaman sona ermeyecek sanırsam. Adam yapıp paylaşmış, düzgünce eleştirmek yerine "çöp, emek yok" tarzında ifade kullanıyorsunuz. Sanki adamdan paralı sistem istediniz de düzgün yapamadı, ya doğru düzgün bir şekilde eleştir ya da hiç yorum yapma kardeşim.
Çok doğru söylüyorsun peki ya, bu kişininde senin dediğin gibi insanların emeğine bu şekilde cevaplar vermesine ne demeli ha? İnsanına göre muamele bu saaten sonra.

ÖmerCN

CMD:r edited CMD:wp
CMD:frekans edited CMD:wpgrup

İkinci olarak her modda kelepçeli ve baygın olma pBaygin, pKelepce gibi tanımlar kullanılmaz, sistemleri copy paste kullanmak yerine emek verip kendiniz yazmayı deneyin, bu şekilde kendinizi geliştirmekten çok küçük düşürürsünüz. Emek yok, emek diye tatava yapmaya gerekte yok.
SendErrorMessage diye birşey yok, en azından onu SendClientMessage olarak değiştirip renk tanımı yap.
Son düzenlenme: 22 Haziran 2020, 22:13:13 JuniorHub
Red County Roleplay Turkey - Project Developer & Management
Güzel günler eskide kaldı...

Rocketman

Öncelikle bir Whatsapp sistemi kodlamak için önce telefon sistemini ve telefon numarası ve rehber sistemini kodlayip oturtmak lazım yani sistemin akışını ve işleyişini bozabilecek bir bug olmaması lazım.Daha sonra Whatsapp sistemine geldiğimizde rehbere eklenen numaraları çağırmamız lazım ama ekli olanları görebilmemiz lazım.Ekli olan kişiye mesaj atabilmemiz için karşı tarafın bizi ekleyip eklemedigini kontrol ettirmemiz lazım karşı tarafta da ekliysek birbirimizle mesaj alışverişi yapabiliriz.

Daha çokça işlevi olur böyle sistemlerin fakat bu sistem çete içi mesajlaşma sisteminden alınmış da yinede emeğine sağlık..