GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[YAKINDA] Arya Roleplay v2 ~ www.arya-roleplay.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2020, 16:51:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vesa

Alıntı yapılan: RaideNN - 24 Haziran 2020, 18:46:28
Alıntı yapılan: Vestro - 24 Haziran 2020, 18:45:01
Alıntı yapılan: RaideNN - 24 Haziran 2020, 18:42:22
Alıntı yapılan: Vestro - 24 Haziran 2020, 18:40:25
Alıntı yapılan: RaideNN - 24 Haziran 2020, 18:37:58
Alıntı yapılan: Vestro - 24 Haziran 2020, 18:34:21
Zamanında hakan(hüseyin)'e aitti iyi tutturmuştu fakat kapatmıştı o açmıyacaktı sordum ona şimdi ona ait değilmiş, heralde yeni proje sahiplerisiniz başarılar.
Zamanında açılan projede Nurettin var idi, onun reklamları ve kitlesi sayesinde tuttu o sunucu ayrıca sunucu açıldığı zaman bahsettiğin kişi kara listedeydi, tanıtım konularını vs. hepsini Nurettin açmıştı. MTA'da yer alan Arya Roleplay projesinin sahibinden de o izin almıştı, sunucunun tutmasının sebebi Nurettin'di bunu da bir çok kişi biliyor.
:)
https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular/arya-roleplay-~-arya-roleplay-com-~-(-v4-1-beta-)/
Zaten o açmıştı ona laf yok konuyuda evet o hazırlamıstı evet o izin almıştı, fakat açılırmı bilemeyiz yinede başarılar.
Domaini nurettin satın aldı sunucu açılacağı bir tarih yok 2 yıla yakındır domain bizim hakan(hüseyin)in değil yorumun için teşekkürler domain kayıt tarihine dikkatli bak
Kardeşim kıtmısın heralde anlamadın :d bize ait değil zaten diyoruz biz burada sana yok bizim o bizimmi diyoruz hayır zamanında sadece ikisi yönetiyordu okadar, başarılar açılırsa tabi.
Dostum burda gelip yeni proje sahipleri gelmiş diyen kişi ben yada nurettin değilim gelip boş yapma burda
Tamam dostum başarılar, açılınca hakan(hüseyin) ile uğrarız.

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

SpawN

RaideNN

Alıntı yapılan: SpawN - 24 Haziran 2020, 18:58:13
Başarılar dostum,modunuz nedir?
Bunu gizli tutmaya karar verdim bir zaman sonra mod hakkında sistem tanıtım videoları çekilip paylaşılacak.

Utherz

Alıntı yapılan: RaideNN - 24 Haziran 2020, 19:02:58
Bunu gizli tutmaya karar verdim bir zaman sonra mod hakkında sistem tanıtım videoları çekilip paylaşılacak.
Anladım, tutmaz, tutturamazsınız. Sunucu yönetecek kapasite sende yok. Daha önceden açtığın (açamadığın) sunucuların gibi olacak.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Maestro

Başarılar, güzel duruyor umarım istediğiniz kitleyi elde edersiniz.

RaideNN

Alıntı yapılan: Maestro - 24 Haziran 2020, 20:10:05
Başarılar, güzel duruyor umarım istediğiniz kitleyi elde edersiniz.
Değerli yorumun için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Raspowa - 24 Haziran 2020, 19:15:49
Alıntı yapılan: RaideNN - 24 Haziran 2020, 19:02:58
Anladım, tutmaz, tutturamazsınız. Sunucu yönetecek kapasite sende yok. Daha önceden açtığın (açamadığın) sunucuların gibi olacak.
Kesin yoktur kankam belli kimin ne olduğu bu platform da bu arada projeyi ben yönetmiyorum niye kuduruyorsunuz bu kadar komiksiniz hala bıraktığım gibi yer
Son düzenlenme: 24 Haziran 2020, 22:14:16 Coiner

Daxy

Milli Savunma Üniversitesi

arda?

Başarılarım dilerim fakat eleştireceğim ve bunu sana dostça söyleyeceğim seninle hiçbir sorunum olmadı, birinci olarak çok kez sunucu açıp hepsinde kapattın bence şansını doldurdun. Her gtamulti'ye uğradığımda bir sunucu açıyorsun, emeğine parana yazık uğraşmaya değmez. Fivem'de devam edebilirsin, belki güzel bir yol bulursun. SA-MP'den bir şey kazanamazsın. İyi günler.