GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Magia Roleplay - www.magia-roleplay.com

Başlatan psirograpth, 24 Mayıs 2020, 20:40:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CerrahBey

Konu hak ettiği yere ulaşmış bile. Başarılar dilerim arkadaşlar. Triende ulaşmışsınız.  :polis:

Henkai

Magia Roleplay olarak ilk küçük çekilişimizi Discord adresimizde başlattık, gelmek isteyenler katılabilir. Şimdiden iyi şanslar dileriz.
Discord: https://discord.gg/hhCywjQ

NikolaiS

Konuya çomarlar damlamış, bir konuya çomar damlıyorsa o konu iyi yerlerde demektir.
Devam!

Extazy

Tanıtım gayet hoş duruyor, discordlarına giderek hatta bizat yetkilileri ile görüşerek daha yakın temasa geçme fırsatı buldum. Gerçekten kaçırılmayacak bir sunucu denilebilir emeği geçen herkese teşekkürlerimi borç bilirim. ♥

timezen

Tanıtımı beğendim, başarılar.

huuu hep hi

Henkai

Steam Cüzdan Kodu çekilişimizi kazanan Shooterz olmuştur, kendisine güzel günlerde kullanmasını diliyoruz. Çekilişe katılan tüm Magia üyelerine teşekkür ederiz. Büyük çekilişler yolda, takipte kalın!

Not: Kişinin izni dahilinde ekran görüntüsü paylaşılmış olup, kendisi tarafınca onay verilmiştir.
Son düzenlenme: 20 Haziran 2020, 18:14:07 Henkai

Wolflame

kracauer

Alıntı yapılan: CerrahBey - 19 Haziran 2020, 02:25:50
Konu hak ettiği yere ulaşmış bile. Başarılar dilerim arkadaşlar. Triende ulaşmışsınız.  :polis:

Alıntı yapılan: RuamleS - 20 Haziran 2020, 01:00:22
Konuya çomarlar damlamış, bir konuya çomar damlıyorsa o konu iyi yerlerde demektir.
Devam!
Alıntı yapılan: Extazy - 20 Haziran 2020, 14:15:31
Tanıtım gayet hoş duruyor, discordlarına giderek hatta bizat yetkilileri ile görüşerek daha yakın temasa geçme fırsatı buldum. Gerçekten kaçırılmayacak bir sunucu denilebilir emeği geçen herkese teşekkürlerimi borç bilirim. ♥
Alıntı yapılan: timezen - 20 Haziran 2020, 14:52:29
Tanıtımı beğendim, başarılar.
Alıntı yapılan: Wolflame - 21 Haziran 2020, 16:49:40
başaarıllllaarrrr

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar, bizim yapacağımız duyurular ve çekilişler için forum ve discord adreslerimize uğramayı unutmayınız.

https://magia-roleplay.com/forum/

Magia Roleplay

Alpha

Gayet güzel bir tanıtım grafiklere bayıldım çok başarılı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ska

Başarılar dilerim, hoşuma gitti benim şahsen.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Henkai

Alıntı yapılan: Alpha - 25 Haziran 2020, 19:21:43
Gayet güzel bir tanıtım grafiklere bayıldım çok başarılı sabırsızlıkla bekliyoruz.
Alıntı yapılan: Ska - 26 Haziran 2020, 13:00:40
Başarılar dilerim, hoşuma gitti benim şahsen.
Alıntı yapılan: DracDonix - 26 Haziran 2020, 13:07:01
başarılarss
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Panelin aktif olmasına sayılı günler kaldı, karakter başvurularınızı görmek için sabırsızlanıyoruz. YKS'ye girecek olan adayların motive olması adına Magia Roleplay olarak yeni bir çekiliş daha başlattık. Detaylar için Discord adresimize gelip, duyurular kanalından çekilişin şartlarını yerine getirerek çekilişe katılabilirsiniz!

Discord: https://discord.gg/hhCywjQ

Roulette.

Başarılı Olmuş Emeğinize sağlık server açıldığı gibi serverinizde oynamaya başlıcam iyi forumlar.

Osmanlı Roleplay

Salvatore

Sayılı gün çabuk geçer. Az kaldı