GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Magia Roleplay - www.magia-roleplay.com

Başlatan psirograpth, 24 Mayıs 2020, 20:40:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CerrahBey

Alıntı yapılan: kracauer - 16 Temmuz 2020, 15:01:11
Alıntı yapılan: CerrahBey - 16 Temmuz 2020, 14:50:43
Alıntı yapılan: kracauer - 16 Temmuz 2020, 14:45:50
Herkes düşüncesini dile getirdiğine göre saygı duyuyorum. Isteyene kapımız açık gelir rol yaparız istemeyen başka sunucularda rol yapabilir diyorum size. Daha ne diyeyim?

"Sus o zaman.", "Anlıyor musun?" "Karalıyorsunuz." gibi cümleler kurmak yerine direkt bu cümleyi söyleseydin olaylar bu raddeye taşınmazdı inan.

Kendi düşüncelerimizle Helper'ın davranışını eleştirdik diye sunucuyu karalıyor ilan edildik iyi mi? :Kappa:

Konuyla ilgili sırf kendi düşüncelerini söyledi diye @RuamleS'in yasaklandığını söyleyemiyorum bile.

Ruamles bizi oyaladigi için, kendi açacağı ekibe benim ekibimdeki kişileri bize karşı kışkırtıp kendi ekibine dahil etmek istediği için banlandi. Daha fazla uzatmaya gerek yok verebileceğiniz tek zarar türü buydu :D Magia adına sizin gibileri sunucuya aldığımız için özür diliyorum.

Lul.

kracauer

Komik insanlarsınız. Burada yerin dibine giren sunucum değil sizler ve yaptığınız terbiyesizlikler. Mevcut olan tüm sunucuların yönetimleriyle kavgalısınız zaten. Son mesajınız olduğuna sevindim. Çünkü çırpınmanız hoş değil burada.
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2020, 15:27:44 kracauer Sebep: Yanlışlık
Magia Roleplay

xSodyum

Alıntı yapılan: kracauer - 16 Temmuz 2020, 15:21:23
Komik insanlarsınız. Burada yerin dibine giren sunucum değil sizler ve yaptığınız terbiyesizlikler. Mevcut olan tüm sunucuların yönetimleriyle kaçmalısınız zaten son mesajınız olduğuna sevindim. Çırpınmanız hoş değil çünkü burada.

Bizim yaptığımız mı terbiyeslik, yoksa siz  mi? Hatayı oyuncularda aramak yerine biraz kendinizde baksanız zaten bunlar olmayacak. Kimsiniz de sus diyorsunuz siz ya?

LessLethal06 - xSodyum

%80 Mapper

%40 Photoshop CS6

%3 Blender

%1 Pawn Coder(Pawn giriş)

%5 Lua(Giriş)

%60 BBCode

En çok ilgilendiğim legal birlik Fire Department

kracauer

Alıntı yapılan: xSodyum - 16 Temmuz 2020, 15:26:59
Komik insanlarsınız. Burada yerin dibine giren sunucum değil sizler ve yaptığınız terbiyesizlikler. Mevcut olan tüm sunucuların yönetimleriyle kaçmalısınız zaten son mesajınız olduğuna sevindim. Çırpınmanız hoş değil çünkü burada.

Bizim yaptığımız mı terbiyeslik, yoksa siz  mi? Hatayı oyuncularda aramak yerine biraz kendinizde baksanız zaten bunlar olmayacak. Kimsiniz de sus diyorsunuz siz ya?

Sunucu sahibi olarak size dedim. Ortalığı karıştırıyorsunuz diye. Hâlâ da yapıyorsunuz  :)

Magia Roleplay

xSodyum

Alıntı yapılan: kracauer - 16 Temmuz 2020, 15:29:19
Alıntı yapılan: xSodyum - 16 Temmuz 2020, 15:26:59

Sunucu sahibi olarak size dedim. Ortalığı karıştırıyorsunuz diye. Hâlâ da yapıyorsunuz  :)

Ortalığı karıştırdığımız yok. Sadece helperin hani 8-10 senelik deneyimi varmış ya bizde ona göre yaptık konuşmamızı artık ne şekilde anlıyorsanız bilmem anlatabiliyor muyum? 8-10 senelik birisinin bunları yapmasını hatalı bulduk ve çok uzatılabilecek birşey olmadığını sadece hata oluğunu, düzletilebileceğini söyledik. Diğer konuda ise benim "onu at, beni al" gibisinden bir cümle kullandığımda yok nasıl anlıyorsanız artık ne kadar dil döksem nafile.

LessLethal06 - xSodyum

%80 Mapper

%40 Photoshop CS6

%3 Blender

%5 Lua(Giriş)

%60 BBCode

kracauer

Dostum konuya boş yorum atma. Sana hesap mı verecem ben? Konu kapandı herkes yolunda memnun ne istiyorsun daha benden?

Magia Roleplay

xSodyum

Alıntı yapılan: kracauer - 16 Temmuz 2020, 15:33:28
Dostum konuya boş yorum atma. Sana hesap mı verecem ben? Konu kapandı herkes yolunda memnun ne istiyorsun daha benden?

Bize hakaret içerikli konuşmasan devam etmeyeceği zaten. Neyse daha fazla devam etmiyorum konu kapandı siz kendi bildiğinizi okuyun.

LessLethal06 - xSodyum

%80 Mapper

%40 Photoshop CS6

%3 Blender

%5 Lua(Giriş)

%60 BBCode

CerrahBey

Komik insanlarsınız. Burada yerin dibine giren sunucum değil sizler ve yaptığınız terbiyesizlikler. Mevcut olan tüm sunucuların yönetimleriyle kavgalısınız zaten. Son mesajınız olduğuna sevindim. Çünkü çırpınmanız hoş değil burada.

Konuyu okurken şuralara beynimi bıraktım gider alırsınız. Hadi bu konuya tek bir kelam laf etmeyeyim diyorum ama ettiriyorsunuz hey maşallah.

Bu söylediklerine ilk önce kendin inam daha sonra biz inanırız. Şayet ki  görüşlere saygılı olduğunu söyleyip bizi sunucudan yasaklıyorsun. :kappa:

Neyse dew***e.

kracauer

Sizler cidden iyi değilsiniz sanırım. Benim sunucumda gelip karalama yapacaksınız, chat kanalında kapatılan konuları tekrar tekrar açacaksınız, yapma dediğim ne varsa yapacaksınız sonra ban yedim multiye yazayım hemen. Buraya gelip boş boş yorum atmaktan başka bir şeye gücünüz yeterse beklerim. Özellikle kendi arkadaşlarını arkasından vuran biri için.

Ek olarak burası beni eleştireceğiniz bir bölüm değil. Sunucuyla ilgili yorumunuzu yaptığınıza göre devam edebilirsiniz. Zaten sunucu adına sonraki gelişmeler sizi ilgilendirmiyor banlı olduğunuz için.
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2020, 15:49:36 kracauer
Magia Roleplay

xSodyum

Alıntı yapılan: kracauer - 16 Temmuz 2020, 15:46:06
Sizler cidden iyi değilsiniz sanırım. Benim sunucumda gelip karalama yapacaksınız, chat kanalında kapatılan konuları tekrar tekrar açacaksınız, yapma dediğim ne varsa yapacaksınız sonra ban yedim multiye yazayım hemen. Buraya gelip boş boş yorum atmaktan başka bir şeye gücünüz yeterse beklerim. Özellikle kendi arkadaşlarını arkasından vuran biri için.

Ek olarak burası beni eleştireceğiniz bir bölüm değil. Sunucuyla ilgili yorumunuzu yaptığınıza göre devam edebilirsiniz. Zaten sunucu adına sonraki gelişmeler sizi ilgilendirmiyor banlı olduğunuz için.

Tamam.

LessLethal06 - xSodyum

%80 Mapper

%40 Photoshop CS6

%3 Blender

%5 Lua(Giriş)

%60 BBCode

CerrahBey

Alıntı yapılan: kracauer - 16 Temmuz 2020, 15:46:06

Karalamadan kastın "Helper, yönetim ekibinin bir parçası olduğu için oyunculara açık olan sorular kanalına soru sorması uygun değil, sormamalı." Mesajlarımızsa kendini bir zahmet balkondan aşağıya at. Bu son mesajım,  bir daha abuk sabuk saçma sapan yanıtlarına cevap vermeyeceğim. Şayet ki boş boş ileti kasmaktan başka bir şey yapmıyorsun şu anda.

kracauer

:D bunları bana mı diyorsun? Siz susmuyorsunuz ki ben de bırakayım. Millet de bizi kötü, suçlu sanacak sizin yüzünüzden. Senin kaçıncı son mesajın bu işin gücün mü yok? Hadi bu benim konum ben sizlere yanıt vermekle görevliyim de siz niye yazacağınızı yazıp gitmiyorsunuz? Kendinize de mi saygınız yok sizin? Konu kapandı siz hatanız sonucunda yasaklandınız buraya geldiniz eleştirdiniz. Her şey okey buraya kadar daha ne uzatıyorsunuz? Hâlâ son mesajım bilmem ne.
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2020, 16:21:38 kracauer
Magia Roleplay

Oner

Patlamış mısırımı aldım. Eski dostların kavga etmesini istemem. Yine de seyredeyim şöyle.

Discord: Ascendency#7970

Drakath

Alıntı yapılan: CerrahBey - 16 Temmuz 2020, 15:17:38
Alıntı yapılan: kracauer - 16 Temmuz 2020, 15:01:11
Alıntı yapılan: CerrahBey - 16 Temmuz 2020, 14:50:43
Alıntı yapılan: kracauer - 16 Temmuz 2020, 14:45:50
Herkes düşüncesini dile getirdiğine göre saygı duyuyorum. Isteyene kapımız açık gelir rol yaparız istemeyen başka sunucularda rol yapabilir diyorum size. Daha ne diyeyim?

"Sus o zaman.", "Anlıyor musun?" "Karalıyorsunuz." gibi cümleler kurmak yerine direkt bu cümleyi söyleseydin olaylar bu raddeye taşınmazdı inan.

Kendi düşüncelerimizle Helper'ın davranışını eleştirdik diye sunucuyu karalıyor ilan edildik iyi mi? :Kappa:

Konuyla ilgili sırf kendi düşüncelerini söyledi diye @RuamleS'in yasaklandığını söyleyemiyorum bile.

Ruamles bizi oyaladigi için, kendi açacağı ekibe benim ekibimdeki kişileri bize karşı kışkırtıp kendi ekibine dahil etmek istediği için banlandi. Daha fazla uzatmaya gerek yok verebileceğiniz tek zarar türü buydu :D Magia adına sizin gibileri sunucuya aldığımız için özür diliyorum.

Lul.
Aynı benim olay knk :D Ne diyim

Sedat bey komplo kurmuş püüü
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2020, 22:15:16 Coiner Sebep: flood iletiler birleştirildi

raistlinn

Hayırlısı olsun sunucu için herkese iyi roller şimdiden.

Son düzenlenme: 16 Temmuz 2020, 23:14:12 raistlinn