GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Magia Roleplay - www.magia-roleplay.com

Başlatan psirograpth, 24 Mayıs 2020, 20:40:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xSodyum

Alıntı yapılan: raistlinn - 16 Temmuz 2020, 23:05:31
Hayırlısı olsun sunucu için herkese iyi roller şimdiden.

Berat abinin dediğine göre 8-10 yıllık deneyimin varmış. Discord özele gel ben sana atarım.

Benim alınmadığıma göre benden üstün bir deneyimin varmış ki göya alınmışsın. Bir helper sorular kanalından değil, helper kanalından sorar soruları. Cevabını alıp oyuncularla paylaşır benim bildiğim sistem böyle işler. Bana diyorsunuz 8-10 yıllık deneyim var diye? Eee gösterin ozaman deneyiminizi görelim bizde. 8-10 yıllık deneyimi olan bir insan helper işlerini bilir ki ben 3 yıllık rol hayatımda bile bildiğime göre. Sorular kanalından sormakla sadece rezil oldun tamam biz önemsemeyiz ama senin söylenen deneyimine bakarak bu yorumları yaptık. Tamam bazıları takmaz bu yaptığını ama bazılarıda "bu nasıl helper daha işleyivi bilmiyor" gibisinden yorumlar yapacak o yüzden kendini geliştirmelisin.
Son düzenlenme: 17 Temmuz 2020, 14:27:25 Coiner Sebep: flood iletiler birleştirilmiştir
LessLethal06 - xSodyum

%80 Mapper

%40 Photoshop CS6

%3 Blender

%1 Pawn Coder(Pawn giriş)

%5 Lua(Giriş)

%60 BBCode

En çok ilgilendiğim legal birlik Fire Department

Osmanlı Roleplay

Rol bilmeyen halili ekibe almalarına ne demeli?

Henkai

Alıntı yapılan: xSodyum - 17 Temmuz 2020, 10:59:54
Benim alınmadığıma göre benden üstün bir deneyimin varmış ki göya alınmışsın. Bir helper sorular kanalından değil, helper kanalından sorar soruları. Cevabını alıp oyuncularla paylaşır benim bildiğim sistem böyle işler. Bana diyorsunuz 8-10 yıllık deneyim var diye? Eee gösterin ozaman deneyiminizi görelim bizde. 8-10 yıllık deneyimi olan bir insan helper işlerini bilir ki ben 3 yıllık rol hayatımda bile bildiğime göre. Sorular kanalından sormakla sadece rezil oldun tamam biz önemsemeyiz ama senin söylenen deneyimine bakarak bu yorumları yaptık. Tamam bazıları takmaz bu yaptığını ama bazılarıda "bu nasıl helper daha işleyivi bilmiyor" gibisinden yorumlar yapacak o yüzden kendini geliştirmelisin.

Şöyle bundan 2 ay öncesine bakıyorum da düne kadar Magia çok iyi sunucu diye dilinden bu cümleleri düşürmüyordun. Üstelik o da yetmezmiş gibi defalarca yaptığın yersiz davranışlar nedeniyle Discord'dan atıldın. Onları da bir kenara bırakıyorum, birlikten birliğe geçmek istedin yine yasak koyuldu tarafına. Bu sunucu tutmaz deyip gittin, arkadaşlarına karşı *beni geri alsınlar Magia'da rol yapmak istiyorum" gibisinden mesajlar attın zamanında. Sonra tekrar Discord'a geldin, Mapper olmak istedin. Helper başvuruları açıldı, başvuru yaptın. Açıklanma gününe gelince de neden beni almadınız gibisinden hem bana hem de ekip üyelerine mesajlar attın. Bir insan yetersiz ise veyahut istediğimiz bir düzeyde değil ise o başvurunun kabul olmasını kimse beklemiyordur umarım? Başvurun kabul olmayınca sunucuya karşı atıp tutmaya başladın, kıskançlığın son raddeye ulaştı gibime geliyor ki en sonunda Chat üzerinde olay çıkardın. Sanırım dün yaptıkların yetmezmiş gibi şimdi de OsmanlıRP adında arkadaşlarına yazıp, Magia Roleplay tanıtım konusuna karalama ve polemik yaratacak düzeyde kötü yorum attırmaya çalışmışsın. Hayatta önce olgun olacaksın ki insanların gözünde itibar kazanabilesin. Sana tanıdığımız fazla iyi niyeti görüyorum ki bayağı bi' suistimal ettin. Onca yaptığın saçmalıktan sonra utanmadan gelip burada hâlâ yorumlar atmaya devam ediyorsun, kendini dibe çekmekten başka bir şey değil bu bilgin olsun şimdiden. Böyle yaparak neye ulaşmaya çalışıyorsun onu da anlamış değilim. Şunu da aklının bir köşesine not etmeyi unutma, belki faydası dokunur. "Kusuru kendisinde aramayan adam ayıbını hüner zanneder. "

xSodyum

Alıntı yapılan: Henkai - 17 Temmuz 2020, 11:35:18
Alıntı yapılan: xSodyum - 17 Temmuz 2020, 10:59:54

Şöyle bundan 2 ay öncesine bakıyorum da düne kadar Magia çok iyi sunucu diye dilinden bu cümleleri düşürmüyordun. Üstelik o da yetmezmiş gibi defalarca yaptığın yersiz davranışlar nedeniyle Discord'dan atıldın. Onları da bir kenara bırakıyorum, birlikten birliğe geçmek istedin yine yasak koyuldu tarafına. Bu sunucu tutmaz deyip gittin, arkadaşlarına karşı *beni geri alsınlar Magia'da rol yapmak istiyorum" gibisinden mesajlar attın zamanında. Sonra tekrar Discord'a geldin, Mapper olmak istedin. Helper başvuruları açıldı, başvuru yaptın. Açıklanma gününe gelince de neden beni almadınız gibisinden hem bana hem de ekip üyelerine mesajlar attın. Bir insan yetersiz ise veyahut istediğimiz bir düzeyde değil ise o başvurunun kabul olmasını kimse beklemiyordur umarım? Başvurun kabul olmayınca sunucuya karşı atıp tutmaya başladın, kıskançlığın son raddeye ulaştı gibime geliyor ki en sonunda Chat üzerinde olay çıkardın. Sanırım dün yaptıkların yetmezmiş gibi şimdi de OsmanlıRP adında arkadaşlarına yazıp, Magia Roleplay tanıtım konusuna karalama ve polemik yaratacak düzeyde kötü yorum attırmaya çalışmışsın. Hayatta önce olgun olacaksın ki insanların gözünde itibar kazanabilesin. Sana tanıdığımız fazla iyi niyeti görüyorum ki bayağı bi' suistimal ettin. Onca yaptığın saçmalıktan sonra utanmadan gelip burada hâlâ yorumlar atmaya devam ediyorsun, kendini dibe çekmekten başka bir şey değil bu bilgin olsun şimdiden. Böyle yaparak neye ulaşmaya çalışıyorsun onu da anlamış değilim. Şunu da aklının bir köşesine not etmeyi unutma, belki faydası dokunur. "Kusuru kendisinde aramayan adam ayıbını hüner zanneder. "

Evet, tüm bu olanlar alınmadığım yüzünden değil mi? Siz hala öyle sanın kaç kere daha açıklayacağım belirsiz adamı kıskandığımdan chatte kavga çıkarmadım sadece 8-10 yıllık tecrübe dediğiniz adam bunu yapıyorsa yani daha ne diyeyim bilinmez. Tamam dedim geçtim bu sefer sanki ben "malmışım" gibi Spetsnaz tekrardan açtı konuyu. Sonra ona da tamam dedim geçtim adnan abi başladı onada "sus" diyorsunuz. Ben güzel sunucu diyordum ama sürekli milleti bekletmenizden ve dünkü yaşanan olaylardan dolayı sunucuyu gayet anladım. İnsanları tersliyormuş gibi yanıt veriyorunuz ne bileyim başka birşey oluyor yani oyuncuya yaklaşımınız cidden kötü. Tamam önceden bu dediklerim iyiydi. Oyuncularla iyiydiniz, seviliyordunuz. Lakin gün geçtikçe herkes discorddan çıkmaya başladı. Günde 6 kişi gelirse 4'ü çıkıyor yani öyle diyeyim. Zamanında ben de hata yaptım tamam. Adnan abi bırakmıştı sunucuyu sonra geri başladı ondan ötürü birtakım kargaşa ve kararsızlık oluştu onun özrünü ben zaten size diledim şimdi o konuyu açmanın ne anlamı olduğunu bilmiyorum.

Gelelim Osmanlı Roleplay konusuna. Şimdi arkadaşa ben yazdım olayları anlaması için okumasına o yorumu kendisi yazdı ben hiçbir şekilde birşey demedim bunu uyduruyorsunuz cidden, ha dediysem çıkarın kanıtı ben görmek istiyorum. Ben sunucuyu sevmesem, 35-40 saatlik ASGH mapi yapıp size vermezdim. Veya yaptığım diğer mapler işte. Ben çıkarken bile maplerimi kullanmayın, verin diye bir cümle bile kullanmamışken burada uydurduğunuz cümlerler cidden kalbimi kırıyor.

Kusuru ara kendinde gibi bir cümle yazmışsın. Ona da cevabım eski yaptığım hataları özür dileyerek bir kenara attım. O adam alınabiliyorsa benim neyim eskik? Ki fazla bile adamın başvurusunda sadece 5-6 sunucu yazıyor diye aldınız. İlgilendiği alana da " zula oynuyorum " yazmış. Tamam alınmasına birşey demiyorum olabilir ki alınsın. Ama bana dediğiniz cümle "gerekirse seni de alsınlar, en iyi olanları seçeceğiz" dendi. Ve aldığınız adamlara bakınca iyi olduklarınıda düşünmüyorum. Lütfen daha fazla uydurmayın ben açıklamamı yaptım.

Halil'i zaten sunucuya ben çektim bıraksaydım "Vice Roleplay"'de oynayacaktı. Belki arkadaşlık listemden 20 kişi falan çektim sunucunuza ama bakıyorum ki suçlanıyorum. Dediğim gibi alınmasına birşey demiyorum Halil'in ama benden daha az bilgisi ve deneyimi olduğundan alınmasına şahsen şaşırdım. En iyilerini seçeceğiz dedikleriniz de bu olmalı galiba.

Evet, utanmıyorum. Utanılacak birşey yapmadığımdan utanmıyorum tamam mıdır?
Son düzenlenme: 17 Temmuz 2020, 14:26:45 Coiner
LessLethal06 - xSodyum

%80 Mapper

%40 Photoshop CS6

%3 Blender

%5 Lua(Giriş)

%60 BBCode

S W E S T

Alıntı yapılan: xSodyum - 17 Temmuz 2020, 12:17:05
Halil'i zaten sunucuya ben çektim bıraksaydım "Vice Roleplay"'de oynayacaktı. Belki arkadaşlık listemden 20 kişi falan çektim sunucunuza ama bakıyorum ki suçlanıyorum. Dediğim gibi alınmasına birşey demiyorum Halil'in ama benden daha az bilgisi ve deneyimi olduğundan alınmasına şahsen şaşırdım. En iyilerini seçeceğiz dedikleriniz de bu olmalı galiba.

Bir sunucuya alınmadığın için böyle yazılar yazıp karalaman başka birini seçtiler diye.Onu seçtiler ise farklı bir yönü veya başka beğendikleri bir özelliği var. Yöneticiler sadece bilgiye bakmıyorsa farklı özelliklerini inceleniyor olabilir 1-2 gündür sürekli bir konu üzerinde durup ben sadece alınmadığım için yazmıyorum diyorsun ama konu hep aynı

xSodyum

Alıntı yapılan: Haxer - 17 Temmuz 2020, 14:01:11
Alıntı yapılan: xSodyum - 17 Temmuz 2020, 12:17:05

Bir sunucuya alınmadığın için böyle yazılar yazıp karalaman başka birini seçtiler diye.Onu seçtiler ise farklı bir yönü veya başka beğendikleri bir özelliği var. Yöneticiler sadece bilgiye bakmıyorsa farklı özelliklerini inceleniyor olabilir 1-2 gündür sürekli bir konu üzerinde durup ben sadece alınmadığım için yazmıyorum diyorsun ama konu hep aynı

Uzatmayın ozaman bitsin. Konu kapanmıştı hala uzatılmaya devam ediliyor bende gereken lafı söylüyorum.Ve sadece alınmadığımdan değil ek olarak Sedat abime "sus" denilmesi ve banlanması hakkındada konuştum incelersen iyi olur.

LessLethal06 - xSodyum

%80 Mapper

%40 Photoshop CS6

%3 Blender

%5 Lua(Giriş)

%60 BBCode

kracauer

Dostum senin derdini anlatman bitmiyor. Siz hata yaptınız sunucumda yasaklandınız. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Bunca atılan mesajlardan sonra kim haklı kim haksız anlaşılır zaten. Sedat abine sus demedim demiyorum zaten. Dedim tamam mı hadi devam et yoluna artık.

Magia Roleplay

xSodyum

Alıntı yapılan: kracauer - 17 Temmuz 2020, 14:14:59
Dostum senin derdini anlatman bitmiyor. Siz hata yaptınız sunucumda yasaklandınız. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Bunca atılan mesajlardan sonra kim haklı kim haksız anlaşılır zaten. Sedat abine sus demedim demiyorum zaten. Dedim tamam mı hadi devam et yoluna artık.

Dün zaten konu kapandı, siz uzattınız yine. Neyse bu son mesajım ne yazarsanız yazmayacağım artık.

LessLethal06 - xSodyum

%80 Mapper

%40 Photoshop CS6

%3 Blender

%5 Lua(Giriş)

%60 BBCode

kracauer

Magia ekibi olarak çekilişler yapmaya devam ediyoruz. Çekilişe hala katılmadıysanız discord adresimize bekleniyorsunuz  :helal:

Discord adresimiz: https://discord.gg/46t9YAr

Magia Roleplay

kracauer

GÜNCELLEME NOTU ( GAME ) 18.07.20

- Oyun modu üzerinde gereksiz performansa yol açacak yazılımlar kaldırıldı, mod stabilize edildi.

- Oyun modundaki Türkçeleştirme sorunu çözüldü ve mod tamamen Türkçe hale getirildi. Devrik cümleler en baştan gözden geçirildi ve düzeltildi.

- /gozbagla komutu için "/gozbagla (id)" formatı eklendi.

- Yönetici komutlarındaki hatalı yazılımlar düzeltildi ve daha dinamik bir hale getirildi.

- Garaj önlerine "(( Y ))" yazısı eklendi ve giriş - çıkış için /gir - /cik yerine Y tuşu kullanılacak şekilde ayarlandı.

- Tazer ve Beanbag silahlarının etkisi yoktu, düzeltildi.

- Rol içerisinde hatalı yazılan kelimelerin OOC kanaldan rolün bölünerek düzeltilmesine karşın "/duzelt (kelime)" sistemi eklendi.

- Modifiye sistemindeki eklentiler çeşitlendirildi.

- "/yardimet" sistemi BETA olarak moda eklendi. Yaralı durumundaki kişileri bu komutla yerden kaldırabileceksiniz.

- PD oluşumu için geliştirilmiş operatör sistemi kodlandı, BETA sürecinde.

- PD oluşumu için "/tkp (id)" sistemi kodlandı, telefon üzerinden alınan sinyali PD üyelerine yansıtıyor.

Magia Roleplay

Henkai

Beklenilen günün açıklanma vakti geldi! Magia Roleplay büyük açılışını yapıyor! 30/07/2020 Perşembe günü saat 20.00'da sunucuda buluşuyoruz! Açılışa son 6 gün kaldı, alarmlar hazır mı? Yaza Magia ile damga vuruyor muyuz hep birlikte? O zaman Perşembe günü Magia'da rollerde görüşmek üzere!

Discord: https://discord.gg/hhCywjQ

Drakath

Haziran başında geldim discord'a açılışa haziran sonu olmadı en garanti temmuzun ilk haftası dediniz.
Yaza magia ile başlayın dediniz,yaz bitti.(☞゚ヮ゚)☞

kracauer

Alıntı yapılan: Drakath - 25 Temmuz 2020, 22:37:19
Haziran başında geldim discord'a açılışa haziran sonu olmadı en garanti temmuzun ilk haftası dediniz.
Yaza magia ile başlayın dediniz,yaz bitti.(☞゚ヮ゚)☞

Açılış tarihi 30/07/2020 gelirsen bekleriz  :) Kimseye net bir şey söylemedik bu tarihin dışında.

Magia Roleplay

Utherz

Açılış 4 gün sonra, kimse mod hakkında bir şey bilmiyor. Bu insan evlatları sunucuya girdiğinde ne yapacak? Bari bir kaç sistem hakkında bilgi vereydiniz.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

kracauer

Alıntı yapılan: Raspowa - 26 Temmuz 2020, 00:53:13
Açılış 4 gün sonra, kimse mod hakkında bir şey bilmiyor. Bu insan evlatları sunucuya girdiğinde ne yapacak? Bari bir kaç sistem hakkında bilgi vereydiniz.

Beta olarak açılacak. Takdir edersiniz ki betada bunlar bizzat görülür, araştırılır. Buna ek olarak sistem tanıtımları da gelecek zaten hazırlanıyor. Zaten kimse telefonu nereden alacam diye düşünmüyordur her sunucuda. Öyle gereksiz tanıtımlar olmayacak.
Son düzenlenme: 26 Temmuz 2020, 12:16:35 kracauer
Magia Roleplay